Caute Deepaci
WoWarmory:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=KexooHeh tak PvP moc nemusim ani ked vidim alika len tak
Radsej si robim moju robotu a kaslem na nich. Ak ma napadnu tak chytam nervy a snazim sa ho dat a troska resskill nech vidi ake to je
A no PvE s touto G som uz daco odraidoval myslim tie starsie dungy
Ved kto ma pozna ten vie
Ku vam prave pre to lebo som u vas bol straaaaasne dlho a odysiel som preto lebo som bol neaktivnejsi dlhsiu dobu a warlocka (byvaly main) som uz nechcel hravat a zacal som hravat rogunu ale roguna nemala vobec EQ a zbytocne by som bol v G a cital by som kam idete a ja by som aj tak nemohol. Bolo by to pre mna cudne.
No bol som v guilde kde sme boly len kamosi co sa pozname ale uz par ludi leavlo guildu a sly do inej ako sa vyequipovali a tak co tam ja budem. Stale som chodieval len pugy a to nieje pre mna moc furt cudzi ludia :\
Komunikacia cez VT minerobila problemi a ani nerobi. Sice teraz mam nefunkcny mikrak ale vyriesi to novy headset.
No presiel som ToC 10, ICC som bol len prveho bossa zatial ale taktiky viem vsetky okrem new bossov co dodaly teraz. ALe problemi su somnou neni. Vzdy robim co mam. A ved kuknite achievementy.
No tato postava je vlastnorucne vylevelovana a dungu pochodene mam len ja s postavou a ACC je moj.
Talenty mam preto combat lebo dam vacsie DPS a mam tam specialyzaciu na urcite zbrane. Teda bonusi z talentov na zbrane. Kludne mozem byt aj Assi ak bude treba mam to ako druhy talent build.
Internet mam Orange Fibernet a vobec s nim nemam problemi:Download 2,6 MB/s
PC mam vlastny a je mi 20 rokov. A FPS mi nerobia problem. Na 25ke mam okolo 80+ FPS
S raid timom nemam problemi uz lebo s holkou som si to vybavil uz
No ako som spominal v guilde som bol strasne dlho a leavol som pretoze som bol dlhsie neaktivny ale uz to mam vsetko v poriadku a predsa tato guilda je pre mna top 1. V zivote som si nepodaval prihlasky do inych guild a ani nechcem. Ved kto ma pozna ten vie. Prinosom by bolo good DPS 5k+ only me bez buffov.
Pozdravujem Kageia, Pexa ktoreho som po sto rokoch stretol v HoR grouppe
Previta, Mateja, Judaya, Neala, Jettu a vsetkych starych clenov co ostaly v guilde a co si ma pametaju ako nick Kax
) Samozrejme mam aj par altov a ktorymi by som tiez rad siel do G ale tych altov mam koly profesiam. nick Kax: Tail, Ench. Kaxik: herb, minning. Kixo: inscription, skinning. A moj main Kexoo: Jewel and alch.
Tak dufam ze budem mat stastie a prijmete ma s5.
S pozdravom KAX