Zdravím
Jmenuji se Roman Horák, je mi 25Let, jsem z Liberce a ve hře mě můžete potkávat pod nickem Foxmanx (prot paladin)
WOrld of warcraft hraju asi tak 2 roky (necelé)
Prot Palíka co jsem koukal zrovna nehledáte, ale jak se říká - odvážnému štěstí přeje
Link na můj charakter:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Foxmanx&gn=Beyond+ControlCo se týče mojí postavy: nebudu vám nikomu mazat med kolem pusy
80 lvl toho paladina mám zhruba Měsíc a půl a Gear co vidíte sem si posbíral sám z pugů, které jsem sám vedl.
Tenhle paladin byl původně můj alt na druhém accountu (jsem majitel 2 acc) ale jelikož mě můj main moc nebavil, tak jsem ho přestal platit a rozhodl jsem se hrát prot (off retri) paladina
K mojim dosavadním zkušenostem:
můj původní main Foxman (mage) Link:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=FoxmanPřiznám se vám, že na 70 lvl jsem byl pouze PvPčkař a teprve na 80 lvl jsem začal hrát PvE. Založil jsem si Guildu Necessary (kde byl i váš member MATESI (ahoj) ) a než vyšel ulduar, tak jsem jí jako raid leader bez jakýchkoliv zkušeností s PvE
dovedl až k progressu S3D, který jsme jako nezkušení hráči nedali. Já osobně jsem dal S3D 10 man i 25 man na mágovi (titul mám na armory)
Ze své guildy jsem odešel kvůli nějakým interním nesrovnalostem a guilda se následně rozpadla. Za tu dobu jsem s mágem prošel Guildy Mosstroopers, Skurut hai a Beyond control (kde se momentálně nalézám)
Na mágovy jsem byl schopen nasbirat celkem slušný equip rekl bych že když ten gear vezmete z pohledu nax25 když nebyl ulduar, tak jsem na patchwerkovi byl schopen vysypat až 6500 DPS. 5100 na S3D ale wwska
už nemám
Momentálně tedy hraju svého Paladina v guildě Beyond Control, kde se bohužel Kvůly plným spotům nedostávám na raidy
Co se ulduaru týče mám 10man dole s Paladinem Po mimirona a 25 po thorima. 10man jako RL 25 s pugem
Gear mám na vás určitě slabší, ale sbírám si ho sám asi tak 3 týdny (prot) a tak hledám pomoc ve zkušenějších guildách, kde bych měl možné využití.
co se mojí aktivity týče, tak se wowku věnuju prakticky celý svůj volný čas, krom pátku a občas soboty a nějakých vyjímek. takže moje aktivita na raidech se pohybuje kolem 80ti procent vůči celému týdnu
Myslím, že většina lidí by mi řeklo, že nemám zkušenosti ze starých raidů a nevím co je to progress. Já osobně to pokládám za výhodu, pač jsem v PvE celkem nová ryba s celkem dobrým nasazením a problémy se
mnou zatím nikde nebyli co se progressu týče nebo čehokoliv jiného.
Takže v souhrnu bych chtěl nabídnout aktivního tanka s celkem dobrým skillem (studuji taktiky, věnuji se svému charu s velkým zájmem), s docela slušnou aktivitou a hlavně bezproblémovým přístupem (řekl bych
že jsem dost starý na to, aby se mnou problémy nebyly). ( o tom by měla svědčit i zkušenost s profi gamingem -7 let jsem se venoval profi hraní starcraftu - největsí úspěch loni na jařa mistrovství
republiky 1. místo v 2 vs 2 hrách)
Požaduji: využití na raidech a přátelský kolektiv normáních lidí
Proč jsem se rozhodl podat přihlášku? - zkouším štěstí. Svou Guildu jako takovou mám rád, ale sedět stále na zadku mě začíná mrzet a tak bych chtěl svůj čas strávený u wowka ( a že ho není málo) využít
trochu efektivněji.
Co se týká komentářů vůči mému charu - Gear mám poskládaný jak to jen šlo (zkuste sehnat lepší za 3 týdny
), takže nějaký cap, nebojednotlivé části gearu - zatím mi prostě nic jiného nepadlo. (vím jak to
mám stavět o čemž by měl svědčit gear u mého mága)
Prosím tedy o schovívavost s názory na gear vzhledem k těm již zmíněným okolnostem.
Děkuji za pozornost a kdybych se vám líbil, tak se budu těšit na spolupráci. Jinak GL HF v progressu