Uvod:Zdravim vsetkych clenov guildy Deep Thunder. Uvodom by som sa Vam chcel predstavit. Volam sa Milan a pochadzam zo Zvolena (Stredne Slovensko keby dakto nevedel ;-) ) . Mam 16 rokov ( 9.9.1993) a aktualne studujem na SPŠ dopravnej vo Zvolene . Medzi moje zaujmy patri sport , hudba , samozrejme wow , priatelia atd . World of Warcraft som zacal hravat asi na patchi (1.7-1.
to som este hraval na free serveroch . Na moje 16 narodeniny som sa rozhodol ist na offik kde sa mi zatial velmi paci a dufam ze tu este daku dobu pobudnem
.
Moja Postava:Nick : Rhent
Class : Restoration Shaman ( 0/13/58) / off spec elemental na robenie questov a farmenie roznych repiek .
Race : Male Draenei / Female Tauren
Profesie : Tailoring / Enchanting
Realm : Burning Blade
Played : 34 dni ( 20 dni na lvly 80)
Armory :
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=RhentHardware:Pred rokom kupovany PC na slusnej urovni . 4gb ram , Ati Radeon HD4850 , Intel Core2Duo E8600 . Internet 10mb /s sem tam tomu zadrbava ale neni to casto ved to hadam niektory poznate
Guildy:Moju " karieru " na Offiku som zacal na Realme Kazzak kde ma zavolal kamos do malickej guildy( asi 20 ludi ) . Na tomto realme som sa moc neohrial po asi 3 mesiacoch som si podal prihlasku do guildy Guardians of Lordaeron na Burning Blade , prihlasku som si podal hlavne preto aby som rozvijal svoj raidovaci potencial , nadobudal nove skusenosti a urcite aj potrebny gear . Na free serveroch som odraidoval prakticky vsetky raidy ale to tu zrejme nikoho zaujimat nebude takze viac sa o tom nejdem rozpisovat . V GoLe som odraidoval TOC 25/10 TOCG 25(2/5) TOCG 10 (5/5 Insanity) , ICC 10 (10/12) ICC 25 (9/12) . Samozrejme som si presiel Malygosa 25/10 , OS 25/10 , Naxx 25 / 10 , Ulduar 25(par hardmodov s guildov , bohuzial tiez nie cely Ulduar ) / 10 ( len po keeprov ) . Co ma dost mrzi moje skusenosti s Ulduarom su velmi chabe na co niesom velmi pysny a s tymto vasej guilde nemozem konkurovat .
Dochadzka:Moja dochadzka v GoLe bola nieco cez 90 percent . Urcite u Vas ak by ste mi dali sancu by som chcel tuto statistiku zlepsit . Snazim sa chodit na kazdy raid ale niekedy to proste nejde (RL) . Nemam problem z raidovanim 7/7 do tyzdna , na raidy sa snazim byt vzdy naplno pripraveny (flasky , jedlo ) a byvam vzdy online v case invitu.
Addony:Recount , Bartrender , Xperl , SexyMap , EPGP
UI Screen:Logy z ICC 25:1.Rotface
2.Valithria Dreamwalker
3.Lady Deathwisper
4.Fastergut
5.Professor Putricide
6.Deathbringer Saurfang
Preco chcem odist z GoLu ?V poslednom case je progress dost slaby co ma dost mrzi . Ludia pridu len na farmu nazbierat epic veci a na progress doslova kaslu . Malokedy mame kvalitne postavany raid .
Co ocakavam od guildy ?Od guildy ocakavam dobry kolektiv , skusene vedenie , ludi ktory sa nepovysuju nad ostatnymi , hracov ktory vedia co chcu a su odhodlany spravit vsetko pre progress , samozrejme kopec zabavy a mannered ludi .
Preco prave vasa guilda ?Zaujal ma Vas progress a myslim ze ste urcite vyborna parta ludi ktory nechcu len pocitat kachlicky v dalarane
. A hlavne chcel by som ochutnat troska HC raidovanie a to mi mozete urcite poskytnut .
Co vam mozem poskytnut ja?Urcite seriozny pristup k raidovaniu , taktiez pomoc guilde / hracom v guilde , pokracovanie v pogresse a priblizit sa najlepsim guildam na svete , kvalittny heal v ktorom by som sa chcel urcite vyvijat aby bol co najlepsi a v poslednom rade sexy taurenku !
Bonus Info:Som si vedomi svojich nedostatkov na equipe na com sa intenzivne pracuje a ktore budem chciet v com najblizsiom case napravit napr. zopar hlupych gemov a samozrejme nevyskillovany enchanting . Taktiez moj gear neni excelentny coho si plne uvedujem ale v takej konkurencii v guilde kde na raid chodime niekedy aj 6 shamani a 5 warriorovia neni lahke ziskavat tokeny i ked s mojou dochadzkou som na spici v guilde . (funguje ma style EPGP)
Zaver :Dufam ze sa Vam aspon troska zapaci moja prihlaska . Snazil som napisat nieco o sebe a mojej postave takze to hadam ocenite . Urcite budem brat na vedomie vase postrehy / kritiku na moju postavu a budem sa snazit vam odpovedat na vase otazky. Chcel by som sa ospravedlnit o copy paste prihlasku co s mojej strany urcite neni seriozne . To je zatial vsetko s pozdravom Rhent .