1 ) meno postavy, class, level
Smashing, priest, 80
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Smashing2 ) PVE vs PVP čo ty na to?
Postavu jsem puvodně založíl na pve, no ale ted poslední dobou se snažím nabrat i nějaký ten pvp gear.
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?
No k vám bych chtěl, kvůli tomu že jste daleko v progressu i na HC, o čemž se mi v mé staré guilde ani nesnělo
. Časem mě už přestalo bavit, že né vždy se složila 25 a u vás jak je videt máte lidí dost. Jste na úrovni a to je přesně to, co bych od guildy očekával. Kdyžtak jsem v R
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
No rozhodl jsem se odejít, protože většinu lidí od nás vyházali, že se jim prostě něco na nich nelíbilo a nebo měli málo času na raidovani. Vzhledem k tomu, že tam teď zbylo pár lidí (sice dobrých), ale doplňovat ICC 25 pugem se mi opravdu nechce. Tím ztrácí guilda to, co bych od ní očekával.
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?
S ventrilem rozhodně problém nemám, komunikativni sem
6 ) Raidovacie skúsenosti:
No tak jako zkušenosti nic moc, protože guilda mi to nedopřála
. ICC 10 10/12 normal (na HC jen gunshipka), ICC 25 8/12 (nic na HM).
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
No tak začnu talentama. V mainu jsem shadow, holy off, znalost i disca. No jestli jedete na GS, tak 5650 v shadow (měl bych víc, akorát mám na sobě Abyssal runu. Porad mi nepadlo nic lepsiho a veci na hit nepotrebuju, jeste ho dokonce o 30 můžu snížít. No jediný rozdíl, co jsem tak nějak koukal na talenty ostatních priestu, tak je v tom, že mám Improved Vampiric Embrace misto toho, abych si to hodil do mana regenu. Jenže s manou problém nemám, tak na co to šoupat tam, když je aspoň o trošku větší heal. Postava je poctivě vyexpena
8 ) jaký máš přístup k WoW:
Tohle nebudu zbytečne rozepisovat PC - vlastní, problémy s netem žadné a je mi 17.
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?
No tak váš raid time mi celkem vyhovuje. Čas mám vždy v neděli, pondělí a ostatní dny dle toho, jak trávím čas s přítelkyní.
10)
11)
No pro vaší guildu nevím jaký bych byl přínos, ale vzhledem k tomu, že WoW hraju už od classicu tak značný skill mám. Rád se přiučím a taktiky na HM není problém se naučít. Chci prostě pokročit v proggresu a aspon sejmout toho Lich Kinga