Deep Thunder
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Deep Thunder

Deep Thunder will rise again! YEAH!!

DomovDomov  Latest imagesLatest images  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

Nory Balance druid

Goto down 
+3
Gataa
Tullkas
Gaulien
7 posters
AutorSpráva
Nory
Anonymný

Nory Balance druid Empty
OdoslaťPredmet: Nory Balance druid   Nory Balance druid Icon_minitimeUt júl 05, 2011 11:05 am

Ahoj DT Smile
Jmenuji se Arnošt a je mě 24, jsem studen na VŠ. Budu se držet vašich osnov ve vzorové přihlášce, mohlo by se stát že nevypíšu vše co budete chtít vědět tak se ptejte a rád Vám odpovím.

1 ) Nory, druid 85

2 ) Od TBC jsem zaměřený na PVE, PVP mě po TBC přestalo bavit ale když to někoho baví tak proč ne...

3 ) Proč chci do DT, odpověď je jednoduchá chci raidovat na určité úrovni, užívat si wow life, a podle toho jaký kolektiv teď jste a jakých výsledku dosahujete budete pravá volba.
O DT mám povědomí už od TBC, nikdy jsem u vás nebyl s žádnou postavou ale znám některé postavy v guildě (i když nevím jestli za ně hraji pořad ti lide které jsem znával) Khanhax z PHGP a Psycholorda

4) Jsem ted v ID, v ID jsem od dubna bohužel jsem neměl moc čas s nima hrát protože jsem měl teď v květnu a červnu státnice (úspěšně zakončeny) a přijímačky, a až teď mám čas. Bohužel s příchodem 4.2 se situace v ID zhoršila, neni dost lidi na zkvalitni 25m raid tak se to vedeni rozhodlo že budou raidovat 10m. Bohužel jsem se nedostal do základní sestavy teto 10 a tak chci jít někam kde si zaraiduju. Ve stručnosti zde uvedu i historii (TBC- FS pak mosstroopers; WotLK mosstroopers, PHGP, TWIM; Cata ze začátku nebyl čas tak jsem hrál jen tak a šel jsem pomoct do ohnivé bouře pak bylo víc času tak jsem šel do ID, který se teď tak trochu rozpadly).

5 ) Robí ti problém komunikácia cez TeamSpeak 3?
Neděla mě problém používat jakykoliv sw na komunikaci TS začínaje VT konče, v nouzi bych akceptoval i skype;-)

6 ) Raidovacie skúsenosti:
TBC vše clear po Twins
WotLK: vše na HC kromě RS
CATA: 12/12 bot hc2/5 bwd hc 4/6 FL 1/7
V TBC jsem dělal ňaky čas RL, ale už to nechci dělat, ve WotLKu jsem byl CL, pak jsem odešel z Mossu a od ty doby jsem žadnou funkci neměl, taktiky znám jen z videi a www stranek(6/7 FL) neměl jsem možnost to zatím jit

7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
Jsem jediný a původní majitel acc, všechny postavy jsem si vyexpil
Tak zakladní struktura sovich talentu je jasně dana, da se pak polemizovat o tom jestli dát body do solar beamu, slow efectu z hub, zvišeneho dmg z typhoonu a Huricanu, dale pak někdo jede na zvišeny mana pool z Furora, dale pak ještě někdo preferuje zvíšeny dmg z direct dmg moonfiru. Já si však nastavil talenty tak jak je vidíte a v šak není problem talenty upravovat podle potřeb raidu, nebo podle vyvoje hry.

8 ) jaký máš přístup k WoW:
- kvalita internetového pripojenia, nerobi ti malo fps problem pri hrani (sekanie)? latence se mě pohybuje v rozmezi 100-200ms 30fps na boss fightech
- zdieľaný / vlastní PC? Vlastní PC
- koľko máš rokov? 24

9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom?
Jsem tu hodně často takež s raid time nemám problém

10 ) WWS, WOL alebo podobna statistika! (Odkaz postujte do code )
WOL bych měl ale žadny zazrak to neni protože sme měli problemi s tím že byli lidi off(healeři a tanci takže se nedalo jet poradne dps, je to ted ze Shannoxe)

12 ) Aký je tvoj vztah k Achievementom? No achivment hunter nejsem, a ve smě jsou mě ukradeny, chci si hlavně dobře zahrát.

11 ) Jsem aktivní hráč, který má v ruce sovu, když je třeba tak jsem i průměrný občas nadprůměrný healer, chci raidovat s ňakym stalim kolektivem a ne jen pořad hledat ňaky misto na raidovaní a byt jen pořad ve zkušebce podle toho taky vypadá muj EQ, je to to co už ostatní měli. Taky až si budete prohližet mojí postavu tak si zajiste všimnete miningu, neděste se druid byval dlouho altem který sháněl materiál pro maina proto měl mining, a však už delší dobu chci změnit minning na něco jinyho ve hře jsou teď 3 profese které mě boostnou(eng, tail, a herb) a však měl jsem teď toho hodně takže nebyl čas to zatím spáchat, ten čas nastane až ted, když budu mit prázdniny. To je asi tak vše doufam že jsem neopoměl nic podstatny, jestli ano ptejte rad vám vše zodpovím... zatím naschle Nory
PS: doufam že brzi na viděnou na raidu! ahoj DT
Návrat hore Goto down
Gaulien
Friend
Friend
Gaulien

Počet príspevkov : 525
Registration date : 06.10.2010

Nory Balance druid Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nory Balance druid   Nory Balance druid Icon_minitimeUt júl 05, 2011 12:17 pm

http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/nory/advanced
http://www.worldoflogs.com/guilds/4898/

na toto si zabudol sefe.

nejake zbytocne trapy si tam pochytal na Shannoxovi, ale ked pozeram nase logy tak by si na tom bol este dobre.
Návrat hore Goto down
Nory
Anonymný

Nory Balance druid Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nory Balance druid   Nory Balance druid Icon_minitimeUt júl 05, 2011 12:32 pm

sorry když jsem psal přihlašku tak jsem tam ti linky měl,nevím proč tu ted chybý. Ano chytil jsem ňaky trapy ale přes ty sovy hnaty to jde blbě vidět, ale pak jsem se začal víc hejbat a pak to bylo už ok, ale to už v logu z wol neni protože ten člověk co to zazanamenaval byl off
Návrat hore Goto down
Tullkas
Raider
Raider
Tullkas

Počet príspevkov : 79
Registration date : 03.06.2011

Nory Balance druid Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nory Balance druid   Nory Balance druid Icon_minitimeUt júl 05, 2011 12:50 pm

Nory napísal:
ve hře jsou teď 3 profese které mě boostnou(eng, tail, a herb) a však měl jsem teď toho hodně takže nebyl čas to zatím spáchat, ten čas nastane až ted, když budu mit prázdniny.
GL s přihlášku, nicméně se nemůžu nepozastavit u této věty, protože boostne tě spousta jiných profesí kromě těchto jmenovaných, ovšem herbalismus to opravdu není. Haste může být pro sovu dobrý, ale zdaleka ne tolik jako stálých 80 intelu z bs, lw, jwc, ench, ins, alch a případně toho eng nebo tail. Tyto všechny ti dají více než herbalismus.

Jinak ti chybí ench na backu a jeden jwc gem. (asi v resto gearu, nvm) Wink Gylph of Innervate je podle mého názoru waste od patche 4.2.0. A jinak by tedy bylo fajn aspoň odlogovat v tom bala gearu, ať se můžeme podívat na main spec.
Návrat hore Goto down
Nory
Anonymný

Nory Balance druid Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nory Balance druid   Nory Balance druid Icon_minitimeUt júl 05, 2011 12:58 pm

jdu ted s pugem FL a chyby jim heal tak jsem se prehodil jinak jdu odlogovat v sovym EQ, doufam že tam zustane po pugu to nahodim z5, jo a k těm profesim, když by ses koukal tak herb je až 3tí takže ta poslední varianty... a nejspiš si udělam tailoring...
Návrat hore Goto down
Gataa
Guild Member
Guild Member
Gataa

Počet príspevkov : 174
Registration date : 29.10.2010

Nory Balance druid Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nory Balance druid   Nory Balance druid Icon_minitimeUt júl 05, 2011 1:27 pm

Vieš že v molten fronte je teraz vendor ktorý predáva 4 itemy?
str ring, agi ring, caster neck a tank boty.
a ako pozerám, tak ten neck má síce trošku menej haste, ale oplatil by sa ti viac
tento:

Nightweaver's Amulet
Soulbound
Neck
+301 Stamina
+201 Intellect
Requires Level 85
Item Level 365
Equip: Increases your haste rating by 102.
Equip: Increases your mastery rating by 153. (Total Eclipse)

Návrat hore Goto down
hape
Champion
Champion

Počet príspevkov : 138
Registration date : 04.05.2011

Nory Balance druid Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nory Balance druid   Nory Balance druid Icon_minitimeUt júl 05, 2011 4:13 pm

Nory napísal:
jdu ted s pugem FL a chyby jim heal tak jsem se prehodil jinak jdu odlogovat v sovym EQ, doufam že tam zustane po pugu to nahodim z5, jo a k těm profesim, když by ses koukal tak herb je až 3tí takže ta poslední varianty... a nejspiš si udělam tailoring...
nejsem si jistej jestli bysme uzivili sovu .. este se dohodneme ptze ted sovy mame 2 a rad bych se ujistil ze budou hrat a bude na ne spoleh, navic to co rikas ohledne profesi se mi asi zda nebo nvm nejlepsi boost pro castera mas napr JWC + klidne enchant nebo letherworking dava top ench na wrist 130 sp jestl ise nepletu nechapu ze uvazujes o herbalismu ..
Návrat hore Goto down
Gaulien
Friend
Friend
Gaulien

Počet príspevkov : 525
Registration date : 06.10.2010

Nory Balance druid Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nory Balance druid   Nory Balance druid Icon_minitimeUt júl 05, 2011 5:27 pm

Gataa napísal:
blabla

pekny epik si spravil chlape
Návrat hore Goto down
Zupi
Champion
Champion
Zupi

Počet príspevkov : 148
Registration date : 22.06.2009

Nory Balance druid Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nory Balance druid   Nory Balance druid Icon_minitimeUt júl 05, 2011 6:19 pm

caw,

myslel som, že keď si sa ma rano pýtal na info tak budeš mať aspoň top gear a profesie vyriešené a hneď sa budeš môcť zapojiť do raidovania ale takto by si tam bol so mnou daľší človek na lavičke, ktorý čaká na gear a do raidu sa dostane fakt keď už nie je iná možnosť Evil or Very Mad a preto som PROTI PRIJATIU sry

to hape: mal som problemy s PC a netom ale už je všetko ok a neplánujem prestať s wow, tý čo ma poznajú ešte z wotlk vedia aký som človek resp. raider

Peace

rendeer
Návrat hore Goto down
hape
Champion
Champion

Počet príspevkov : 138
Registration date : 04.05.2011

Nory Balance druid Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nory Balance druid   Nory Balance druid Icon_minitimeUt júl 05, 2011 6:24 pm

Zupi napísal:

to hape: mal som problemy s PC a netom ale už je všetko ok a neplánujem prestať s wow, tý čo ma poznajú ešte z wotlk vedia aký som človek resp. raider

Peace

rendeer
tim padem sem PROTI z duvodu neuplatneni se
Návrat hore Goto down
Attevah
Champion
Champion
Attevah

Počet príspevkov : 121
Registration date : 13.05.2010

Nory Balance druid Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nory Balance druid   Nory Balance druid Icon_minitimeUt júl 05, 2011 11:19 pm

Toš low gear za mna PROTI
Návrat hore Goto down
Kagei
Guild Master
Guild Master
Kagei

Počet príspevkov : 2639
Registration date : 23.10.2008

Nory Balance druid Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nory Balance druid   Nory Balance druid Icon_minitimeSt júl 06, 2011 8:01 am

jj sry je to trochu low a equipovat musime inych ludi dakujeme za zaujem cus GL...
Návrat hore Goto down
http://deep-thunder.rpgwars.org
Sponsored content

Nory Balance druid Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nory Balance druid   Nory Balance druid Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Nory Balance druid
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Resto Druid
» balance druid
» resto druid!
» Katarnik-Balance Druid (Neprijaty)
» Resto druid (Prijatý)

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Deep Thunder :: Recruitment / Prihlášky (Nie je nutná registrácia!)-
Prejdi na: