1. Nick: keshko
Class: Priest
Spec: Shadow
lvl: 78
Armory:
2. No takze to je fajn ze ste PVE guilda.. Ja pvp neak zvlas extra nemusim ani mi to nexyba bol som dlho healer a z tym sa vp moc neda. tajze sa k tomu postavim tak ze mi to vyhovuje neni som pvp hrac ...
3. prichod k vam zvazujem lebo uz dost dlho hldam neaku aktivnu PvE guildu a z dobrim kolektivom ktory dufam ze anjdem u vas... Dozvedel som sa o vas z trade od hraca menom "klokanik" z ktorym som aj kecal na VT.
4. Tak bol som v nose guildax najdlhsie som bol asi vo fire dragons potom naggaroth a Warwolf clan to su tak co s pametam:) z prvje Fire dragons som odisiel lebo sa mi nepacil pristup hracov ziadne guild akcie raidy ani nic podobne som tak nezaregistroval skorej lfg grupy cize ako keby guildu ani nemam ignoracia guild chatu iba mala komunitaludi na VT ktory sa poznali. Guildy naggaroth a warwolf clan nemal som neake extra problemy ale tiez ten guild chat dst mrtvy a nakoniec mi dali v obydvoch guildach ultiamtum doekdy mam doexpit co ja nemam rad ked sa namna tlaci ked doexpim doexpim ix termini by som aj splnil ale ide o princim ktory sa mi nepacil
radsej si davam ulitimata sam sebe ako niekto mne
5. Z dorozumivanim nemam problemy ani z komunikativnostu.. Vt mam aj ho dobre poznam lebo som hraval a aj hravam sem tam cs kde je tez potreba microfon a sluchatka 100% stav nevidim problem ..
6.No tak tu bude mensi problem
takze hram dlho wowko skoro od vzbiku ale len free svr dokim som sa dokopal na offik mi trvalo na offiku som cca 2 mesiace.. 70tka som bol ca tyzden dva a siel som ase expit raidy BC maximalne com som 3x BT tam poznam taktiky bol to pug takze nebolo ziadna coordinacia ..takze v tomto trosku nesplnam ale ucim sa ryxlo takze ja nevidim problem sa par veci naucit .... este ze su pomocne addony ako deadly boss mod
7. no tak ACc mam svoj vlasny uplne ze najsamsam moj je.. prstup 100% ked je zaplateny nido iny pristup nema . lvlovanie je horskotazko moje vlastnorucne ...
no momentalne som shadow kvoli expeniu bol som holy ale neako ma to shadow dps chtilo a rad by som aj Shadow priest ostal ... Som oxotny si zmenit talenty k dobru guildu co bude treba ci heal alebo dps .. ale len jednorazovo bud to alebo to aby som nemusel amt zbytocne 2 druhy gearov..
8. tak net mam spolahlivy mam 4mb dslko nezdielane priemerny ping na dsl.sk 20ms... mam aj nahardny net od orange wifi ale tomu by som moc neveril
.... comp mam vlastny notas takze som mobilny nido ma nerusi ani neobmedzuje a maminka ma nevyhana po vecernicku domov mam 18rokov chodim tazko do work z nej chodim tak cca 17:00az 20:00 nepravidleny prixod mam ale ked pridem z work napapam sa osprsim a som volny dokim nezaspim....
9. raid cas mi uplne f pohode vyhovuje mal by som sa donho mestit aj raidovanie v tom nevidim ziady problem..
10. no raidovat kedze to prave caro som neksusil ma apson z tyx par pugov bavi ked uz len pre zazitok zozaziacku nie nevadi mi wipovat mam to odskusane v bt pri matke som wipol 7hodin v kuse a bol som cca 15hodin takze som si zvykol :-D
11. Za gramaticke ChIbI sa ospravedlnujem
12. Dakujem za moznost podania prihlasky do vasej guildy..