Cawte hosi z DT
1 ) moje meno je Mato v hre Gogs war + Golocki hunter mm (alt)
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Gogs2 ) momentalne hram pve a pvp som ani moc nehral ani ma to nelaka resp nemam na to nervy
3 ) do vasej guildy sa hlasim pretoze vyzerate ako skill guilda mate dobry progres a pretoze s mojim eq sa nebudem hlasit do nejakej low guildy
4) bol som v roznych guildach od tbc ale momentalne som v TWiM. Vsetko je tam super ani by som sa nerozhodol odist ale je tam uz moc warriorov ci uz fury alebo prot a kazdy druhy tyzden sedim na striedacke a to ma ani trocha nebavi.
5 ) VT mi nerobi ziadne problemy. V poslednom case si sam skladam icc10 a samozrejme som tam ako lead takze komunikacia je uplne v pohode
6 ) takze z pred UD som mal odraidovane vsetko a chvilu som robil aj oficera v jedenj guilde ktora sa uz rozpadla a teraz mam odraidovane vsetko az na togc 25 anuba kt sme este nedali a v icc mi chyba profesor a quena ale taktiky poznam vsetky
7 ) vsetky postavy kt mam som si vyleveloval sam a preco fury? no vzdy som chcel byt dps aj ked v TBC som robil tanka a talent build je myslim takto najlepsi pre dps aj ked este take tri talenty by sa hodili
8 ) PC vlastnorucne poskladany
internem mam teraz novo kupeny aj ked byvam mimo mesta tak mi to nepada inak mam 20 rokov
9 ) raid time mate rovnaky ako som mal doteraz takze NP
10 ) WWS bohuzial nemam ale najblizsie mozem urobit nejaky scren alebo nieco take ak by ste potrebovali
11. neviem ci budem prinosom pre guildy neviem totiz ake tam mate dps a podobne ale urcite nebudem nicim zlym pre vas
nechcem byt ako politici ktory naslubuju cokolvek
Inak neviem ako sa rozhodnete ale urcite by som uvital nejaku odpoved tykajucu sa zlozenia raidu aby sa neopakovalo to ze budem na striedacke aj ked zo zaciatku s tym samozrejme pocitam