Úvod:Na začiatok by som chcel všetkych pozdravit a popriat príjemné čítanie.
Meno: Boris Koššala
Vek:18 rokov
Account: Mám vlastný kúpený nezdielam ho s nikým.
Net:Čo sa týka internetu tak to mam v pohode neobmedzeny,, stabilny nepadá.
Čo sa týka lagov na raide v tom problem nieje.
Character:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Thunderhorn&cn=AbatorServer:Thunderhorn obe charactery
Nick: Abator armory :
Race: Troll (vybral som si trolla koli racial na luky a berserku)
trolla hrajem najkratsie od wotlku dovtedy som raidoval za dwarfa v aliancii takze postnem armory dwarfa koli overeniu repky a tak.
Dwarf : Abattor armory
Talenty Marksmanship:
Tento talent build som si vybral s toho dovodu ze ma bavi..a mozem snim ponuknut v raide kvalitne dps. Plus mala drobnost 10% ap do raidu ale to len v pripade zeby nebol v raide enha shaman alebo blood dkp,,hlavne koli 10 man grupe.
Profesie: Skining a Jwc (skining nic moc boost do pve len 40 critical rating....a jwc skillim mal som herba zrusil som ho)
Glyphy : tak to mam klasicke glyphy najlepsie dostupne pre huntra zatial.Akurat som menil glyph of chimera shot za kill shot lebo to nevychadzalo na lepsie .
Peti a pve :tak do pve pouzivam zakladne vlka najvetsi boost pre mna .(este je dost super vyhoda ked sa hodia huntry v raide do grupy spravia si makro na vlkovu abilitu call off wild ,,,raz to hodi jeden druhy aby sa neprekrivali...
v pripade dlheho fightu a nedostatku many pouzivam v raide aj wind serpenta ktory mi refresne manu.
Gemovanie a Gear:
gemujem jednoznacne len armor pene nic ine sa v MM neoplati,,,
Meta 21 agi 3% crit to umozni dat jeden modry 10 all stats a vsetko ostatne supne 20 armor pene .
gear:gear uprednostnujem s armor pene cize aj sem tam nejakyý ten leather
neberiem veci v ktorych nemam armor pene lebo su mi k nicomu.
Raidovacie Skúsenosti:
Tak Warcraft hrajem zhruba 3roky aj nejake tyzdne mesiace.,.K wacraftu som sa dostal pred tbc ale nestihol som si zaraidovat v starych instancich skoda. moje zaciatky sa zacali na servri Hellfire na tomto nievelmi dobrom servri som pokoril kara grula,ssc,TK, a par bossov v MH a BT.Z dovodu nedostatku ludi a rozpadu guildy som transferol na Thunderhorn .,, do guildy Memento mori,,tato guildy mi umoznila dokoncit BT a MH....bohuzial sunwel nie z dovodu absencie klúčových hráčov.
A tak som sa rozhodol ze to skusim za hordu...a slo to celkom dobre az doteraz.popripade nejake detaily ohladom toho raidovania pytajte sa.
Wotlk progress:
10 man :vsetko po profesora
25 man:Progress ostal u profesora v ICC
TOC : cealr
TOGC: anub progres 3 fáza
Niečo o mne:
Čo by som sem tak napisal,,,,heh tak som mlady studujem vo volnom case si rad zahraj wow...poraidujem a tak a piatky soboty tie prežúrkujem s priatelmi...co dodat poprípade odpoviem
Prečo som si vybral práve vás?
Už ste priali jedneho chlapíka Opila ktory somnou raidoval doteraz ten my vás odporúčil viac menej ,,sú tu schopny ludia ktorý ovládaju svoje classi a raidi raiduju a maju chut progresovat.čo sa mi velmi páči.
Dakujem za pozornost
Abator
PS:keby nieco chybalo dajte vediet doplnim.