Zdravím,
Jmenuji se Honza K.,je mi 30 let jsem z Pha a wow hraji cca rok a kousek,pred tim jsem hral Guild Wars asi tak 4 roky.
zacal jsem hrat na burning legion polsky server(mam totiz kamarady z polska,stejne jako v gw),ale nicmene oni zacali mit trochu jine starosti takze kolektiv se casem rozpadnul.Mne osbne se chce hrat porad:-),takze jsem uvazoval o Drakthulu z logickych duvodu.Od Te doby jsem se snazil najit sve misto na DT coz neni uplne jednoduche ne snad z duvodu me povahy ba naopak spis diky tomu,ze vsechny lepsi kolektivy jsou/byly uzavrene z jasnych pricin parta,sehranost etc.Ve wotlk se objevila nova prilezitost,ponevadz se rozehrala kapitola Lich king a spousta guild se snazila oprasit kabat a vrhnout do raidovani....pokousel jsem se hledat,ale tank,class ktera me naplnuje byla vetsinou ve stavu full.,nebo se jednalo o skupinu,kt se sesla jednou,dvakrat do tydne a jeste se stacila pohadat.Hledam porad a stale tak doufam,ze existuje parta normalnich lidi,kt vedi co maji delat,jsou v klidu a chapou.ja osobne jsem nekonfliktni typ rekl bych,mam rad relax a hlavne partu v klidu.Urcite neznam vsechny triky ale myslim si,ze chapu kdyz
se to vyzaduje a dokazu se zlepsovat.Skill posoudit mohu,ale nechci jelikoz to mi neprislusi,to radeji prenecham jinym.Trpelivosti mam dostatek casu rovnez.Pokud tedy jeste stale hledat off tanka jsem k dispozici.nick Ezoterica pro lepsi predstavu o mem gearu.
Budu se tesi na dalsi spolupraci.
pzn.vetsinu casu jsem odehral v PUGU,coz z meho sobniho pohledu byla dost narocna zkusenost nicmene naxx 10 jsem dokoncil 25 1/2,OSclear,VoA rovnez.EoE bohuzel,na to nemam ani dostatek skill kamaradu ani casu a nervu,ani chuti progressovat z bandou random pug deti.Tod vse.veskere info,ktere jsem poskytnul je pravda nic nez pravda:-)