Nick : Megazord
Class : Warrior - fury
Armory :
- kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Megazord
Profesie : BS/jwc
Predchadzajuce guildy - niesom typ cloveka ktory meni guildu kazdy mesiac, prva guilda bola The Ice Brotherhoods, kde boli fajn ludia ale odisiel som kvoli tomu ze tam nebolo dost ludi na 25... druha guilda bola Fire Dragons, kde boli taktiez super ludia, bol tam aj slusny progress, bavilo ma to tam a tesil som sa na raidy, ale ja som prestal hrat asi na 4-5mesiacov kvoli PC a maturite (uz mam nove PC a mam aj maturitu ^.^)... lenze ked som sa po 5 mesiacoch logol, guilda bola rozpadnuta a rozdelena na 2 guildy... teraz som v guilde Funky Dudes kde ale moc neraidujem, pretoze ma to tam nebavi a na raid je nahlasenych tak 22ludi+-, ale par raidov som snimi bol...
Skusenosti - Zacal som hrat chvilku pred WotLKom, takze nemam nic pred WotLKom vyprogressovane, ale vacsinu instancii mam prejdenu ale to je uz uplne nieco ine ako progress... Vo WotLKu mam vyprogressovane vsetko s guildov Fire Dragons, ci uz uldu kde sme dali aj yogga na 25 pred nerfom, alebo ToGC 10 kde mam 5/5 a ToGC 25 4/5... ICC som uz nestihol, nemal som guildu, skoro vsetko co mam z ICC je robene s pugom... ICC 10 11/12 (na LK wipe na 12% /cry) | 9/12 HC , ICC25 9/12 | 5/12 HC ale taktiky samozrejme poznam a mam nastudovane...
Z vasej guildy nepoznam zatial (asi) nikoho...
Postava je samozrejme moja, vlastnorucne vyexpena...
Som student, raid time mi vyhovuje, s dochadzkou na raid som nemal nikdy problem.
Zaujmy : sport, baby, chaty, opekacky, WoW a plno dalsich veci...
PC a net je uplne v pohode, akurat tu mam win7 a VT mi tam "obcas" lagne.
Viem, ze gearom niesom na vasej urovni, a ze moje DPS nieje zatial na progress LK25 HC, ale snazim sa na raide dat zo seba maximum...
Veci ako theorycraft alebo rozne fora o warroch si tiez obcas zapnem a popozeram co je nove...
Par screenov z raidu :
- kód:
-
http://img820.imageshack.us/gal.php?g=wowscrnshot070810121517.jpg
(je to tusim pri 20 alebo 25% buffe a mam tam este dual-blade butcher a horsi eq... odvtedy som uz par veci pomenil)
Samozrejme hladam rovno guildu s ktorou by som mohol progressovat v cataclysme.
Ak budete mat akekolvek otazky, rad odpoviem, bud tu alebo in game.
Dik za vas cas
(prihlaska je skopirovana a su tam doplnene nejake veci, dufam ze to az taky problem nieje)