Aloha Deep Thunder
na zacatek bych chtel rict ze nikdy jsem nepsal prihlasku takze to bude trochu zmateny ale verim ze to zadny velky problem nebude
do guildy se hlasim jako holy paladin ale v pripade nutnosti jsem schopny i gearove tankovat ale jako main spec by jsem chtel healovat tady je link
z prevazne casti hraju PvE ale ani PvP se nebranim obcas si to chce trochu zarelaxovat kilnutim par aliku
proc chci zrovna k vam no to je tak ze ve stones byly 3 holy palati tak kazdej sel do jine guildy
na tema komunikace mam stazeny VT TS Mumble a pokud by bylo potreva neco dalsiho tak neni problem to stahnout a rozchodit to
v soucasne dobe mam odraidovano 7/12 plus nejaky bose jsem progresoval
account je muj od lvlu 42 jsem ve Stones kde jsem az do ted
proc talenty takhle a ne jinak hmm to je zajimava otazka rekne ze takhle mi to prijde nejlepsi
pracuju na dve smeny rani/odpoledni kdyz mam odpoledni tak se na raid dostanu kolem 20:45
pristup k netu mam v pohode akorat jednou za cas se nejakej alkoholik rozhodne ze se koukne do rozvodny skrine internetu co mame na baraku a pak jsem cca 2 dny bez netu ale todle se nestava zase moc casto
pocitac vlastni 28 let
achivmenty delam celkem podstive staci se kouknout co uz mam hotovy ted zrovana pracuju na insane
s pozdravem Kingslayer Raska