Zdravim , prozacatek abych se predstavil . Jmenuju se Richard , 6 brezna mi bylo 18 sem z Dagestanu ( soucast ruska ) , ale uz 7 let bydlim v Cechach takze kdyby byli nejake pravopisne chyby tak se za ne predem omlouvam ...
1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory
Mijay Undead Assasination rogue lvl 85 ( )
2 ) PVE vs PVP čo ty na to?
Venuju se oboum odvedvetvim ale ve WOTLK jsem se venoval spis vic PvP , protoze jsem jeste hral se spoluzakama s kteryma jsme po skole chodili farmit honory do Ironforge nebo do stormwindu , hrali spolu areny a chodili spolu battlegroundy a ve skole misto uceni sme probirali jak kdo a proc prohral v duelu pred ogrimarem nebo jak je mozny ze sme v arene nedali nejaky combo ccelou devitku sme prosedeli v zadnich lavicich konstatovanim a dohadovanim kdo je v cem lepsi a kdo zas potrebuje kolik arena pointu na dalsi item , v PvP jsem dosahl nejvysiho arena raitingu jen 2k kdy jsem uz nestihl koupit Wrath shouldery protoze nase tri clena parta se zacala koncem skoly rozpadat nekdo na chatu nekdo na dovolenou a nekomu se zas zapalovaly lejtka .... Co se Pve tyce TBC WOTLK mam odrajdovany uplne vsechno v archevech to dyz tak muzete pro kontrolu zkontrolovat jen naxaramas ktery jsem jemne vynechal protoze chodim na datadisky se spozdenim
^^ klasicky wowko sem cely expil byla to moje prvni postava nebyli jeste qst helpery jen thottbot s kterym to byl vopruz a ja jeste tehdy jako malej sem nemel doma pocitac na kterym bych mohl wowko hrat ... a jeste abych se k tomu wotlk vratil nedal jsem Lichkinga skoncil jsem jen u Progressu s Impactem.. Co se ted Cata tyce zadne zkusenosti z Cata nemam ujistovat vas ze nefailuju ze si to na internetu nactu vas ujistovat nebudu si me urcite sami proverite kdybych za tu proverku stal
vemte jeste prosim v potaz ze ten gear ktery ted mam jsem nazbiral za 3 dny normalnimu venovani se wowku s pristim resetem bych uz teoriticky nemel mit zadne modre itemy ale to vam taky zarucit nemuzu protoze jsem se dnes vykaslal na autoskolu a budu ji muset dohanet ted ...
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?
O Guilde Deep Thunder jsem se dozvedel na tradu k vam chci protoze jste guilda uz zabehla je z ni citit disciplina neco kde to funguje kde je nejaky poradek a kdyz se na necem domluvi tak to tak aj bude , tak si ja predstavuju guildu kde bych chtel byt tak proto !
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Jsem ted v Guilde Legion de Muerte ani nevim jak jsem se tam dostal si to nepamatuju ale za tu svoji dobu hrani a expeni v ni jsem nevidel ze by bylo online vic jak 7 lidi nebo ze by ta guilda neco raidovala ta guilda se rozpada a ja nemam zajem se rozpadat s ni chci se posunout jinam o uroven vys ...
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?
vubec zadny problem mi komunikace pres ventrilo nedela ale nejradsi mam rad povidani s peknyma slecnama na skypu ^^
6 ) Raidovacie skúsenosti:
k tomudle jsem se uz vyadril myslim ze neni treba to opakovat aj tak doufam ze vam to vadit nebudu ze sem to napsal do neprislusne kolonky ))
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?
ve Wotlk jen vysvetlovani taktiky nebo skladani svych vlastnich pugu napr Toc 25 na trinket z Valkyr ktery mi stejne nikdy nepadnul
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
ano vlastnorucne vylevlovany , muj ucet.
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?
Assa talenty mam rad proraidoval a pro pvpeckaril jsem v snima cele wotlk a co se pve assa tyce ve wotlk jsem hral Haste assa vzdy top 3 na dmg meteru skvelej build skoda ze ho vymenil mastery raiting ...
8 ) jaký máš přístup k WoW:
Nezdilim s nikym ( notebook ) je to herni notebook ktery je hodne vykony , primo stvoreny pro wowko tak kdyz jsem ho kupoval tak jsem si rek ze by to byl hrich na nem nehrat wow takze jsem zacal zase hrat ze svy skoro rocny pauzy ....( notebook ---- )
s pripojenim problem nemam radsi pro jistotu hraju s internetovym kabelem ale kdyz jsem expil na wifine tak i pri bource mi nedelala zadne problemy zadne diskonekty ...
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom?
absolutne mi to vyhovuje ..
desitku vynecham
12 ) Aký je tvoj vztah k Achievementom?
mam je rad kdyz mam moznost je udelat tak je udelam rad
11 ) Napíš prečo by sme mali prijať do guildy,
rozhodne nejsem ten co spomaluje nebo tvori rozruch a paniku snazim se byt vzdy ve vsem top jedinecnej a neporazitelnej !