1 ) Deviant, Holy, 80lvl
2 ) Sme primárne PVE Guilda, tým pádom netolerujeme nikoho s čisto PVP zameraním. Ako sa k tomu postavíš?
PvE ma prednost
3 ) Prečo zvažuješ príchod práve k nám? Kde si sa o nás dozvedel a ak máš v guilde známeho, prosíme menovať.
Neznam, ale chodite raidy takze nebudete lamky
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Nechodila raidy, respektive jen uzavrena spolecnost kolem GM
5 ) Dorozumievanie na raidoch a čo ty na to? Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo? (funkčný mikrofón je povinnosťou!).
VT je zaklad
6 ) Raidovacie skúsenosti:
- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?
Ne, a navic sem chodil jen s randomem, to je duvod proc menim guildu
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
- kúpený account / vlastnoručne levelované?
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?
- si ochotný si upraviť talenty v prospech guildy?
Muj acc, je to main, talenty sem si takhle vymyslel sam, to je spis na blizsi debatu s jinym priestem... Uprava - urcite se nebranim debate a pokud mate lepsi ideu a ma to smysl, proc ne.
8 ) jaký máš přístup k WoW:
- kvalita internetového pripojenia?
- zdieľaný / vlastní PC?
- koľko máš rokov? Stáva sa, že ťa rodičia ženú po večerníčku do postele?
UPC, nestava se ze by to spadlo.
Compik je muj a muzu bejt vzhuru i cvhvilku po vecernicku, ne sorry, prislo mi to vtipny, za chvli 26 na krku.... ale asi chapu proc tu ta otazka je.
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (cca 4x - 5x do týždňa). Ako si na tom?
Z prace chodim mnohem driv takze super, predpokladam ze by ste napsali ze vcetne patku i soboty..... to vetinou nemam naladu stravit volnej vecer jen u pocitace misto s lidma nekde na akci.
10) Tvoja motivácia raidovať: Si typ, ktorému nevadí 4 hodiny wipovania pri progresu a budeš aktívne (a pravidelne) raidovat?
Hehe, je nekdo komu to nevadi?
Ale proste co se da delat, nejak se to zvladnout musi