Ahojte vsetci z guildy Deep Thunder
Takze by som sa mal najprv asi predstavit, volam sa Šimon a onedlho mi bude 19 rokov ;P
Meno postavy : Thexy
Class : Holy Paladin
Armory :
Takze PVE vs PVP? no jasne ze to PVE... od zaciatku WoWka ma vzdy bavilo progressovat nove raidy.
No takze k vám do guildy by som velmi chcel ist kvoli tomu, ze chcem zacat raidovat aj na vyssej urovni, chcel by som pomoct guilde v progrese dalsich raidov a Heroic modov.
Hlavu na pochopenie mam, rad si necham od ludi poradit.
Naposledy som bol v guilde Fallen raiders, rozhodol som sa odtial odist lebo tam boli ludia co sa moc nesnazili a nemal som taky pocit ze by im moc na tom progresse zalezalo,
Co sa tyka komunikacie tak mi problemy nerobi nic, ani TS ani Vt ani Mumble,
Kedze WoWko hram uz tych 6 rokov tak mam skusenosti aj s Vanilla raidami ako AQ, Ony, MC atd... V tej dobe som hral u Aliancii a bol som officer v jednej dobrej guilde, pomahal som im s taktikami atd. V tej dobe sa nam darilo.
Neskvor TBC ako The eye, BT...
Wotlk - kedze ma bavil najmenej tak sa to odzrkadlilo aj v progrese, ked bol novy LK tak som dal iba 11/12 HC.
Cata - Kedze som tu nemal este moznost ( alebo som ziadnu ani nevyhladaval ;P ) raidovat v lepsej guilde tak mam progres 4/13 HC.
Tento account je moj od zaciatku, som prvy majitel a nemieni sa to ani zmenit, postavy som sam vyleveloval
Holy paladina som si vybral preto lebo vzdy som mal rad hrdinov s Plate armorom + healerov, takze sa mi to zdala byt dobra kombinacia ;D
co sa tyka internetu a pripojenia, tak stym problem nebude, mam asi najrychlejsi PC aj s internetom ako asi vobec je ;D takze s DCkami problem nebude ;P
PC mam sam pod kontrolou a nikdo ma pri raidoch nebude vyrusovat :p
Vas raid time mi absolutne vyhovuje kedze som doma asi od takej 5-6, aj raid dni mi vyhovuju
Niesom moc typ co by sa zrovna zakladali na achievmentoch, ale ked je nejake to cata Glory alebo tak, tak si to rad spravim ;P
Urcite by som vam chcel pomoct s raidami, snazil by som sa kazdym pullom ;P, Rozum mam takze vsetkemu viem hned pochopit, bol by som rad keby ste to aspon skusili, urcite by som vas nesklamal.