Skycaller -
Restoration Shaman Armory: ----
2. Deep Thunder - PVE Guilda:- PvE Je moja hlavná priorita. PvP len na achievementy i to štýlom "BG za mesiac". PvP ma veľmi nebaví.
3. Preco Deep Thunder ?- Deep Thunder je guilda na úrovni. Hľadám guildu, ktorá vie čo chce a hodlá to dosiahnuť.
Už dlhšie sa rozhodujem o zmene guildy a teraz ten čas nastal.
Som odhodlaný pravidelne raidovať a potiť sa pri progrese. Ste jedna z mala guild, ktorá ma raidovaci čas,
ktorý mi vyhovuje na 110%.
4. Predchádzajúca Guilda ?- Posledný rok som bol členom The Death Itself. Pohodová guilda, ale časte menenie ľudi neprospieva raidovaniu.
Odprogressoval som si tam všetky Raidy. S dochádzkou 90%-100% za posledné 4 mesiace som sa zaradil medzi
najaktívnejších hráčov. Nezhody a hádanie do dobrej guildy nepatria a v TDI ich bolo v poslednom čase viac ako dosť.
5. Komunikacia (Vt):- Ventrilo je podla mňa v dnešnej dobe už samozrejmosť. Mikrofón mám a nebojím sa ho použiť keď treba.
6. Raidovacie skúsenosti:- Na Offiku som začal hrať niekoľko týždňov pred vydaním WoTLk-u.
Skúsenosti s Classik WoW a Burning Crusade sú tým pádom obmedzené. Samozrejme hral som na všeliakých
Freečkach etc. ale to sú tak skúsenosti na pol. V dnešnej dobe mam všetky staré Dungy prejdené a som oboznámeny aké to bolo v minulosti.
Vo Wotlku mam prejdene takmer všetko. Jediné čo som s guildov nepokoril je Yogg-Saron 25 Man a dokončenie ToGC.
7. Info o postave:- Tento účet je len môj + ručné vyexpená postava.
- Main spec je Resto z dôvodu: Lebo ma to baví.
- Gear, Gemy, Glyphy: Viď. Armory. Otázky ohľadom Talentov a Glyphov rád zodpovedám.
- Samozrejme že mám v zálohe aj DPS gear - Elemental, s ktorým sa Kagei aj zoznámil.
8. Prístup k WoW:- 20 Mbit/s - Orange
- Počítač: Schopný zvládnuť Dalarán na plne detaily s 60 FPS. V skratke... FPS Lagy sú nemožné.
- Doma máme 3 počítače takže sa nemôže stať, že niekoho musím na chvíľu pustiť na PC.
Mám 17 rokov. Bývam v Prešove a "Naštevujem" SPŠE v Prešove. Cez víkend si chodím resetovať hlavu, ale inak som vždy prístupný v hre.
9. Raid time:- Vyhovuje mi na 110%. Snažím sa vždy o 100% dochádzku.
- Nevadí mi ani 4 hodiny Wipovať. Každým pokusom je človek bližšie k víťazstvu.
10. Prečo práve ja?- Som komunikatívny človek s chuťou hrať túto hru. Zvládnem každú kritiku a snažím sa len zlepšovať a nie naopak.
Chcel by som len dodať, že momentálne čakám na novú MotherBoard, pretože ta pôvodná si povedala že zo dna na deň nepôjde. Koncom týždňa by mi mala prísť nová. Potom budem plne k dispozícii a pripravený opäť raidovať.
Medzi tým sa môžem aspoň venovať skole a poopravovať si tie 4,5
s pocitom, že to nebude to na úkor guildy / raidov. Pohovore na VT sa nebránim, len niekedy mam problem (Na notebooku): VT+Windows 7 = "OMG".
Ďakujem, Skycaller