Nejdříve bych Vás rád všechny pozdravil a pokud se nebudete zlobit přejdu ihned k tématu
1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory (momentálne nefunkčné pre nezaregistrovaných užívateľov, davajte sem len meno postavy)
Neero(Burning Blade), Prot Paladin, 80 lvl
2 ) PVE vs PVP čo ty na to?
Samozřejmě PVE, PVP jsem se většinou věnoval díky altům
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?
Vypadáte jako zajímavá guilda a od jednoho kamaráda jsem dostal doporučení
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Doteď jsem byl a pořád jsem ještě v impiks, ale po určitých problémech jsem raději odešel. V této guildě jsem byl přes 2 roky, takže to pro me bylo a je trošku stresující
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?
Abolustně ne
6 ) Raidovacie skúsenosti:
- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?
Od vanila wow až po současnotst ICC HC 9/12 jsem vše odprogresoval, kromě TOGC, kde jsem byl nucen dát si pauzu. Vše jsem prošel buď s druidem Monisek nebo s paladinem
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?
Dlouhou dobu jsem vedl vlastní naxx/ulduaar/icc 10.
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
- kúpený account / vlastnoručne levelované?
Acc je můj a všechny postavy mnou vylevelované
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?
Někomu se nebude líbit, že v talentech nemám snižení AP bosse, ale mám místo toho zvýšený healing na sobě o 5% a SoC, který je hodně dobře využitelný třeba u Lady, LK, Dreamwalkera
8 ) jaký máš přístup k WoW:
- kvalita internetového pripojenia, nerobi ti malo fps problem pri hrani (sekanie)?
Absolutně ne
- zdieľaný / vlastní PC?
Vlastní
- koľko máš rokov?
21
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom?
Bez problému, byl jsem zvyklí na raidování 6/7 18:00-00:00
10 ) WWS alebo podobna statistika! Pošlite na
kageidt@gmail.com.
Myslím si, že u tanka není třeba
11. Napíš prečo by sme mali prijať do guildy, aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si
myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.
Hlavně jsem si všiml, že nejste flákači, snažíte se a hledáte Prot Paladina. Mohu nabídnout jak kvalitní skilled tank, tak dost slušny off spec jako holy, kde jsem schopný healovat též velmi dobře