| Bezdrôtová myš a klávesnica a World Of Warcraft | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Bezdrôtová myš a klávesnica a World Of Warcraft Pi september 02, 2011 11:16 am | |
| No, kto máte bezdrôtovú myš a/alebo klávesnicu, môžete mi prosím napísať či sa vám s tým dobre hrá? Mám obavy hlavne o odozvu, ktorá bude po kábli možno rýchlejšia ako bez káblu.
Lebo idem moje káblové "veci" zahodiť a uvažujem o bezdrôtovom sete - a potrebujem aby mi niekto povedal, že "áno, hrá sa s tým perfektne". |
|
| |
Barleym Raider
Počet príspevkov : 172 Registration date : 24.02.2011
| Predmet: Re: Bezdrôtová myš a klávesnica a World Of Warcraft Pi september 02, 2011 11:34 am | |
| ja pouzivam bezdrotovu mys ptz ficim na NB ktory kazdy den prenasam a takto nemusim vkuse mys vyberat a davat do USB a vzdy nanovo ukladat kabel, ak by som ale pouzivall normalny stolovy pocitac tak urco kabel... s odovzou apod problemy nie su | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
Gaulien Friend
Počet príspevkov : 525 Age : 32 Registration date : 06.10.2010
| Predmet: Re: Bezdrôtová myš a klávesnica a World Of Warcraft Pi september 02, 2011 11:18 pm | |
| Nastastie len dpskovat takze kludne nech berie | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Bezdrôtová myš a klávesnica a World Of Warcraft So september 03, 2011 10:43 am | |
| oukej, dik, tak si to kúpim a gauli, aj tak si papier |
|
| |
hape Champion
Počet príspevkov : 138 Registration date : 04.05.2011
| Predmet: Re: Bezdrôtová myš a klávesnica a World Of Warcraft St september 21, 2011 2:55 pm | |
| si nekupuj, kabel je proste kabel to mas jako adsl a wifi, vzdycky se najde nakej problem | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Bezdrôtová myš a klávesnica a World Of Warcraft St september 21, 2011 3:24 pm | |
| ešte mi neprišli peniaze na to - ale hape, veď keď kúpim bezdrôtovú a bude akýkoľvek problém, predsa to odnesiem na reklamáciu |
|
| |
hape Champion
Počet príspevkov : 138 Registration date : 04.05.2011
| |
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Bezdrôtová myš a klávesnica a World Of Warcraft St september 21, 2011 4:13 pm | |
| tak možno zoberiem drôtovú, ale nejakú lepšiu (nie tú za 3 eurá značky Tesco - a teraz nesrandujem, fakt som takú v Tescu videl) |
|
| |
Barleym Raider
Počet príspevkov : 172 Registration date : 24.02.2011
| Predmet: Re: Bezdrôtová myš a klávesnica a World Of Warcraft St september 21, 2011 8:53 pm | |
| tesco vyrobky su fajn, pouzivam sluchatka za 2,50 a vph | |
|
| |
Chren Champion
Počet príspevkov : 174 Registration date : 11.01.2011
| |
| |
Pepix Warlord
Počet príspevkov : 115 Registration date : 22.04.2011
| Predmet: Re: Bezdrôtová myš a klávesnica a World Of Warcraft Št september 22, 2011 7:44 am | |
| Tak co se týče třeba Starcraftu tak ty úplně top hráči máj samozřejmě kabelové myši, a je to hlavně kvůli co nejlepší odezvě a hmotnosti, která zpravidla nepřesahuje 120g. Jak říká hape: WiFi ADSL je shuvix, ale na to naše hraní to bohatě stačí (myslím jako ta bezdrátová myš, ne ten posranej internet). Navíc při hraní wowko ti zas tak nezáleží na tom aby byla myš lehká pac s no nehejbeš 100x za minutu, 10 hodin denně jako ty profíci od Starcraftu. | |
|
| |
Lotan Champion
Počet príspevkov : 65 Age : 37 Registration date : 19.04.2011
| Predmet: Re: Bezdrôtová myš a klávesnica a World Of Warcraft Št september 22, 2011 4:25 pm | |
| pokud si nekoupis bezdratovou mys z tesca ale neco kvalitniho tak u soucasnejch bezdratovek nepoznas rozdil v odezve mezi dratem a bezdratem pokud nehrajes profesionalne quake3 nebo tak neco | |
|
| |
Chren Champion
Počet príspevkov : 174 Registration date : 11.01.2011
| Predmet: Re: Bezdrôtová myš a klávesnica a World Of Warcraft Št september 22, 2011 6:17 pm | |
| ja som mal logitech za 60e minimalne a mal som problem hral som snou asi 5x a odvtedy je napolicke a pada nanu prach... | |
|
| |
Pepix Warlord
Počet príspevkov : 115 Registration date : 22.04.2011
| Predmet: Re: Bezdrôtová myš a klávesnica a World Of Warcraft Št september 22, 2011 11:33 pm | |
| Tak logitech už dneska není žádná firma na gaming equipment, ty skončili s produktem MX500. Dneska se dá pořídit něco maximálne od Ttesports, Steelseries nebo Razeru. Osobně bych si pořídil klávesnici od Ttesports MEKA (docela spatne se shani), myšku si koupim od Steelseries Sensei, a podložku mám Hardmat od razeru ExactMat pač potřebuju pevnou a nikdo jinej než razer nedělá takový podložky. Ale todle je set spíš na starcrafta | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Bezdrôtová myš a klávesnica a World Of Warcraft | |
| |
|
| |
| Bezdrôtová myš a klávesnica a World Of Warcraft | |
|