Ahojda, niesom velmi dobry pisar a este mam aj novu klavesnicu na ktoru niesom zvyknuty, tak sa chcem vopred ospravedlnit za preklepy
Zaciatkom by sa asi patrilo povedat, ze v aprili(duben) mi bolo 18, som po mature, nieco malo v hlave uz by sa aj naslo a som nekonfliktny typ - proste goblin
Moje zaciatky wowkarenia siahaju na uplne zaciatky, kde som hraval po freeckach a este netusil, ze nieco ako questy(v tej dobe este ani nesli
) existuje.. expil som to len cez zabijanie mobiek do max lvl 20 a prestalo ma to bavit. Svoj prvy vyexpeny char bol mage na Narniase, s nickom Backster - mozno ma tam niekto niekedy stretol
Nieco ako BT tam neslo, cize progress z tej doby bol rovny 0 a caste lagy, vypadky servra a stale relogovanie po ziskani itemu, aby nepadol server a neprisiel onho ma donutili prist na ofik.
Tou dobou sa pisal rok, kedy sa Lich King dostal na tron, ano bola to velmi zla doba.. hlavne pre mojho shamana, ktoremu v tom mailovom armore nebolo vsetko jedno pri -60 °C
z WotlK mam odprogressovane toc, ulduar(glory az po patchi), icc(glory este pred patchom).. tou dobou som hlavne tankoval, moje tehdajsie hordacke DK bol moj zivot, teraz je to pvp alik. Este som si vyexpil resto druida a prot warra popri cakani na raidy.
Dobre, o historii uz dost, zijeme predsa pre pritomnost
Ked sa skoncila vlada lich kinga, a nejaky tupec v podzemi ozivil deathwinga tak moj hunter - lovec drakov dostal hrozny ENRAGE, vyexpil sa na lvl 85, nabral gear a je odhodlany skolit tuto zrudu, ktora mu (udajne) zabila rodinu. Robi usilovne vsetko pre to, aby bol dost silnym a udatnym bojovnikom
- kód:
-
http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Wildsoul/advanced
ale stale sa mu nedari najst si stalu partiu ludi, ktora by ho sprevadzala pri dlhej ceste za krvavou pomstou.
Zacinal s partiou ludi, ktora si hovorila Frostwolf Clan, ale po mesiaci usilovneho snazenia zabit deathwingoveho poskoka - ragnarosa, zistil, ze sa mu s touto partiou nepodarilo zabit ani pavuka
Nejakou (ne)stastnou nahodou sa na trade dozvedel, ze sa niekto chysta skolit ragnarosa a pridal sa k nim, po dvoch dnoch usilovneho progressu zabil 6 bossov a pri ragnarosovom zlom pohlade radsej utiekol
Dalsiou guildou bola Darksajd.. kde uz jedna skupina zlozena je a na druhu cakat nechce, jeho cielom je co najrychlejsie vykonat pomstu deathwingovy.
Preto sa hlasi k vam, udatni bojovnici, odhodlany bojovat po vasom boku a polozit za vas svoj zivot, pripraveny bojovat 24/7 denne, ma cas kedy si poviete.
Este chcem dodat, ze som mal nejaky cas pauzu(maturita atd..) takze na pocet killov prosim nepozerajte
Pocitac aj pripojenie ma stabilne, jediny problem je, ze nebyva v meste a pri silnych burkach je velka pravepodobnost na vypadok prudu.
Ak ste to docitali az sem a nezaspali pri tom, tak vam dakujem
a dufam, ze sa stretneme na raide, GLHF