Zdravím guildu Deep Thunder
1 ) Doktorzet-destro warlock
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Doktorzet2 ) PVP mě nic moc neříká ,občas zajdu WG kvuli daily ale jinak nic
3 ) Když sem si procházel žebříček guild tak me na vás uvízl zrak , ale jinak vaši guildu znam tak nějak od slyšení
4) Skoro celý rok jsem pusobil v guildě PTP, která se nedávno začala rozpadat, lidi chodili jen na farmu a progres nikde.
Proto se vedení rozhodlo spojit s guildou Beyond Control,ale výsledek byl stejný jako v PTP.
5 ) Komunikace po VT mě nedělá žádný problém
6 ) Raidovacie skúsenosti:
- V TBC mám odprogresované vše až po Alythess & Sacrolash a ve starém světě bohužel nic
- Ne žádne organizační práce sem neměl na starosti
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
-postavu jsem si sám vyexpil, acc bych nikdy nekoupil
-jelikož affli není co bývalo a demo mě moc nebaví tak mě zbývala jediná volba
- problem to určitě nebude
8 ) jaký máš přístup k WoW:
-internet mám v pohodě , na raide tak 18 fps ,plánuju do budoucna nový pc
- jen muj ,ale občas na nej jdou rodiče ,ale už jsou naučený kdy se maj ptát a kdy ne
- je mě 20 let , s rodičema nemam problem
9 ) Vaš raid time mě absolutne vyhovuje ,jeden z duvodu proč si kvám dávám přihlášku
10) Podle mě je farma nuda ,mam rad progres ,vždy se je co učit, v byvale guidě jsem mel 100% učast na raidech
11. Vím že máte nabor uzavřený ,ale za skoušku nic nedám , chtěl bych být součástí guildy která dosáhne nejakého uspěchu
a chtěl bych být součástí uspěchu. Když této hře věnuju tolik času tak ad to má aspon nějakou cenu.
PS: ješte mám wara tanka v modrem eqip
Snad jsem na nic nezapoměl ,díky za strávený čas nad čtením mé přihlášky