Deep Thunder
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Deep Thunder

Deep Thunder will rise again! YEAH!!

DomovDomov  Latest imagesLatest images  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty)

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Dead_MAX
Anonymný

Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty) Empty
OdoslaťPredmet: Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty)   Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty) Icon_minitimeNe máj 24, 2009 11:25 pm

1 ) Jméno postavy, class, level + odkaz na armory

Wildmax, Balance/Resto druid, 80 + (nosím 4 equipy a mám dual spec takže vám to nejspíš moc neřekne)

2 ) Jsme primárně PVE Guilda, tým pádem netolerujeme nikoho s čistě PVP zaměřením. Jak se k tomu postavíš?

Jsem PvWoW hráč, mám rád všechny aspekty hry, ale primárně jsem PvE hráč.

3.) Proč zvažuješ příchod právě k nám? Kde jsi se o nás dozvěděl a máš v guildě někoho známého? Jmenovat prosím.

Je to dlouho, ale byl jsem v této guildě za rogunu Metalistamax (díky Kagei) v přechodu z TBC na WotlK (možná jenom TBC jelikož si pamatuju, že jsem se nedostával na progress Lady Vashj :-)).
Na konci TBC jsem rerollnul na druida a stal se z něho main charakter, druhým main charakterem je lvl 80 mág s naxx10 – ulduar10 equipem.
Z guildy si pamatuju pouze dobrotivého Guild leadera Kageie.

4) Pokud jsi byl v jiné guildě, proč jsi odešel?
Za tu dlouhou dobu jsem vystřídal mnoho guild, ale za zmínku stojí pouze 3 největší:
Corporation of Thrall (Rozpadla se, feral)
Sigmun Morte (Zde jsem byl jako resto)
Frostwolf Clan (Vynikající guilda, která se v těchto dnech rozpadá)
- přihlášku píšu poté co leavnul náhradní RL.

5.) Dorozumívání na raidech a co ty na to? Dělá ti problém komunikace přes Ventrilo?

Většinou se aktivně podílím na konverzaci na vt či při vytváření taktik – takže nemám žádný problém.

6 ) Raidovací zkušenosti:
TBC: full krom Illidana, Sunwell ve WotlK
Wotlk: full do Mimirona (jak 10 tak i 25)
Organizační práce: CL rogun a druidů, assistent raid leadera
Taktiky na všechny bosse nosím v hlavě a nemam problém se přizpůsobit nové taktice.

7 ) Podrobnosti o tvé postavě/accountu?
Account je můj, vlastnoručně vylevelovaný a vyachievementovaný.
Vlastním extrémně široké spektrum altů (13). Za zmínku stojí lvl 80 rogue, lvl 80 mage (solidní equip) a lvl 71 paladinka (nejspíš tank)
Talenty mám ozkoušené jako nejlepší pro buffování raidu (IFF), ale pokud by guilda potřebovala nějak jinak tak jsem přistupný novým nápadům. Můj dual spec je PvP Resto, ale talenty jsou na 100% použitelné do PvE (glyphy už však nikolivě).
Wildmax má též extrémně široký off spec (mám Boomkin equip, Resto PvP a PvE, Feral PvP a PvE do kočky i do medvěda – do ulduaru použitelný jenom kočka equip)
Boomkin equip: 2x T8,5, 2x T8 a Guilding Star „žalud“. Před 2 týdny jsem byl 2. nejlépe naequipovaný boomkin (první byl z BD) a 10. druid.

8 ) Jaký máš přístup k hraní WoW

Jsem těžkej 24/7, připojení mám 3 mega takže jedinou překážkou je low fps při 25 raidech – Nemám to ověřené, ale dle mého to snižuje o pár procent dmg což vynahrazuje velmi silný equip. V desinách je hra plynulá. Občas se sekne wowko, občas to padne – mimo combat, žádná velká potíž to pro naše Ulduar25 raidy nebyla.

Hraji na svém notebooku. Upgrade na stolní počítač je plánovaný na září/říjen 2009.

Je mi 21 let a v červenci oslavím 22. narozeniny – Čas si organizuji sám, ale stále bydlím s mamkou a když je třeba pomoct preferuju ji než hru.

9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 18:30 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týdne- Ne, Pon, Stre, Stvr). Jak jsi na tom?

Ve Frostwolfu se chodilo 19:00 – 23:00(0:00) 5x týdně....Takže žádná změna, žádný problém.

10.) Tvoje motivace raidovat: Jsi typ, kterému nevadí 4 hodiny wipování při progressu a budeš aktivně (a pravidelně ) raidovat?

Jsem motivován lore z progressu, lootem a flexem. Nevadí mi wipování při progressu (viz Mimoron) pokud neselháváme na trivialitách. Jsem pravidelný a spolehlivý raider a v 99% situací věčný optimista.

11.) Napiš proč by jsme tě měli přijmout do guildy, jaký bude tvůj přínost pro guildu – napiš vše co si myslíš že ti pomůže k přijetí do guildy.

Nejdřív bych to shrnul fakty: Nemáte aktivního boomkina (to mi řekl Kagei), mám odpovídající equip i zkušenosti, velmi rád se podílím na rozvoji guildovních strategií a progressu a v téhle době už nepodstatné vlastnictví Traveler’s mammotha (repair a regenty).

Teď proč mě přijmout jako člověka: Tohle už je těžší otázka...Jsem velkej snaživka a pro metalovou komunitu (pokud je) distributor informací a nových kapel :-D

12.) Slovo na závěr (především pro guildovní veterány)

Můj odchod v TBC nebyl zcela klidný a jestli si dobře pamatuju tak to bylo z toho důvodu, že jsem se nedostal s rogunou na raid (upřímně kdo by se tomu divil – roguny byli svého času celkem na prd) a možná nějaké osobní rozepře, ale vážně si už nic nepamatuju.
Pokud jste si o mě udělali špatný obrázek v TBC tak mi dejte šanci ve WotlK ukázat se vám v lepším světle.

Pokud jsem něco zapoměl, doplním - online jsem skoro pořád, ale velmi často na svých mnoha altech, mainech a bůh ví čeho ještě. - Kdyby něco já si radiš najdu vás :-).
Návrat hore Goto down
Dead_MAX
Anonymný

OdoslaťPredmet: Doporučení   Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty) Icon_minitimePo máj 25, 2009 2:27 am

Edit: Právě jsem domluvil se svou Guild Leaderkou (Otakarek). Pokud budete mít to štěstí a bude online (maturita) je ochotná na mě dát doporučení. Čehož si od ní nesmírně cením.
Edit wow-heroes: druid no. 9, balance no. 5
Návrat hore Goto down
Bakula
Friend
Friend
Bakula

Počet príspevkov : 185
Registration date : 13.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty)   Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty) Icon_minitimePo máj 25, 2009 10:34 am

jsem PRO a myslim ze dalsi resto druid do raidu se hodi afro flower elephant elephant elephant elephant
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty)   Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty) Icon_minitimePo máj 25, 2009 2:04 pm

A CO TREBA TROLL? lol!
Návrat hore Goto down
Bakula
Friend
Friend
Bakula

Počet príspevkov : 185
Registration date : 13.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty)   Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty) Icon_minitimePo máj 25, 2009 2:21 pm

zalez nebo te transforumuju na trolla a budes mit po prdeli lol!
Návrat hore Goto down
Neal
Friend
Friend
Neal

Počet príspevkov : 115
Registration date : 23.10.2008

OdoslaťPredmet: re   Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty) Icon_minitimePo máj 25, 2009 4:37 pm

Prihlaska ukazkova, jeste WWS a nemel bych co vytknout Smile, gear mas moc pekny a vypada to, ze svoji classe snad rozumis. PRO at nam ukazes dmg na raidu.
Návrat hore Goto down
Otakarek
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty)   Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty) Icon_minitimePo máj 25, 2009 4:45 pm

Pravdepodobne nebudu online v nejblizzich dnech, takze Maxika doporucim prostrednictvim vaseho fora.
Je to schopny a zkuseny hrac, ma chut progressovat. Skill je neuveritelny, troufam si rict, ze jeden z nejlepsich balance druidu co znam. Jako jeho CL jsem se s nim neco malo natrapila, ale ukazal nam, ze guilda pro nej znamena vsechno a zapracoval na svem chovani aby u nas mohl zustat.
Mimo jeho balance schopnosti oplyva i skillem za feral a je ochoten i healovat, kdyz je potreba. V uld 10 byl nasi velikou posilou a urcite nam ted v budoucich 10kach bude hodne chybet.
Je to moje mala ukecana sovicka :-*

Urcite nebudete litovat.
Otakarek
Návrat hore Goto down
Dead_MAX
Anonymný

OdoslaťPredmet: WWS   Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty) Icon_minitimePo máj 25, 2009 5:08 pm

Znovu děkuji své skvělé guild leaderce a CLku.

Vybral jsem WWS (pouze 2/5 T8) z posledního progressu Mimirona - Jaké je navýšení dmg s 4/5 T8 jsem ještě nezjistil, ale mělo by být více než slušné.
Návrat hore Goto down
Kagei
Guild Master
Guild Master
Kagei

Počet príspevkov : 2639

OdoslaťPredmet: Re: Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty)   Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty) Icon_minitimePo máj 25, 2009 5:39 pm

No prihláška je ok... gear tiez len sa obavam aby s tebou neboli problemy ako kedysi ked si bol u nas Smile no ale snad si uz dospel Smile som ZA...
Návrat hore Goto down
http://deep-thunder.rpgwars.org
matej
Warlord
Warlord
matej

Počet príspevkov : 73

OdoslaťPredmet: Re: Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty)   Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty) Icon_minitimePo máj 25, 2009 5:47 pm

hergot a ja ze mne to jmeno neco rika confused prihlaska hezka vsechno super ale vysvetle te mne kam ho chcete vmacknout vim ze kukacka chybi na raidu , ale misto koho pude?
Návrat hore Goto down
Kagei
Guild Master
Guild Master
Kagei

Počet príspevkov : 2639

OdoslaťPredmet: Re: Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty)   Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty) Icon_minitimePo máj 25, 2009 11:28 pm

Mateji nejak to poriesime na farmu sa budeme striedat....
Návrat hore Goto down
http://deep-thunder.rpgwars.org
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty)   Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty) Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Balance/Resto druid - Wildmax (Prijaty)
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Resto druid (Prijatý)
» Druid feral dps/tank (Prijatý)
» Jero, lvl 80 Balance Druid
» Webstter - Resto druid (Prijatý)
» Restor 80lvl Tauren Druid (Prijaty)

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Deep Thunder :: Recruitment / Prihlášky (Nie je nutná registrácia!)-
Prejdi na: