| Retri Paladin | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Rustty Anonymný
| Predmet: Retri Paladin Po máj 16, 2011 9:50 pm | |
| Zdravím všechny v guilde Deep Thunder. 1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory
Rustty 85lvl Retri Paladin.
2 ) PVE vs PVP čo ty na to? Hraju především PvE ale občas se skočím odreagovat do BG.
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder? Jednou jsem se bavil s kamarádem který je u vás (gataa) a ten rek ať zkusím přihlášku. Jinak O Deep Thundru vím už delší dobu a vždycky jsem se chtěl k vám dostat.
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť? Moje poslední guilda byla FireStorm ale dal jsem si chvíli pauzu kvůli osobním problémům a po návratu už pro mě nebylo místo a proto jsem se rozhodl odejít chci totiž co nejvíce odprogresovat.
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo? Komunikace v jakékoli podobě mi problém nedělá.
6 ) Raidovacie skúsenosti: Tak z aktuálního progresu mám dole pouze 2/13 HC ale budu se snažit co možná nejvíce aby jsem vám stačil ve vašem progresu. Jinak v WOTLKu jsem prošel vše co se dalo a to samé i v TBC.
7 ) Podrobnosti o tvojej postave: Tak jsem první majitel acc Postavu jsem si sám vyexpil a vypiplal.
8 ) jaký máš přístup k WoW: PC mám vlastní, konkrétně -intel core 2 Quad 2,4Ghz -NVidia GeForce 9600GS -3GB ram A připojení 3M/bit jinak mi je 18let.
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom? Raid time je suprový a naprosto mi vyhovuje. Jelikož trávím všechen volný čas u wow tak se pokusím mít 100% účast na raidech.
10 ) WWS, WOL alebo podobna statistika! Momentálně nemám žádné logy ale pokusím se je dodat dodatečně a co nejrychleji.
11 ) Aký je tvoj vztah k Achievementom? Tak Achivy miluju, jsem jimi posedlý a pokouším se jich udělat co nejvíce.
12 ) Napíš prečo by sme mali prijať do guildy, aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy. Můj přínos guildě by byl doufám v mém dmg a v mých zkušenostech které jsem snad za dobu hraní pochytil. Jinak jsem nekonfliktní člověk, který rád pomůže, když může a pokut se vám dostanu tak udělám vše aby jsem poskytnul Maximální a vynikající výsledky.
|
|
| |
Simajz Raider
Počet príspevkov : 320 Registration date : 29.03.2010
| |
| |
Gataa Guild Member
Počet príspevkov : 174 Age : 33 Location : Orgrimmar Registration date : 29.10.2010
| Predmet: Re: Retri Paladin Po máj 16, 2011 10:42 pm | |
| | |
|
| |
Gaulien Friend
Počet príspevkov : 525 Age : 32 Registration date : 06.10.2010
| Predmet: Re: Retri Paladin Po máj 16, 2011 10:53 pm | |
| Sry ze sa vyjadrujem k prihlaske, ale mozem sa spytat aky si mal nick pred rename? Pametam si ta z wotlku este ale nespomenim si co to bol za nick | |
|
| |
Gossip Friend
Počet príspevkov : 195 Registration date : 21.02.2011
| Predmet: Re: Retri Paladin Ut máj 17, 2011 10:06 am | |
| | |
|
| |
Kagei Guild Master
Počet príspevkov : 2639 Age : 43 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: Retri Paladin Ut máj 17, 2011 10:32 am | |
| Rustty inak to si ty ten ptriest co si zmenil nick milion krat ze jo? | |
|
| |
Gataa Guild Member
Počet príspevkov : 174 Age : 33 Location : Orgrimmar Registration date : 29.10.2010
| |
| |
Kagei Guild Master
| Predmet: Re: Retri Paladin Ut máj 17, 2011 11:26 am | |
| Nene mne sa troto nepozdava viem ze tento clovek uz k nam chcel ist predtym a bol som upozorneny ze je to priest ktory transferoval u ineho realmu a tam bolo jeho posobenie dost kontroverzne, uz presne neviem co ale viem ze nejake incidenty tam boli a preto musel renamovat char este si to prezistim... | |
|
| |
Gataa Guild Member
| Predmet: Re: Retri Paladin Ut máj 17, 2011 11:59 am | |
| jediný problém, prečo od neho vyžadovali rename, bol rename na paladinovi, lebo mal nejaký nacistický (podotýkam, že nie zámerne a sťažovali sa na to viacerí) tuším tak nejak to bolo, ešte keď mal prihlášku do WFA | |
|
| |
rustty Anonymný
| Predmet: Re: Retri Paladin Ut máj 17, 2011 2:57 pm | |
| Transfernuty pries fakt nejsem :d Je pravda že v jednu slabou chvíli v TBC jsem hrál Wara u aliku a to radši moc nezmiňuji bo jinak by mě hordaci neměli radí jinak nick jsem měnil 2x na začátku kdy jsem začínal hrát jsem mel nick syliik pak jsem ho ve slabou chvíli pod náporem alkoholu a ze srandy změnil na Fasounek k tomu se radši vyjadřovat fakt nebudu nejsme za to na sebe hrdy, ale jakmile jsem mohl tak jsem nick změnil na rustty a hraju sním už více jak rok. |
|
| |
Gaulien Friend
Počet príspevkov : 525 Age : 32 Registration date : 06.10.2010
| Predmet: Re: Retri Paladin Ut máj 17, 2011 5:10 pm | |
| Fasounek pametam ze do Synergy sme ta nezobrali prave kvoli tomuto nicku | |
|
| |
Milionn Raider
Počet príspevkov : 20 Registration date : 09.03.2011
| |
| |
Kagei Guild Master
| Predmet: Re: Retri Paladin St máj 18, 2011 6:24 pm | |
| Podla dostupnych informacii si uz bol u nas v guilde a kickli sme ta uz presne neviem za co ale nejaky dovod urcite bol, neprijaty... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Retri Paladin | |
| |
|
| |
| Retri Paladin | |
|