1 ) Jméno postavy, class, level + odkaz na armory
Wildmax, Balance/Resto druid, 80 + (nosím 4 equipy a mám dual spec takže vám to nejspíš moc neřekne)
2 ) Jsme primárně PVE Guilda, tým pádem netolerujeme nikoho s čistě PVP zaměřením. Jak se k tomu postavíš?
Jsem PvWoW hráč, mám rád všechny aspekty hry, ale primárně jsem PvE hráč.
3.) Proč zvažuješ příchod právě k nám? Kde jsi se o nás dozvěděl a máš v guildě někoho známého? Jmenovat prosím.
Je to dlouho, ale byl jsem v této guildě za rogunu Metalistamax (díky Kagei) v přechodu z TBC na WotlK (možná jenom TBC jelikož si pamatuju, že jsem se nedostával na progress Lady Vashj :-)).
Na konci TBC jsem rerollnul na druida a stal se z něho main charakter, druhým main charakterem je lvl 80 mág s naxx10 – ulduar10 equipem.
Z guildy si pamatuju pouze dobrotivého Guild leadera Kageie.
4) Pokud jsi byl v jiné guildě, proč jsi odešel?
Za tu dlouhou dobu jsem vystřídal mnoho guild, ale za zmínku stojí pouze 3 největší:
Corporation of Thrall (Rozpadla se, feral)
Sigmun Morte (Zde jsem byl jako resto)
Frostwolf Clan (Vynikající guilda, která se v těchto dnech rozpadá)
- přihlášku píšu poté co leavnul náhradní RL.
5.) Dorozumívání na raidech a co ty na to? Dělá ti problém komunikace přes Ventrilo?
Většinou se aktivně podílím na konverzaci na vt či při vytváření taktik – takže nemám žádný problém.
6 ) Raidovací zkušenosti:
TBC: full krom Illidana, Sunwell ve WotlK
Wotlk: full do Mimirona (jak 10 tak i 25)
Organizační práce: CL rogun a druidů, assistent raid leadera
Taktiky na všechny bosse nosím v hlavě a nemam problém se přizpůsobit nové taktice.
7 ) Podrobnosti o tvé postavě/accountu?
Account je můj, vlastnoručně vylevelovaný a vyachievementovaný.
Vlastním extrémně široké spektrum altů (13). Za zmínku stojí lvl 80 rogue, lvl 80 mage (solidní equip) a lvl 71 paladinka (nejspíš tank)
Talenty mám ozkoušené jako nejlepší pro buffování raidu (IFF), ale pokud by guilda potřebovala nějak jinak tak jsem přistupný novým nápadům. Můj dual spec je PvP Resto, ale talenty jsou na 100% použitelné do PvE (glyphy už však nikolivě).
Wildmax má též extrémně široký off spec (mám Boomkin equip, Resto PvP a PvE, Feral PvP a PvE do kočky i do medvěda – do ulduaru použitelný jenom kočka equip)
Boomkin equip: 2x T8,5, 2x T8 a Guilding Star „žalud“. Před 2 týdny jsem byl 2. nejlépe naequipovaný boomkin (první byl z BD) a 10. druid.
8 ) Jaký máš přístup k hraní WoW
Jsem těžkej 24/7, připojení mám 3 mega takže jedinou překážkou je low fps při 25 raidech – Nemám to ověřené, ale dle mého to snižuje o pár procent dmg což vynahrazuje velmi silný equip. V desinách je hra plynulá. Občas se sekne wowko, občas to padne – mimo combat, žádná velká potíž to pro naše Ulduar25 raidy nebyla.
Hraji na svém notebooku. Upgrade na stolní počítač je plánovaný na září/říjen 2009.
Je mi 21 let a v červenci oslavím 22. narozeniny – Čas si organizuji sám, ale stále bydlím s mamkou a když je třeba pomoct preferuju ji než hru.
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 18:30 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týdne- Ne, Pon, Stre, Stvr). Jak jsi na tom?
Ve Frostwolfu se chodilo 19:00 – 23:00(0:00) 5x týdně....Takže žádná změna, žádný problém.
10.) Tvoje motivace raidovat: Jsi typ, kterému nevadí 4 hodiny wipování při progressu a budeš aktivně (a pravidelně ) raidovat?
Jsem motivován lore z progressu, lootem a flexem. Nevadí mi wipování při progressu (viz Mimoron) pokud neselháváme na trivialitách. Jsem pravidelný a spolehlivý raider a v 99% situací věčný optimista.
11.) Napiš proč by jsme tě měli přijmout do guildy, jaký bude tvůj přínost pro guildu – napiš vše co si myslíš že ti pomůže k přijetí do guildy.
Nejdřív bych to shrnul fakty: Nemáte aktivního boomkina (to mi řekl Kagei), mám odpovídající equip i zkušenosti, velmi rád se podílím na rozvoji guildovních strategií a progressu a v téhle době už nepodstatné vlastnictví Traveler’s mammotha (repair a regenty).
Teď proč mě přijmout jako člověka: Tohle už je těžší otázka...Jsem velkej snaživka a pro metalovou komunitu (pokud je) distributor informací a nových kapel :-D
12.) Slovo na závěr (především pro guildovní veterány)
Můj odchod v TBC nebyl zcela klidný a jestli si dobře pamatuju tak to bylo z toho důvodu, že jsem se nedostal s rogunou na raid (upřímně kdo by se tomu divil – roguny byli svého času celkem na prd) a možná nějaké osobní rozepře, ale vážně si už nic nepamatuju.
Pokud jste si o mě udělali špatný obrázek v TBC tak mi dejte šanci ve WotlK ukázat se vám v lepším světle.
Pokud jsem něco zapoměl, doplním - online jsem skoro pořád, ale velmi často na svých mnoha altech, mainech a bůh ví čeho ještě. - Kdyby něco já si radiš najdu vás :-).