Ahojte,
Volám sa Michal, mám 19 rokov a postava, ktorú vám chcem "ponúknuť" je lvl 80 mage REIDEREYN.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=ReidereynPráve končím na elektrotechnickej škole v Banskej Bystrici skadiaľ poputujem rovno na uni v Žiline.
WoW som začal hrať v období preTBC na free serveroch až kým som si na kamarátovom acc nevytvoril tohto mága
moja prvá offík postava
... prečo mága ? už ako dieťa som mal veľkú predstavivosť, často som sa hral na kúzelníka a také prkotiny tak to bola pre mňa jasná voľba
Začal som akurát keď vyšlo BT a lvl 70 som dosiahol keď sa progresovalo SWP. Stihol som si zbehnúť KZ, Grula, Maghteridona a ZA do BT ani MH som sa nedostal lebo vyšiel WOTLK. Vtedy som zanechal mága kúpil som si vlastné acc a začal hrať druida resto/balance, s ktorým som prešiel 2-3 guildami, s ktorými som progresoval naxx 25ku, až kým som sa nedostal do mojej poslednej guildy Beyond Control ktorá sa počas progresu Ulduaru rozpadla
.. nemal som už dôvod ani chuť hrať tak som acc predal .... no teraz keď je tu ICC ma to opäť chytilo
kúpil som si nové acc, preniesol mága od kamaráta a začal som znovu aktívne hrať
Zo začiatku som si guildu nehľadal, skladal som si pugy a pomaly zbieral eq a skúsenosti
až teraz mám odvahu napísať prihlášku
Talenty/ gemy / ench si robím podla seba, berem ohľad na to či potrebujem hit, haste alebo crit ( momentálne mám problém s haste preto dávam haste gemy a snažím sa eliminovať overcap hitu)
UI som takisto spravil také aby mi vyhovovalo dokonale sa v ňom vyznám a už asi 3 mesiace som na ňom nič nemenil
screen môžem poslať mailom na požiadanie
Guildu DT poznám už dlhšie, stále som stretával vašich členov in game, z toho som si domyslel, že ste guilda s pevným základom a z equipu bolo jasné, že aj progresom
na ktorý mám už poriadnu chuť
S intenetovím pripojením nemám problém ani s fps
keďže som nedávno kupoval nové pc a v dohľadnej dobe plánujem kúpiť noťas
Mám slúchatká s mic takže na raidoch nebudem tichý poslucháč
Raid time mi úplne vyhovuje čo je aj jeden z dôvodov prečo som si vás vybral
možno s nedeľou bude problém keď budem cestovať do ZA ale do 19:00 by som tam mal byt určite
Avšak až od konca mája kvôli maturite :/ Môj prínos DT ? ... hlavne kvalitné dps so stálym zvyšujúcim sa výkonom, za postavou hráča ktorý nemá problém pochopiť čo sa od neho žiada
A
VTIP NA ZÁVER:
potkají se dvě ženy po dlouhé době
-tak co? jak to jde? něco nového?
-no jednou jsem si koupila skunka...
-skunka? prosimtě proč?
-no dobře líže..
-no dobře, ale co ten smrad?
-no prvni tyden blil, ale ted už si zvyknul...
peace