Ressomania – bala / feral druid - kód:
-
http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/ressomania/simple
Jmenuji se Jakub, je mi 17let a jsem z Chomutova
Napsat si přihlášku právě k vám jsem se rozhodl, pač jste guilda s pěkným progressem a s rozumným raid timem. A hlavně mám zájem chodit 25men raidy spíš než 10men, což teď na Drak'Thule chodí jen pár guild...
Věnuju se převážně PvE. S PvP si moc nerozumim a nemám na to ani moc čas. Ve volných chvílích zajdu maximálně tak nějáký ten BG.
Na Cataclysmu zatím ještě nemám zabitýho nic, takže přejdu k WotLK. Ten jsem strávil v guildě WoW Fifth Anniversary (WFA Confederacy) – nebo aspon to období, které stojí za zmíňku.
Co se týče ICC tak jsem byl u všech guild 1st killu krom Sindragosy 25HC a Lich Kinga 10HC (toho mám pouze na 25ce). Co se týče starších raidu, tak ty jsem prošvihnul, což mi k dobru asi moc nepřidá ...toc mam 4/5 na hc,v ulduaru glory na 10ce (algalona ubec), naxxramas undying i immortala … vsecko ale az v icc gearu. Tbc a starý wow jsem zažil jenom na free serverech.
PC mám dost dobrý na to aby mi 25kový raid jel plynule (30fps a vic) a s internetem taky zadne problemy nemam. Account je vlastní, postavy expene mnou. S VT / TS problem nemam, posloucham a občas dokonce i něco řeknu.
Co se týče achievementů, tak na achievy typu Explorer, Loremaster, Ambasador prdim, což mi asi taky k dobru nepřispěje, ale je to tak (Repky dělám jen ty co mi k něčemu jsou, což jsou prakticky všecky cata repky krom Therazane, pač mám inscripci. Teď už mi teda chybi akorat Hellscream.). Nebaví mě to a nepřijde mi to nijak zvlášť důležitý. Jde mi spíše o achievementy ze sekce Dungeons and Raids.
Předchozí guildy:WoW Fifth Anniversary alias WFA Confederacy – Důvod odchodu byl jednoduchý. Pár známých mě ukecalo abych šel s nima do guildy. Že budeme chodit 10ky a že to bude fajn.
Catarze – Moje současná guilda a guilda kvůli které jsem leavnul WFA. Bohužel to není tak fajn, jak mi bylo řečeno a jak jsem si myslel. Lidi sice v pohodě, ale neaktivní.
Ohledně talentu:Balance talentyS balancem druidem jsem na tom o něco líp, už jen kvůli tomu že za něj hraju delší dobu
-Jelikož Blessing of the Grove zvysi dmg jen minimalne a ja mam zatím docela problemy s manou, rozhodnul sem tyto dva talenty obětovat na Furor a Moonglow. A glyphy jsou myslim jasný.
Možná ještě „Glyph of Starsurge vs Glyph of Wrath“. Co jsem zkoušel na panacích tak dps je úplně stejný a starfall se vyuzije aspoň na fighty, kde se jede dmg do více targetů.
Feral talentyTank. Zatim jsem tankoval pouze HC dungy, kde mi to docela i jde
-Je to of-spec, takže nevylučuju že by se tam nějaka chybička v talentech mohla vloudit. Navíc mam tendle spec čtvrtým dnem. Ale řekl bych že Feral tank ani nemá jinou možnost než tudle, kam ty talenty naházet. A glyphy do medvěda jsou jenom jedny.
Jinak by mě možná někteří z vás taky mohli znát jako paladina jménem Oomph, či DK jménem Fungal.
Na případné otázky rád odpovim a dík za přečtení přihlášky