Zdravim vsechny,
me jmeno je Truegurtha
- kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Truegurtha
a jak jiz nazev topicu napovida hraju balance/resto druida, ktereho jsem si vypiplal od lvl 1. True v nicku je z duvodu, ze si nekdo nick Gurtha zabral prede mnou, ale slysim jenom na Gurthu, true zapomente. V realu je mi 32 let, jsem zenatej, mam 2 male deti, pracuju... no klasika. Manzelka a deti chodi spat kolem sedme, takze nemam problem s tim byt u PC a hrat. Pocitac neni zadna formule jedna, ale na wowko bez problemu staci, akorat kdyz se nekde pusti starfall a hurikan, tak tech fps je trochu min
Jsem ciste PVE hrac, PVP jsem zkousel, ale ani areny ani bgcka me nechytly. Casem nejake to pvp podniknu, ale jenom ciste kvuli achievementum a pak zase skoncim.
Uz jsem si tak nejak rikal, ze doslackuju do datadisku v Conspiracy a uvidim co bude dal, jestli raidovat 10 nebo 25 (pokud blizzard dodrzi model, ktery slibil) no a tu me dneska rano oslovil Kagei s nabidkou napsat si k Vam prihlasku. Chvili jsem o tom premyslel a pak si rekl, proc ne? V soucasne dobe chodim 25 icc s altama BD, kde davame 9/12 hm, ale ta parta neni sehrana uplne idealne. lidi se dost stridaj a kdyz uz si clovek mysli, ze lootne neco do offspecu, tak se objevi novej clovek a veme si to
Co se tyce samotne guildovni historie, prosel jsem vsehovsudy 3 guildy, Lemmings, kde jsem po case pusobil jako RL, pak toho na me bylo uz moc, odesel jsem a vzal me kamarad do takove mini guildy Forever Lost, pote zpet k Lemmings, zase Forever Lost a nakonec Conspiracy, ve ktere jsem po case take zacal pusobit jako oficir
- kód:
-
http://www.warcraftrealms.com/charsheet/66762153
Pri raidovani mam rad, kdyz kazdej clovek dela co ma, domlouvame se na VT (mam nainstalovane i TS a Mumble) a sam jsem zvykly pri fightu na VT komunikovat. Bohuzel tim, ze jsem pusobil jako oficir, tak mam ve zvyku sledovat fight kolem sebe a komentovat to na vt, takze obcas mluvim moc. Ze soucasneho contentu mam odprogressovano vse krom LK HM, ktereho jsme pred tema asi 3ma mesicema zacli progressovat. Taktiky znam vsechny od MC po ICC (proste to zergnem tak rychle, ze nam nestaci nic udelat...
)
Bohuzel nemam zadne statistiky, protoze z worldoflogs za ty 4 mesice zmizely.
Kagei rikal, ze jsem achievement hunter, no ja bych to tak nenazval, proste me bavi delat v tom wowku neco navic, exalted reputace bych mel i s alikama, kdyby to slo
apod. v soucasne dobe slack tempem dodelavam insane, asi pred tydnem jsem dingnul shen'dralar na exalted, takze exalted reputaci uz mam 48. 9610 achievement bodu taky neni moc, znam blazny, co maj mnohem vic. Kdyby se mi jenom povedlo chytit tu posranou zelvu.
No co bych dodal na zaver? Vemte si me, mam hladkou a lesklou srst, a kdyz me pohladite, tak budu vrnet
No ale ted vazne. Vzdy delam maximum pro uspech raidu, pokud si vsimnu, ze nekdo dela nejakou chybu reknu mu to. Ne proto, ze nemam rad lidi, ale proto, ze chyby snizuji pravdepodobnost uspechu raidu. Mimo raid jsem zabavny, usmevavy, prijemny, mily. Na raidu jsem sarkastickej, otravnej hnidopich
Rad pomuzu lidem z guildy, hraju tymove, mam rad stare raid instance... je toho hodne.
Tak peknej den vsem.
G.