Zdravim.
1.) Amadorka 80lvl hunter, dam aj link, mozno uz to funguje
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Amadorka2.) Takze kedysi som hral prakticky len pvp,ale to bolo este na free servery, kedze tam velmi raidy nefungovali
, a na offiku hram ani nvm presne,bude tomu nieco cez rok myslim. A tu ked som doexpil tak som sa sustredil viacmenej na pve s obcasnym Pvp ,ktore ma po chvili znechuti a mam zasa s nim pokoj na tyzden
3.) Tak urcite ste jedna z poprednych guild, co som skumal na wowheroes, kde si napisem prihlasku jednotlive fora inych guild,tak ste ma akosi najviac zaujali,aj raid casmi ktore mi momentalne vyhovuju a vyzerate na pohodovu guildu
4.) Tak. Odkedy mam 80 lvl bol som len v runaway-ktora sa neskor spojila s dark night do mighty eagles kde som dodnes
. A ako ste si vsimli, som este alik,no ale uz ma to vazne nebavi tam, pretoze ali na DT je proste v takej pozicii v akej je ...
5.) VT mam,problem nebude, aj ked moc toho nenahovorim, rad pisem
, ale tak k veci ked bude treba samozrejme sa ozvem
6.) Tak kedze som zacal na offiku hrat az od wotlka,tak starsie raidy som nezazil, jedine na free som bol par krat hyjal a ssc,ale to bolo nic
a vo wotlku mam prejdene onyx 10/25,voa 10/25,Toc 10 5/5 toc 10 hc 3/5, ud 10 myslim ze som dal najdalej vezaxa, + nejake tie HM- xt,ignis speed kill
, thorim,dalej sme sa nedostali a 25ku sme dali asi tak 6-7 bossov,kedze sme vznikli trosku neskor kao guilda a to sme uz moc nechodili,a ked sme isli tak viac ludi nato nemalo EQ,takze sme skoncili tam kde sme skoncili
, A teraz ICC 10 mam prejdene a 25ku sme nedali,teda dali prveho bossa ale to som nemohol ist
7.) je to moj vlastny ACC,postava vlastnorucne vyexpena samozrejme, a talenty nvm ake ine by som mal mat
tak ako ich mam mi vyhovuju a myslim ze vacsiu chybu tam nemam
8.)Takze PC mam uz vlastny, na 25kovom raide na bossovi mam 30-40 FPS,v klude cez 60, mam 21 rokov a som zo slovenska
a s internetom nemam nejake problemy,sem tam mam DC,ale to si myslim ze je normalne u kazdeho
9.) raid casy mi momentalne vyhovuju,nemozem vediet ako v buducnosti,ale nemal by byt problem,sem tam mozem aj pretiahnut,ale taky osobny limit mam do 00:00
10.) bohuzial nemam, to by sme mohli vyskusat potom
11.) tak tu moc nvm co napisat,ale tak snad by som priniesol dobre dps, nejake tie glyphy by som mohol robit,aj ked to mi pride ako zbytocne uz,mam to kvoli enchantu
a namiesto herbalismu planujem spravit zrejme enchanting alebo jwc,este uvidim.
Tak pozeram ze som sa trosku rozpisal
,takze dakujem za precitanie a pripadne otazky rad zodpoviem.
ps: k horde idem transfernut zajtra doobedu -taky vianocny darcek
, takze v tom problem nebude.