| fire mage | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Hapeixko Anonymný
| Predmet: fire mage St júl 01, 2009 11:53 pm | |
| Zdravim Deep Thunder
Ve sve prihlasce se budu drzet dane osnovy co nejvice.
Neco malo o me a characteru: Jmenuju se Michal bude mi brzy 21 let a kolem WoWka uz se pohybuju naky ten rok, poprve sem k nemu prisel jiz v prvnim vydani na freecku 1,12 verze.
character > Hapeixko 18/53/0 aneb deep Fire spec (ktery je dle Theorycraftu momentalne na PVE tim nejlepsim) rasa > undead.
Profese: Enchanting Tailoring Cooking - 450 at all uzitecne enchanty a tricka na raidy + fish feasty rdy.
Co se tyce PvP tak chodim malinko a netalentuji tak ani 1 spec. Muj druhy spec ktery muzete na armory videt je build na VEzaxe HM.
Rozhodnuti proc zkusit prave Vas? Kamos ktereho znam celkem dlouho /hello Nitox se me ptal kde mam gildu a rekl mi o vasem pravdepodobnem volnem spotu na pozici mage o ktery se tedy uchazim. Znam Vas celkem dlouho a dle guild progressu me tato nabidka prisla jako lakava a rozhodl jsem se ze to zkusim.
Predchozi gilda: PTP a duvod odchodu.. odeslo par aktivnich tahounu smerem do Ira Dei a nam se pomalinku ale jiste zacal rozpadat aktivni raid setup az sme se nakonec dohodli s Beyond Control kterí na tom v progressu byli stejne jako my progress 25 yogg-saron a udelali merge, nicmene sem byl zklaman a leavl hned behem nekolika nasledujicich dni v pusobeni gildy NEXT (merg: ptp + bc) a gildu jsem opustil.
VT microphone - ready to use
Progress,kills,activity na raidech:
Woltk full cleared EoE 10/25, OS 10+3/25+3 samozrejme VoA Naxx netreba zminovat tento ubohy kontent ktery je samozrejmosti. Ulduar: 10m doposud sem nemel moznost jit full run pro nedostacujici zkusenosti hracu v raidu (PuGy only) Ulduar: 25m vse odprogresovano az po yogg sarona do 3 faze a pro velky pocet neslozenych raidu kde sme meli progressovat prave oneho final bossika. zkusenosti jako raid leader Naxx 25 EoE 25 VoA 25 OS 25+2 to same i ve verzich 10kovych (PUGY).
Account je muj, postava ciste moje vyexpena, talenty dle theorycraftu zkusenych hracu jako je Ekye Aryu Prandur a check ARMORY top world guild - deep fire s focusem z arcane build je to kvalitni nicmene na manu dost narocny bezne se vypijou 2 - 3 mana gemy. Talenty se daji upravit ve prospech gildy bez problemu.
Kvalita pripojeni neni uplne nejlepsi -WiFi- a fps take moc nemam nicmene jsem na to zvykly a hra se mi neseka. Rodice mi do hrani nemluvi a PC mam vlastni.
Raid time a progress jsou v poradku a neodrazuje me wipovani progress mam zazity od TBC.
Muj prinos do gildy: posnazim se co nejaktivneji a nejlepe zastupovat slot maga a dobre jmeno gildy Deep Thunder!
armory: |
|
| |
Nitox Raider
Počet príspevkov : 55 Registration date : 25.01.2009
| Predmet: Re: fire mage Št júl 02, 2009 12:03 am | |
| Caudy:D.. Prihlaska celkem v poho bych rek.. xD hapeho znam taky celkemdlouho.. uz sme se na TBC anekj ten raid spolu nachodili. zs skill se mmuzem zarucit:) teda doufam:D ze si se nak : D nepohorsil xD Ja jsem **PRO** akoze s tim spotem maga to ted neni tak jiste:D jak to vypadalo.. necht se vyjadrzi zbytek:) | |
|
| |
Kagei Guild Master
Počet príspevkov : 2639 Age : 43 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: fire mage Št júl 02, 2009 8:27 am | |
| Ahoj Prihláska Ok mal si tam par viet co ma pobavili a bol to rozdiel od priemeru . Ta situacia s magom sa trochu zmenila nakolko teraz mame 2 aktívnych magov, lebo sa vratil jeden Kešual naspäť do wofka ale to neznamená že by sme ťa nemohli prijať . To že poznáš dalšieho kešuala od nás Nitoxa je + ! Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=HapeixkoČo sa týka gearu, myslím si že Ok ale dosť ma zarazilo že máš na sebe Extract of Necromantic Power , ale som otvorený diskusií...!? Hit Rating 0.09 % pod capom! Čo sa týka specu/gemovanie/enchantov nespozoroval som žiadne chyby, ale to nechám nech to zhodnotí niekto iný... EDIT: Teraz som si všimol že nemáš na backu enchant z tailoringu WHY? Skúsenosti z UL nejaké máš až na Yogga ale v tom by som problém nevidel... Pozeram že si dal S3D10 len nedávno akou to bolo taktikou?? Repky všetky doležité máš... Ale vrátim sa na to čo si písal na začiatku odkedy hrávaš na ofiku? Lebo v TBC si asi moc nehraval že? Za seba zatiaľ neviem ci som ZA alebo PROTI asi si to nechám ešte prejsť hlavou a počkám na tvoje rekcie... KageiDeep Thunder will rise again! | |
|
| |
Hapeixko Anonymný
| Predmet: Re: fire mage Št júl 02, 2009 9:16 am | |
| LW - mam na Deathchill Cloacku a mel sem ho i na tomto dokud sem nemenil EQ a to Robu z Kologarna ktera ma 80 hastu za T8,5 chestu kde haste neni zadny a potreboval mit haste pres 400 ted uz by se to dalo Moonshroudu mam asi 20 neni problem si enchant predelat ackoliv sem chtel pockat az budu mit T8,5 ramena + robu z Kologarna se kterymi budu mit haste daleko pres 500. TBC mam cele odehrane nicmene ne za tohoto maga. Co se tyce trinketu tak moc spatny neni co ukazuje maxdps.com neni taky tak uplne pravda jinak mam Dying Curse a badge trinket SUndial of Exiled a prozatim nemam Eye z Razora 10m ktery mi ne a ne padnout ackoliv to ostatnim lide pada jakoby se zdalo ze to prodava vendor. |
|
| |
Kagei Guild Master
| Predmet: Re: fire mage Št júl 02, 2009 9:21 am | |
| Mozem ta poprosit o meno tej postavy s ktorou si hraval v TBC? A inak neviem ten trinket je 10 % proc z dotky btw tak nevem ci je to nejaka imba ako nic v zlom... To uz ked nejaky taky trinket tak radsej Darkmoon Card: Death ne? Alebo ten za badge... a inak ten enchant na backu z Tailoru vychadza to na konštantnych +75 SP a to je podla mna daleko viac ako +23 haste... | |
|
| |
Hapeixko Anonymný
| Predmet: Re: fire mage Št júl 02, 2009 11:05 am | |
| Sapfo Jaedanar EU, a maga na Onlinegamers cca 8 mesicu. Jinak ten trinket mam dnes 2 den a zkousim ho nerikam ze ho budu nosit a to OS 10+3 zerg...[i] |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: fire mage Št júl 02, 2009 11:12 am | |
| os 3d zerg.... aspon doufam ze ten titul nenosis |
|
| |
Hapeixko Anonymný
| Predmet: Re: fire mage Št júl 02, 2009 11:39 am | |
| ten titul nosim chtel sem ho moc ale i tak je dobry... kdyz nemas DPS rezp ten raid tak to nedas a je to dost tezke a i na progress zalezi jak ti vyjdou vlny atp.. a normal taktikou mi to prijde lehci aspon tedy v T8 kdy muzes jet na 3 tanky na ukor 1 dpska a i tak stihns zergovat mini bosse. |
|
| |
Freezbe Guild Member
Počet príspevkov : 117 Location : Nitra Registration date : 23.10.2008
| Predmet: hapeixko Št júl 02, 2009 11:42 am | |
| Tak zacnem asi tym, ze ked ti nitox vravel o spote maga este to bolo aktualne, lebo aktivny mage bol iba 1. S navratom "kašuala" sa situacia trocha zmenila momentalne su uz magovia 2 a neviem pri situacii s dmgom a dpskami v guilde ci potrebujeme 3. Na raide by asi 3 nikdy neboli (momentalny patch) vzhladom k tomu, ze mame ako som uz spomenul dost kvalitnych a aktivnych inych dps. Ty si pocital s tym, co nitox povedal a na striedacke urcite nebudes chciet byt. Nehovorim, ze v guilde by sa nehodil este jeden (mozno dvaja) magovia ako zaloha na striedacku, ale to asi neni tvoj pripad.
Uvidime dnes vecer na raide, este sa urcite o tom bude rozpravat tak potom napiseme ako to vyzera s tym 3 spotom pre maga. | |
|
| |
Freezbe Guild Member
Počet príspevkov : 117 Location : Nitra Registration date : 23.10.2008
| Predmet: os 3d Št júl 02, 2009 11:44 am | |
| Teurgo narazal podla mna nato, ze to je jedno ci si to dal na zerg alebo v t8 proste po patchi to uz dava kazdy | |
|
| |
Kagei Guild Master
| Predmet: Re: fire mage Pi júl 03, 2009 12:20 pm | |
| Po zhodnotení sme sa rozhodli o neprijati ta do Deep Thunder! GL inde | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: fire mage | |
| |
|