Ahoj, zdravim cleny guildy deep thunder.
Neco o me a o mem huntovi. Jmenuji se Honza, je mi 23, bydlim jiz 3rokem v irsku. Hraji za bloodelfa huntra. Tady link na armory, at muzete zkouknout...
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=VondrackovaK raidovani. Raidovani me na celem wowku bavi uplne nejvic. Ale nemel sem moc stesti na guildu nebo na pug.. Minuly tyden sem byl prijat do guildy funky dudes, ale po prvnim raidu sem od nich honem rychle utek. Bo pred raidem byl vyhlasen DKP system, a kdyz pak u prvnich dvouch bossu, co dali (asi tak po 5hodinach a 10ti wipech) sem leavnul. Bylo mi totiz receno, ze sou tam hraci co maji prioritu, takze mi me dkp byly docela na nic..
Byl do docela sok, to jak to vedli. S pugem obcas zajdu, ale to neni ono, vetsinou se to rozpadne po par bossech, a na roll se toho taky moc vyhrat neda. Proto hledam guildu, ktera funguje, ma svuj zavedenej system a raiduje pravidelne.
K naxxu - taktyky znam u vseho.
K Uludaru - muj sen se tam jit jednou podivat:)
Jinak pokud se de raid, vzdycky jsem online a ready, maximalne, kdyby se neco stalo... ale to bych vam dal dopredu vedet.
Wowko hraji jiz skoro rok, a rad v nem budu pokracovat dal, treba mozna i po vasem boku. Zalezi na vas.
Jo a neco k pc, takze mam notebook sony vaio, VT, sluchatka + mic samozrejmost.
A nejcasteji hraji v podvecer az dlouho do noci.
Dekuji za precteni a za zvazeni vsech pro a proti:)
Zatim se mejte. S pozdravem, Vondrackova.
Btw.. podle ostatnich prihlasek, co sem cetl, tak ste huntra vzali nedavno, takze si moc sanci nedavam. Ale treba,.. zalezi na vas. Dekuji a mejte se.