Kdo jsemJmenuju se Marek Vítek a tento rok mi bude 15.Krome skoly mam jeste par zajmu coz je florball,modelovani a mojim nevetsim
zajmem je WoW ktere hraju uz 2,5 roku a z toho 1,5 na ofiku a to nejdrive za maga na 55 (kvuly dk) a pak celou dobu zhruba 1,25roku jsem hral
za jednu postavu a zdokonaloval jsem se.
Zacatky:Zacinal jsem na free serveru jako vetsina s nazve darkdemon kde jsem zacal u hordy jako tauren hunter kde jsem bez addonu vyexpil na 48
a pote jsem presel na server equilibrium kde jsem konecne vyexpil na 70lvl (tauren hunter)na tomto serveru jsem hral asi nejdele co se tyce
free serveru a zacal nabirat eq.Po vydani wotlk jsem presel na ofik kde jsem zacal expit za hordu ale potom na napor kamaradu jsem smazal hordaka
a presel k ali.
Predchozi guildaIron Guards:kde jsem setrval celou dobu po doexpeni a take jsem tady odraidoval vsechny Wotlk instance
a take jsem dosahl velkeho zlepseni co se tyce znani wowka a hlavne meho skillu a dps.
Proc odchazim:Neni to zadny rospor ze zadnym clenem ale kvuly tomu ze se chci vratet k horde a tak jsem zacal hledat dobrou guildu
ktera hleda aktivni dk.
Zkusenosti:tak mam odprogresovanej celej naxx 25 bohuzel na 10 jsem prisel pozde a vzdy kdyz se slo tak jsem nemohl jinak 25 jsem dal celej
tak taky jsem celej vycistil U-25 a U-10 toc 10 5/5 togc 10 5/5 tribut to insanity togc 25 3/5 icc 10 6/12 (profesorovi zustalo 10k hp)
Icc 25 6/12.
Charr: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Darkmaster&gn=Iron+Guards Darkamster-blood(mozny respec ku prospechu guildy)-human(po prevedeni nejspise orc)
toto dk jsem si samozrejme vyexpil sam a prodat ho teda neplanuju
ma vsechny ench a epic gemy.Goldy mi nedelaj problem a epic gemu mam taky zasobu.
profese-elixir master 450-herb 450-cooking 443-fishing 338-first aid 450
Dmg-jedine co muzu ukazat 2 min fight proti figurine
Gear:
Vt,Ts:Vt i ts mam jsem schopen poslouchat i mluvit
Pripojeni:stabilni disconecty nedosatavam.
Raid time:Ne-ct:15-23+-30min
Pá-so:15-24+-30min
ze skoly zatim prichazim kolem treti takze pote tu muzu byt
Proc kvam:tak hledal jsem lepsi guildy u hordy tak jsem nevahal a napsal
Co vam muzu nabidnout:Stale prispevky do guild banky,aktivitu a snahu se stale zlepsovat.
Zaver:Tak doufam ze budu moct byt prinosem vasi guildy,kdybych byl prijat tak udelam transfer do nedele a predem se omlouvam za gramatiku