očíslováno dle vzoru:
1 ) Traya, rogue, 80 lvl UD
- kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Traya
2 ) hraju pouze PvE, na pvp ve world of warcraft již nevidím delší dobu nic zajímavého
3 ) chci k Vám kvůli přibližně stejnému progresu jako rozpadnuvší se guilda Left For Dead ve které sem doposud byl.
4) Left For Dead se rozpadla kvůli slacku vedení s přichodem Starcraftu 2, aktivní část založila Ladies First, nicméně mi nevyhovuje, že raidují ve středu.
5 ) osobně mám určitě raději Mumble, neboť s Win7 je VT neskutečné utrpení - hrozný delay a starší VT 2.1.2 si nepříliž rozumí s mojí zkuvovkou
6 ) Raidovacie skúsenosti:
- TBC sem prošel s IraDei od Magtheridona po kill Kaelthase. Pak sem si dal pauzu až do datadisku. S rogunou sem začal zase hrát až loňského podzimu - v podstatě sem začal raidovat až od ToC. Do tý doby sem hrál priesta, se kterým sem (aktuálně i s rogunou v casual guildě Night Raiders )
v ICC mám s rougem 11/12 na HC na 25ce, na 10ce sem byl jenom jednou na výpomoc jedné stále raidující grupě, když roguna měla dovolenou. Ale taky 11 / 12 HC. 10ky nechodím. Nenašel sem stále raidující grupu, kde by pro rogunu bylo volno. Občas s altruny po profesora / queenu.
- v raidech sem nikdy nebyl zodpovědný za ostatní, preferuji maximální focus na svůj individuální výkon - dělat co mám, nefailovat
7 ) account není původně můj - byl koupen kámošem, který si jej pořídil cca rok 2008 když jemu ukradli původní acc a než se vyřešilo vrácení (cca 2 měsíce - GMka mos nespěchali) tak zatím hrátl na tomdle (Do příchodu WotLK účet neaktivní, tak sem toho využil a za směšný peníz odkoupil + pořídil datáč a zase sem začal hrát.
Postavy jsou všechy mnou vyexpené, kromě bankovního alta, kterého sem si rozhodl ponechat
S talentama občas experimentuju (naposled pokus o znovuzavedení místa pro Rupture na mém baru). Většinou se však vracím k osvědčenému talent buildu - konzultovano na EJ.
z Altů mám priesta, paladina, wara na 80ce, víceméně kvůli profesím, krom priesta zbytek aktivně nehraju. Občas z nudy skočím heroic nebo weekly.
8 ) jaký máš přístup k WoW:
- hraju na UPC kabelu, 4 měsíce bez pádu, rekord u UPC
- vlastní dektop, takže nehrozí přehřívání a pády.
- 24 let, aktuálně mezi dvěma zaměstnáními, takže času dost na raidování.
9 ) Črtvrtek , Neděle , Pondělí OK /// úterý, středa, pátek, sobota - obvykle sportovní plány, takže chodím později domů.
10 )
- kód:
-
http://www.worldoflogs.com/guilds/11853/
- LFD logy - MH mi pad az minulý týden, takže dmg by měl mít na raidu tak o 5% UP cca (v ICC)
12 ) Achivmenty moc nehltám. Nerad farmím a 90% achivů je jak kdyby držitel křičel do světa "podívejte se, jak moc sem byl online" -typický příhlad explore nebo lore achivy.
Zbytek jsou prvky, jak udělat zajímavější fajt s bossem, challenge to já rád. Bohužel sem nebyl v guildě která by progresovala třeba Ulduar, nebo si skočila guildově TOGC pro zkrácení dlouhé chvíle.
11 ) Důvod pro přijetí je na zvážení toho, co přihlášku schvaluje nebo zamítá. Já můžu nabídnout připravenost na raidy, jsem schopný přimat kritiku a rady, ne tvrdohlavec, který bude dělat věci jen po svém a kurvit tím dalším 24 lidem večery. Splachovací nátura, když už udělám nějakou fatálku (což se vždycky může stát) tak se nedržím hesla "zatloukat, zatloukat, zatloukat" ale přiznám se a dávám si pořádný bacha, aby se nikdy neopakovalo. Pro tvrdší volbu slov nejdu moc daleko, proto v případě vyhecovaných situacích mute na mikrofon a zakousnout se do ruky dokud rudá barva z obličeje nevyprchá.
Bohuřel vaši guildu jsem nikdy moc nesledoval, takže nevím, jak jste na tom s aktivníma rogunama, nicméně za podání přihlášky nic nedám.
PS: kdybych na armory byl odloglý v muti equipu, tak se moc nedívejte na geming
něco sem měnil kvůli Dragon Eye, tak sem látal díry tím co sem měl v inventáři. S Mutilatem neraiduju