Ahoj DT
Jmenuji se Arnošt a je mě 24, jsem studen na VŠ. Budu se držet vašich osnov ve vzorové přihlášce, mohlo by se stát že nevypíšu vše co budete chtít vědět tak se ptejte a rád Vám odpovím.
1 ) Nory, druid 85
2 ) Od TBC jsem zaměřený na PVE, PVP mě po TBC přestalo bavit ale když to někoho baví tak proč ne...
3 ) Proč chci do DT, odpověď je jednoduchá chci raidovat na určité úrovni, užívat si wow life, a podle toho jaký kolektiv teď jste a jakých výsledku dosahujete budete pravá volba.
O DT mám povědomí už od TBC, nikdy jsem u vás nebyl s žádnou postavou ale znám některé postavy v guildě (i když nevím jestli za ně hraji pořad ti lide které jsem znával) Khanhax z PHGP a Psycholorda
4) Jsem ted v ID, v ID jsem od dubna bohužel jsem neměl moc čas s nima hrát protože jsem měl teď v květnu a červnu státnice (úspěšně zakončeny) a přijímačky, a až teď mám čas. Bohužel s příchodem 4.2 se situace v ID zhoršila, neni dost lidi na zkvalitni 25m raid tak se to vedeni rozhodlo že budou raidovat 10m. Bohužel jsem se nedostal do základní sestavy teto 10 a tak chci jít někam kde si zaraiduju. Ve stručnosti zde uvedu i historii (TBC- FS pak mosstroopers; WotLK mosstroopers, PHGP, TWIM; Cata ze začátku nebyl čas tak jsem hrál jen tak a šel jsem pomoct do ohnivé bouře pak bylo víc času tak jsem šel do ID, který se teď tak trochu rozpadly).
5 ) Robí ti problém komunikácia cez TeamSpeak 3?
Neděla mě problém používat jakykoliv sw na komunikaci TS začínaje VT konče, v nouzi bych akceptoval i skype;-)
6 ) Raidovacie skúsenosti:
TBC vše clear po Twins
WotLK: vše na HC kromě RS
CATA: 12/12 bot hc2/5 bwd hc 4/6 FL 1/7
V TBC jsem dělal ňaky čas RL, ale už to nechci dělat, ve WotLKu jsem byl CL, pak jsem odešel z Mossu a od ty doby jsem žadnou funkci neměl, taktiky znám jen z videi a www stranek(6/7 FL) neměl jsem možnost to zatím jit
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
Jsem jediný a původní majitel acc, všechny postavy jsem si vyexpil
Tak zakladní struktura sovich talentu je jasně dana, da se pak polemizovat o tom jestli dát body do solar beamu, slow efectu z hub, zvišeneho dmg z typhoonu a Huricanu, dale pak někdo jede na zvišeny mana pool z Furora, dale pak ještě někdo preferuje zvíšeny dmg z direct dmg moonfiru. Já si však nastavil talenty tak jak je vidíte a v šak není problem talenty upravovat podle potřeb raidu, nebo podle vyvoje hry.
8 ) jaký máš přístup k WoW:
- kvalita internetového pripojenia, nerobi ti malo fps problem pri hrani (sekanie)? latence se mě pohybuje v rozmezi 100-200ms 30fps na boss fightech
- zdieľaný / vlastní PC? Vlastní PC
- koľko máš rokov? 24
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom?
Jsem tu hodně často takež s raid time nemám problém
10 ) WWS, WOL alebo podobna statistika! (Odkaz postujte do code )
WOL bych měl ale žadny zazrak to neni protože sme měli problemi s tím že byli lidi off(healeři a tanci takže se nedalo jet poradne dps, je to ted ze Shannoxe)
12 ) Aký je tvoj vztah k Achievementom? No achivment hunter nejsem, a ve smě jsou mě ukradeny, chci si hlavně dobře zahrát.
11 ) Jsem aktivní hráč, který má v ruce sovu, když je třeba tak jsem i průměrný občas nadprůměrný healer, chci raidovat s ňakym stalim kolektivem a ne jen pořad hledat ňaky misto na raidovaní a byt jen pořad ve zkušebce podle toho taky vypadá muj EQ, je to to co už ostatní měli. Taky až si budete prohližet mojí postavu tak si zajiste všimnete miningu, neděste se druid byval dlouho altem který sháněl materiál pro maina proto měl mining, a však už delší dobu chci změnit minning na něco jinyho ve hře jsou teď 3 profese které mě boostnou(eng, tail, a herb) a však měl jsem teď toho hodně takže nebyl čas to zatím spáchat, ten čas nastane až ted, když budu mit prázdniny. To je asi tak vše doufam že jsem neopoměl nic podstatny, jestli ano ptejte rad vám vše zodpovím... zatím naschle Nory
PS: doufam že brzi na viděnou na raidu! ahoj DT