1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory (Odkaz postujte do code )Lepka 80 lvl, Fury Warrior,
PVE:
- kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Lepka
PVP:
- kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Lepka
2 ) PVE vs PVP čo ty na to?Pvp hraji rad, vzdy kdyz je s kym, samozrejmosti je ze PVE davam prednost pred PVP.
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?CHtel bych jit k Vam proto, protoze si myslim, ze jste pro me ambiciozni guilda, plna vyzev, dobrych hracu a ty ja mam rad
Deep Thunder na Drakthulu zna asi opravdu kazdy
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?Tady to bude trosku pestrejsi, jelikoz hraji wow pres 5 let, tak guild samozrejme bylo nekolik. Zacatky CoNT, Forged .... posleze
DOOM Inc., Skurut-hai, The Pilgrims.
Odchazeni je vzdy tezke, nicmene v pilgrims, kleska uroven raidovani, mala aktivita hracu a progress dva dny v tydnu. Takze to byl
muj duvod k leavnuti. Cas na raidovani snad bude dostatek, takze by nemel byt problem, kdykoliv se jej zucastnit. Chut hrat se me neustale drzi, i
po tech letech
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?V zadnem pripade, VT beru jako nedilnou moznost komunikace.
6 ) Raidovacie skúsenosti:- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?
Vzdy jsem drzel krok s guidlou a snazil se hrat vzdy na 100% ... na raidech jsem za dobu hrani byl prakticky na vsech.
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?
Taktiky je dulezite znat, bez znalosti taktik nema hrac na raidu co delat. Zadnou z uvedenych pozic jsem nezastaval, ale svou pozici
jako fury warrior jsem vykonaval vzdy s prehledem.
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:- kúpený account / vlastnoručne levelované?
NE / poctive odehrany!!! Ano vlastnorucne
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?
To je velmi individualni, v PVP napriklad zalezi podle hraneho komba. v PVE je to vzdy pro boost raidu, ale take tak, abych dostal ze
sebe co nejvetsi DMG na raidu a niceho nebylo ani vic ani min, ale proste tak akorat
Ale samozrejme zalezi take i na EQ.
8 ) jaký máš přístup k WoW:- kvalita internetového pripojenia, nerobi ti malo fps problem pri hrani (sekanie)?
6 Gbit, FPS je v poradku, PC mam k hrani odpovidajici.
- zdieľaný / vlastní PC?
Vlastni
- koľko máš rokov?
Je mi jiz 27 let
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom? PS.
Ulduar 25 chodíme dočistiť v Sobotu od 16:00 - 18:00.
Jak jsem jiz uvedl vyse, cas si vzdy na raid budu snazit udelat. Tak tomu bylo vzdy.
10 ) WWS, WOL alebo podobna statistika! (Odkaz postujte do code )Pracuji na tom
12 ) Aký je tvoj vztah k Achievementom?NEvadi mi, ale nehoním se za nimi.
11 ) Napíš prečo by sme mali prijať do guildy, aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si myslíš že bude +
pre tvoje prijatie do guildy.Myslim si, ze Vam muzu nabidnout, svou pravidelnou ucast na raidu, me osobni zkusenosti s hranim wariorra, pozitivni pristup na
progress, prekonavani prekazek a svou vtipnou a napaditou osobu celkove
Budu rad, kdyz k Vam nastoupim a vyberete prave me, rad se budu ucit novym vecem a podilet na vsem novem s Vamí v nadchazejicim
datadisku.
S pozdravem Lepka of the horde