Zdravím Deep Thunder
Nick: Xerome
Class: UD Warlock
Spec: Momentálně Demonology, ale ovládám všechny speci
Armory:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=XeromePVE vs PVP
Tak zrovna teď aktivně neraiduji, proto jsem se začal opět věnovat PVP, ale nemám problém se opět vrátit k PVE pokud byste mě vzali.
Proč zrovna k vám?
Včera jsem byl VoA 25 s Kageiem a po raidu se mě zeptal jestli nehledám guildu, tak jsem si o tom popovídali a říkal ať zkusím podat přihlášku, tak tady mě máte
.
Začal jsem hrát začátkem TBC, kde jsem s guildou The Life Stealers prošel KZ, GL, ML, ZA poté se guilda rozpadla a já přešel na PVP a to jsem hrál až do datadisku. Hned po vyexpení jsem přišel do Pašeráků Rumu z Booty s nima jsem prolítl Naxx25, OS25 3, Malygose25, ToC25, UD25 pár HM než se guilda rozpadla. Poté jsem přestal hrát a čekal na ICC.
Zkusil jsem podat přihlášku do I N C O M I N G nakonec mě vzali a s nima jsem odprogressoval LK25 a 9/12HC byl jsem na všech FK, pak mi zaačalo zkouškový a byl sem měsíc mimo WoW, proto jsem dostal kick a to bude asi tak to nejdůležitější.
Acc je pouze můj a postavy jsem expil taky sám a přístup na něj mám taky jen já.
K talentům klasické demo s 3 pointy v Suppression, protože zrovna nemám hit cap a druhý spec mám PVP, ale v případně potřeby klidně respecnu.
S internetem není většinou problém, ale občas mi to spadne nebo trochu laguje a fps mám okolo 30-40.
PC je můj vlastní nikdo jiný na něj přístup nemá.
S raid timem problé nemám naprosto stejný jako v I N C O M I N G + mám 4 měsíce prázdniny
.
Něco málo o mě.
Jmenuji se Honza, je mi 20 let. Momentálně studuji v Brně VUT obor Teleinformatika právě jsem zakončil první ročník. Rád si vyrazím ven s přáteli, rád jezdím na kole a samozřejmě mě zajímají PC a věci okolo a WoW
.
Díky za přečtení pokud jsem něco zapoměl nebo byste chtěli něco vědět rád zoodpovím ( psal jsem to trochu narychlo ), ale nebudu přes víkend vracím se někdy v neděli kolem oběda.
PS: Omlouvám se za pravopisné chyby a diakritiku nejsem moc zvyklý ji používat