Zdravím,
Tak konečne nejaký ele shaman, už som mal pocit, že vymreli
Hneď na úvod otázka: Ty si bol resto pôvodne a prešiel si na ele však ?
V každom prípade gearom, skušenosťami a tvojím doterajším progressom by si nebol guilde prínosom. Avšak píšeš, že si rád ne cháš poradiť tak ti sem napíšem pár rád do budúcna. ( Asi to nebude platiť v cata )
Staty: Hit - Mal by si mať 11% hitu s tvojeho gearu (292) + 3% s talentov + 3% boomkin, 'bo priest. Takže tu máš až príliš vela.
Haste vs. Crit - Vela shamanov si myslí, že priorita po SP je ťahať u shamana hore najprv crit a až potom haste, kvôli talentu
Elemental Oath, avšak opak je pravdou. Haste ti dáva viac ako crit. Samozrejme nehovoríme zasa o extrémoch, len o tom na čo sa treba viac sústrediť, ako si skladať gear.
Gear:Tak skladanie gearu sa odvíja hlavne od statov, ku ktorím som sa vyjadril hore takže len zhodnotím teba, čo je radikálne zle a čo treba zmeniť. Takže čo treba ihneď zmeniť sú tvoje LEGY. Vela shamanov, nielen aj s tom guild na serveri robili začiatkom ICC chybu, že si kupovali T10 legy. Otazka: Prečo sú zlé, veď je to to Tčko predsa ? Áno je to Tčko ale úplne useless, pretože takto legy, chesta a headka ti pridávaju najviac zo statou a takto prídeš o celkom velké číslo hastu, ktorý sa snažíme tlačiť hore. K ostatným vecia, kde máš mana reg. a podobne ani písať nebudem to je to asi jasné, že to treba zmeniť.
Gemovanie:Špeciálne v tvojom prípade by som zmenil pár SP gemov na hybridné: SP - haste. Gem v rukách s mana reg. dať preč a nahradiš s
Glowing Dreadstone. Tvoj Glowing v shoulderoch zameniť na SP v chestke pridá ti to SP s bonusu.
Enchanty: Dve veci by som u teba zmenil. 1 - Icewalker v botách zameniť za
Tuskarr's Vitality o tomto môžeme diskutovať do rána, a môžeš mi s týmto oponovať ako dlho len chceš, ale svoj názor nezmením. Pravda nepridáva ti žiadne užitočné staty, ale každý správny raider b mal mať tento enchant. Už len fakt, že len mnoho krát utečieš smrti len o vlások, a to len vďaka tomuto enchantu, nebudem dalej rozoberať aké dvôležité na počas toho, keď točíš DMG riskovať a odbiehať na poslednú sekundu, lebo práva často týchto pár sekúnd rozhoduje o tvojom konečnom výsledku. 2 - Záplata na legoch. Spirit ti, ale absolutne nič nepridáva, dať to dole a nahodiť záplatu so stamkou.
Ok, takže to by sme malo. Nepriložil si žiadne WOL, ani logy takže nevie mako si na tom s DMG a akú máš rotáciu, takže v tomto ti poradiť neviem.
Dúfam, že ti aspon niečo s toho pomôže ak by si mal ešte nejake otázky rád ti na ne zodpoviem.
GL & HF, s pozdravom
Judy