1 ) Kapoo +
2 ) pve hram odzaciatku bavi ma to kedze mam main spec proteciton tak je jasne ze som primarne pve hrac pvp si zahram ked je nuda a neni co raidovat;
3 ) mate slusny progress a nedavno ste zhanali tanka, dozvedel som sa o vasej guilde samozrejme zo serveru a z internetu;
4) FS slabsia guilda skor rodinna atmosfera potom som posobil v
TWIME kde bol full tank stav a malo kedy som sa dostal na raid dalej
Traitors v lete bola kriza neraidovalo sa prestali hrat ludia alebo si dali pauzu kedze som chcel raidovat isiel som do
FM kde sme dali 4/5 togc prestali hrat 2 healeri rozpad momentlane som vo
Forged kde som cakal ze budeme pokracovat v progresse 4/5 togc ale davame 2/5 z problemami;
5 ) nema problema
6 ) takze progress TBC po 4-5 BT zbytok po nerfe vo wotlk mam zabite all okrem Anoob hc a ulduar HM tiez niektore chybaju kedze som prisiel do guild ktore uz to nechodili; vsetko co som zabil mam odtankovane;
7 ) account je moj, podctivo vylevelovany tank, talnety menim podla potreby agro avoid aoe tanking ;
8 ) internet mam bez problemovy, fps 60 poväcsine na whelpoch pri onyxe aoe party tam to klesne tak na 20 v podstate mam new pc asi mesiac ani nie a som na nom iba ja, mám 24 rokov;
9 ) vo wow-ku som kazdy den, z raid time nemam problemy sice sem tam mi nevychadza raid kvoli praci ale samozrjme striedanie a dohoda by to vyriesili myslim;
10 ) moj off spec je furry 245 lvl item poväcsine wws:
11 ) rad progressujem a sovju postavu vcelku ovladam, rad pomozem a som pripraveny dopredu na raid ci uz sell buffy alebo taktiky;
Dakujem za odpoved
Kapoops. dufam ze uz je to aspon trocha podla vasej predstavy (vzorovej prihlasky); btw bolo mi povedane ze si mam napisat strucnu prihlasku preto aj ta prva tak vyzerala !