1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory (Odkaz postujte do code )Dekstter, Rogue, 85
- kód:
-
http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/dekstter/simple
2 ) PVE vs PVP čo ty na to?Drive ume vitezilo spise PVP a bavilo me nejvíce na lvl 60, kde jsem ziskal titul Champion. S prichodama datadisku me vice zacalo bavit PVE je to hlavne zpusobeno tim, ze mi nevyhovuji areny a neumim je hrat
. V cataclysmu se venuji PVE a ve volnem case jsem chodil areny na nakej rating, aby byli body a mam v batohu full PVP epic veci. Tot asi vše
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?Vasi guildu nejde prechlednout patri k top guildam na DT a kazdy bych chtel byt jeji soucasti a prispet nejakym dilem k uspechu. Duvody proc jit kvam sou hned dva. První duvod je ten, ze miluji progress a raidy. Nynejsi guilda v ktere pusobim (jedna se o guildu Spratci) ztratila asi zajem o raidovani u mnoha lidi a s 25tky se postupne pak sesli akorad lidi na dve desitky a poslednich 14 dni se slozila pouze jedna. Takze to vypada na rozpad a nechci se zastavit na miste. Dale se k vam hlasi lidi od nas a hlavne Cumlej, kteryho jsem si za meho, kratkeho pusobeni u Spratku oblibil a mam k nemu uctu. Hlasi se i dalsi co jsem koukal
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?Muj char s kterym se kvam hlasim byl puvodne aliancak. Expeni na 60lvl prozil na serveru Vashj pote odcestoval na Ahn'Qiraj dale na Drak´thul. Kde jsem v guilde Bohemia nasbíral T1 full a 4/8 T2. Na TBC jsem pusobil v guilde Impiks s kterou jsem prosel Karazhan a potom si dal nucenou pauzu. Kdyz jsem se vratil mesic pred Wotlkem... byli s progresem v Sunwelu a tudiz jsem jel ciste PVP a nechtel se nechat equipnout. Wotlk jsem nezacal hrat od zacatku az nak tesne potom co otevreli ICC (mezitim mi Alicka guilda od emigrovala na Burning Blade) ze 70-80 jsem tedy expil jako alik. Na 80tce me ukecal kamos at se prehodim na hordu. Tak jsem tak udelal a jelikoz jsem na druhe strane neznal nikoho skoncil jsem v te nejhorsi guilde co se chovani tyce a to (princezna andrejka) Prosel jsem pak guildou Impact s kterou jsem prosel ICC 11/12 N 25man. Pozdeji to mezi mnou a GuM bylo na ostre noze. Tak tesne pred cata jsem sel do guildy (Corrupted bejvala princezna andrejka uz bez malkoje) Z te jsem odesel pac progress ani nezacal a ja ztratil cca 2 mesice jenom cekanim. Tak jsem nasel pusobeni u guildy Spratci, kde jsem se zapojil, kdyz meli dole 9/12 na 25tce... First kill snima Cho´gall a Neferian. S Cata raidu na normal mi chybí akorád Alakir. Dale potom 3/12 na HC na 10 man (Halfus, Magmaw, Chimaeron). Odchod uz jsem zminoval.
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?Komunikace mi nerobí žádný problém. Pokud jde o program Ventrilo stim jsem měl problémy ze jsem dostaval lagy treba i 20 minut. Slyšel jsem, ze to delaji Win7, ktere mam, ale pokud mi stim dokazete nejak poradit. Tak v tom nevidim problem.
6 ) Raidovacie skúsenosti:- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?viz 4.
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?Pokud jde o organizaci nikdy jsem to nedelal a nemam stim, zadne zkusenosti. Vzhledem k tomu, ze jsem u Spratku se dostal z ranku zkusebka az na veterana me melo cekat organizovani raidu, ale name se nedostalo.
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:- kúpený account / vlastnoručne levelované?Vlastnoručně vylevlovaný
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?Volbu talentu mam primarně assassination spec mam 31/2/8 Vzhledem ktomu, ze mam hit cap mohu si mit ten spec dovolit. Dalsi otazky k tomu asi po koukni na armory:)
Dale mam spec combat, ale gear nic moc. Vyuzival jsem ho pro guildu na kill Halfuse a Magmawa. Equip na to nemam adekvatni a vzdy semu musel vetsinu itemu reforgnout.
Jinak davam prednost assassination. Prijde mi i pres snadnou rotaci zazivnejsi nez combat, kde jde hlavne o odpalovani CD.
8 ) jaký máš přístup k WoW:- kvalita internetového pripojenia, nerobi ti malo fps problem pri hrani (sekanie)?Internet mam 10mbit vrcim na optických kabelech. Pokud jde o výpadky pokud nikdo neukradne radio z paneláku nebo nevypadne proud tak sem online:)
- zdieľaný / vlastní PC?Vlastní PC. PC co se týče parametru bych mohl doplnit v pondelí nejsem dom a přihlášku píšu na notasu. Fps mam 60+ takze stim problem neni.
- koľko máš rokov?22 a křesnim jménem Vladimír
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom?Raid Time neni vubec problem. Zvykl jsem si u Spratku na takrka stejny.
10 ) WWS, WOL alebo podobna statistika! (Odkaz postujte do code ) - kód:
-
http://worldoflogs.com/guilds/69726/
Pokud byste chteli najit naký log z urciteho bosse tak neni problem. Najdu a usetrim vam cas.
12 ) Aký je tvoj vztah k Achievementom?Muj vztah k Achievementom je velmi chladny. Nejak naně netrpim a pokud za to neni naký reward tak to ani nečtu. Jenom jediný achvi co jsem chtěl udelat bylo za 100K HK a ten mam:)
11 ) Napíš prečo by sme mali prijať do guildy, aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si
myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.Veřim že přinosem bude adekvátní dps. Také budu clen, kterýmu nevadí progress a vzdy pripraven na raid. A spíše se naněj teší. Dale věřim, že bych mohl zapadnout do kolektivu. Dale chci na sebe prásknout než si toho všimnetě, ze mam jako profesi Hebalismus coz neni moc na PVE, ale mam v plánu si dát JWC. Klidně bych snesl ultimatum pri prijetí do guildy.
Předem děkuji že ste si dali práci přečíst mojí přihlášku, a když to náhodou nevýjde tak se omlouvám, že jsem Vás obtěžoval.