Ahoj Deep Thunder tuto prihlášku pojmu vlastním stylem a doufám,ze vni naleznete vše potřebné. Jmenuji se Filip a je mi 19 let,jsem z Plane u Mar.Lazní.Dodělávam jsi nástavbové studium na Hotelové škole v Mariánských Lázních.
Zajímám se především o chov Terarijních zvířat dále: Bike,Lyžovaní,Plavání Painbol,hraní na PC (v první řadě Wow) pak Q3,CCS,CS 1.6 aj…
Wow hraji od TBC.Dříve jsem hodně hrál na free serverech ale později jsem přešel na Offík
Coronercz,Assassination,
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=CoronerczZa tuto Class hraji již od první chvíle co se mi Wow dostalo pod ruce,expil jsem podstivě a sám. Zkoušel jsem i jiné Class jako Druid,Mage ale nejvíc jsem se ztotožnil s rogue.Mám také alta Lvl 80 DK nick:(Dewrak) kterého bych chtěl později uplatnit jako Tanka pro Alt runy.
PvE a PvP ? ? ?
Tak pro mě jednoznačně PvE(děje se zde stále něco nového a mam rád progres ale dobrým PvP nepohrnu,sem a tam si zajdu ale jak se u mě ukáže alianční hráč na nic nečekám.
Assassination vs Combat
Takže momentálně hraji za Assassination a offspec mam do Pvp(to ale rad obetuji pro G a přehodím na Combat na které mam také Gear) původně jsem za Assassination začínal tady na DT a mohu říct ze mě to baví ze všech 3 speců nejvíce.
Guildy: tak začínal jsem v Českých Chlévech a Marnicích vzal jsem to přes Barbary do Moostropers a později do L4D kde nyní setrvávám a důvod mého odchodu ? Tak po domluvě s GL a CL se rozhodlo, že se v G 3 roguny neuživí protože to nevyhovuje složení raidu.Což chápu a protože jsem ta 3 roguna v raidu ja je také na mě abych odešel.Toto vše není protože bych mel nějak znatelně menší dps než ostatní nebo neznal taktiky v raidu nebo neměl docházku.Také je to třeba proto, že bych se momentálně nedostával na progress a já procesuji rád,protože PVE je především o trpělivosti,dostatku času a dostatečném progresu.
Raid Time:Je pro me vyhovující neměl by být problém se 100% docházkou.
Připojení kvalitní, (Nejsem jeden z těch kterému to při pulnutí bosse padá) Pc: Procesor Intel Pentium(3,22 GHz) Dual Core,Ram 4G,grafická karta GF 9800 GTX 1G přetaktovaná.Mikrofon a sluchátka samozřejmě mám.
Proč Deep Thunder ?Rád budu v Guildě ve které se dostanu na progress 10 raidů i 25 raidů a později i na Heroic.Jste Guilda s velice dobrým progresem a já bych se rád stal součástí vaší Guildy.Koukal jsem, ze rogue asi Full stav přesto bych rád vyzkoušel své šance.
Armory:
Na závěr log:
Chci podotknout, že s na Guildovní progres jsem se dostával méně tudíž výběr pěkných logů s dobrým Dps je omezen.