Zdravim sem cerstve doexpena 80satka a mam zajem pravidelne a casto raidovat. Jsem ciste pve, pvp me nikdy nebavilo a nikdy bavit nebude
.
Chtel bych jit k vam z toho duvodu, ze je u vas muj velmi dobry kamarad Ruthless, diky jemu sem se o vas take dozvedel.
Byl jsem v guilde Frostwolf Clan, ktera byla plna pratel a super raidovani az do datace, kdy vsichni znami a tahouni G zacali odchazet, at uz do jine guildy nebo kvuli RL, nebo je to proste nebavi.
Co se tyce komunikace, neni problem jsem velmi vyhovorny, vt, ts, mikrofon a sluchatka jsou samozrejmosti.
Raidovaci zkusenosti nemam zatim zadne, v naxe sem jeste nebyl. Jak rikam, jsem 80satka 3 dny se vsim vsudy
.
Jinak acc je muj, platim si ho sam, talent build mi je fuk, jedu ted BM, pac to maji uplne ale naprosto uplne vsichni huntri nejlepsich guild, bude-li treba srv nebo mm, nemam s tim zadny problem
Pocitac sem si pred 2ma mesici kupoval novy za 30k, takze spokojenost a spolehlivost na 100%, connect optika 10MB, rodice mam u jednoho mista na tele a vubec me netlaci
Jak uz jsem psal, chtel bych do G, ktera raiduje casto a dlouho, ne ze se ma vyjit v 7 a zacne se to o pul osme teprve skladat a konci se v 10, pac decka vstavaj do skoly
Pro vice info, popr nejake dotazy ve hre na nick Srekovastara cya