| Exequtor (Neprijaty) | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Exequtor (Neprijaty) Po máj 11, 2009 7:00 pm | |
| Zdravím všechny hráče Deep Thunderu.
Tímto bych chtěl požádat jestli by bylo možno mě opět vzít do guildy. Vím udělal jsem chybu a velký omyl, když jsem se chtěl dostat do BD, bylo to můj chvilkoví výpadek, který už se nebude opakovat. Samozřejmě jsem ochoten přijmout patřičné postihy a opatřeni vůči mě. Chtěl bych ukázat na moji bezproblémovost a 100% docházku a připravenost na raidy ať už to byla 10 nebo 25. Možná si myslíte, že jsem přelétaví, ale není tomu tak v guilde Draconic jsem i přes obtíže vydržel až do rozpadu guildy, a chodil pravidelně na raidy. Bakula to muže dosvědčit. Věřím že mám stále co nabídnout a být užitečný pro blaho Deep Thunderu.
S pozdravem Exequtor. |
|
| |
Juday Warlord
Počet príspevkov : 649 Registration date : 02.12.2008
| Predmet: Re: Exequtor (Neprijaty) Po máj 11, 2009 7:10 pm | |
| Podla vzorovej prihlášky to teda nieje.... Som jednoznačne PROTI prijatiu do guildy.. takto zradiť guildu a potom chcieť s5... BTW: S teurgom to bolo o niečom inom | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Exequtor (Neprijaty) Po máj 11, 2009 7:21 pm | |
| Díky za vyjádření na úrovní. Já ale nedělal přihlášku, ale jestli je v tom problém rád udělám. Každý muže udělat chybu, a já si ji chci odčinit. A vzít na sebe trest. Chtěl bych dostat druhou šanci, abych dokázat, že nejsem takoví jak si většina myslí. |
|
| |
infear
Počet príspevkov : 12 Registration date : 03.05.2009
| Predmet: Re: Exequtor (Neprijaty) Po máj 11, 2009 8:10 pm | |
| myslim ze by ses mel drzet jednoho prislovy ktere zni: do jedne reky 2x nevstoupis ja osobne jsem proti,protoze sis byl urcite vedom toho co delas a nebyl to podle me zadny FAIL PS: asi ti doslo ze sis to pokazil u jedno z mnoha top gild a tedka toho litujes coz chapu tak gl | |
|
| |
Neal Friend
Počet príspevkov : 115 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: re Ut máj 12, 2009 2:55 pm | |
| Cau, je od tebe pekne, ze se jinych guild drzis az do rozpadu, ale tohle ? Prijdes k nam, jsi tu asi mesic, ale nejde to podle ocekavani, bossove nepadaji na prvni pull... zacalo te to stvat. Rikas si proc to nezkusit do Black Division, davaji toho vic jsou tam jen skill lidi a tady me stejne jeste pomalu neznaji, v nejhorism se sem zase vratim. Bude to takova nouzovka. Das si tam prihlasku a co se nestane, neprijat. "No nic nevadi, zkusil jsem to a jdu zpet." Ne, takhle to nechodi PROTI | |
|
| |
Bakula Friend
Počet príspevkov : 185 Location : Prague Registration date : 13.03.2009
| Predmet: Re: Exequtor (Neprijaty) Ut máj 12, 2009 4:24 pm | |
| No já ti nevím, dostal jsi se do dobré guildy a za týden jí opustíš a zkoušíš štestí v BD ? Nevim no.. Jinak docházku na raidy ti rád dosvědčím, ale tu dezerci nevim no já bych ti dal ještě jednu šanci ale fakt poslední + vymazání DKP a na 2 týdny zákaz bidování =) za těchto podmínek jsem PRO | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Exequtor (Neprijaty) Ut máj 12, 2009 4:52 pm | |
| |
|
| |
Kagei Guild Master
Počet príspevkov : 2639 Age : 43 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: Exequtor (Neprijaty) Ut máj 12, 2009 4:57 pm | |
| Je to skoda ze si tak rozhodol a to som ti daval este na vyber ked si tu prihlasku podal, vtedy si to mohol stopnut... viacero ludi je proti prijatiu aj ofocierov tak ani mne nezostava nic ine len suhlasit s nimi a som PROTI. Nepoznam ta natolko aby sme ti dali este jednu sancu... dmg si daval dobry, dochadzka bola OK to je pravda preto je ta skoda... prajem ti GL inde a mal by si sa rozmysliet ci hladas len HC progres alebo aj dobry kolektiv ludi... Cus | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Exequtor (Neprijaty) Ut máj 12, 2009 5:10 pm | |
| Nikdy jsem Deep Thunder nepovažoval za méněcennou záložní guildu. Byl sem u vás velice rád, chodil každý raid a včas, dával jsem i dobré dps, gear v 25 jsem žádný nevzal ale i tak jsem dával dobrou dps. To že se wipuje to je samozřejmé a nikdy jsem s tím neměl problém. Neměl jsem žádný důvod nějak nadávat nebo být nespokojeny. Když jsem viděl že BD hledá dps tak jsem zkusil se dostat mezi top lidi tak jsem napsal přihlášku to samozřejmě sem myslel, že kvůli tomu není hnedka kick, nebo označování zrádce , řeči o tom že jsem přeci nemohl udělat chybu a že jsem vypočítaví člověk co se žene za lepším. Myslel jsem, že můžu zůstat v guildě i s přihláškou do BD bohužel mylně. Celá tahle věc je velice nepříjemná, ale snažím se přesvědčit že nejsem špatný člověk co umí raidovat a vydrží v guilde. Bohužel zatím neúspěšně. Do Bd jsem chtěl jen proto ze sem si chtěl dokázat, že na to mám, že jsem dobrý a dokážu ze svého gearu dostat max co můžu. Myslel jsem, že když se někdo o mé přihlášce dozví, tak se spíš nad tím usměje, protože bylo jasné že char který hraje přes wotlk do takové prestižní guildy nemůžou vzít. Byl to můj úlet a chci za měj nést trest, ale chtěl bych s vámi nadále raidovat. Ano Kagei mi psal ze můžu stáhnout přihlášku a dostat postih na dkp což pro mě byla jak studena sprcha, ale jsem typ člověka co je tvrdohlavý a v psychicky vypjatých situacích neústupný a pak toho lituje když je pozdě. A není správné mě soudit, když jsem vás zatím moc neznal a vy neznaly mě. Všem se omlouvám mrzí mě to.
Nechci aby jsme se rozešli ve zlé. A nebudu vás více obtěžovat. Díky za ztrávený čas nad celou záležitostí.
Přeji celé guildě Deep Thunder gl v progresu, ať už to dopadne jak chce. |
|
| |
Kagei Guild Master
| Predmet: Re: Exequtor (Neprijaty) Št máj 14, 2009 8:55 am | |
| Cez víkend si k tomu sadneme a prehodnotime to.... uvidime co z toho bude potom ti dam ked tak vediet... | |
|
| |
ruthless Raider
Počet príspevkov : 16 Registration date : 12.11.2008
| Predmet: Re: Exequtor (Neprijaty) Št máj 14, 2009 4:42 pm | |
| | |
|
| |
matej Warlord
Počet príspevkov : 73 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: Exequtor (Neprijaty) Št máj 14, 2009 5:31 pm | |
| Chci od tebe slyset jedinej rozumnej duvod proc si nestahnul prihlasku kdyz jsme ti k tomu dali sanci | |
|
| |
Scytha Novice
Počet príspevkov : 50 Registration date : 24.10.2008
| Predmet: Re: Exequtor (Neprijaty) Št máj 14, 2009 5:40 pm | |
| Tiez nemam vo zvyku do toho kecat, mozno ma dobru dmg, ale za mna proti a navyse tu bol dost kratko, aby dostal "poslednu sancu", to si moze potom leavovat kazdy jeden, stacilo by len potom napisat dojemny re-appli form... | |
|
| |
Kagei Guild Master
| Predmet: Re: Exequtor (Neprijaty) Št máj 14, 2009 11:28 pm | |
| Takze Neprijaty gl inde. Cus Locked! | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Exequtor (Neprijaty) | |
| |
|