1 ) meno, class, level + odkaz na armory - Mystikacz,Survi,80lvl Zde je odkaz na armory
2 ) Sme primárne PVE Guilda, tým pádom netolerujeme nikoho s čisto PVP zameraním. Ako sa k tomu postavíš? - Nemám nic proti PVP hraju jenom když se nudím, Takže určitě žádný problém.
3 ) Prečo zvažuješ príchod práve k nám? Kde si sa o nás dozvedel a ak máš v guilde známeho, prosíme menovať. - Tak scháněl jsem nějakou guildu psal jsem na Trade chatu a napsal mi nějaký člověk z vaší guildy, že scháníte huntu. Tak jsem si řekl proč to nezkusit.
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť? - Ano byl jsem v guildě Shinigami. No odešel jsem, protože málo lidí v guildě často se raidovalo v menším počtu lidí třeba při progresu OS +3 se šlo ve 22. To byl jeden z těch důvodů malá aktivita lidí aby raidovali.
5 ) Dorozumievanie na raidoch a čo ty na to? Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo? (funkčný mikrofón je povinnosťou!). - Určitě Ventrilo mám i Teamspeak takže problém nebude a mikrofón funkční.
6 ) Raidovacie skúsenosti: - Tak ve Wotlku jsem byl snad na každém killu až na OS +3 draky, ale už jsem to zkoušel s minulou guildou i s pugem takže vím co a jak. Ano určitě jsem si už nějaký raid složil Naxx 10/25,Os 10/25.
7 ) Podrobnosti o tvojej postave: - Jsem první majitel tohoto accountu. K volbě talentů mě vedlo to, že za survi je teď nejlepší dps. Jestli guildě změňa talentů pomůže určitě si je změním.
8 ) jaký máš přístup k WoW: - Internet v poho i fps. Problém by neměl být. Počítač je jenom můj
. Je mi 17 let. Neee
toto se nestává. Na večerníček se už nedívám
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 18:30 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom? - Tak mám prakticky čas každý den od těch 18:30 - 23:00 klidně i déle někdy.
10) Tvoja motivácia raidovať: Si typ, ktorému nevadí 4 hodiny wipovania pri progresu a budeš aktívne (a pravidelne) raidovat? - Ano učitě nevadí zažil jsem už dost progresů. Budu dál a rád raidovat.
11. Napíš prečo by sme mali prijať do guildy, aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy. - Jak už jsem zmínil dozvěděl jsem se, že hledáte aktivního Huntu na progres Ulduaru tak by jsem se mohl hodit.