| Přihláška-holy pala (Prijaty) | |
|
+4Nalanas Gohan Agyn271987 Bakula 8 posters |
Autor | Správa |
---|
pala Tr Anonymný
| Predmet: Přihláška-holy pala (Prijaty) Po máj 25, 2009 3:03 am | |
| Zdravím Jsem Marek je my 22 let jsem z prachy. Moj character Treassa holy paladinka 51/5/15 Do teto gildy se hlasim jelykoz me baví PVE pvp hravam jen obcas a to jen pro achiv Ve nasi gilde mam znameho pepkouna ktereho znam i v real svete Obcas raiduji s vasimy hraci Nalanas . Takze nektere uz znam a slysim na gildu samou chvalu Z byvale gildy jsem odesel zduvodu neschopnosti zkladat raidy 25 a progresu ulduaru 10 ,25 Nedostatek hracu na raidy 25 Noje raidovasi zkusenosti jsou v WOltk odprogresovane 10 nax 25 nax Voa Malygos 10 ULD 8 bosu na 10 a to vse v gilde Invaders pote spojeno s Dracimy jezdci Jako raid leader jsem nikdy nebil ale s taktikama a visvetlovanim jsem pomahal . VT pouzivam jsem dost komunikativni a mikrofon take vlastnimrad se pobavim a raad si poslechnu Acc mam vlastni a drive jsem hral za ally. pote jsem cely acc smazal a prestoupil na hordu Character mam na acc jeden Ktery sem sam vyexpil i naybiral nejaky ten EQ Xpil jsem v retri a na 70 lvlu jsem predelal na holy. Zmenit talenty problem urcite neni v off specu mam retri ale lepe to umym za holy Pc mam vlastny asi 5 mesicu stary 80 fps ve WG neni problem hraju vzdy kdyz prijdu sprace tak 6-7 hodin denne s pripojenim 8az 12 Mb/s Vas raidovasi cas my vyhovuje raiduju s chuti a v plnem nasazeni Muzuvam poskytnout dobry heal i pomoc s raidem ci XPeni mam JWL a Mining a neni problem neco vyrobit ci sehnat jsem splehlivy a plny chuti se kvam pripijit Vym ze po konzultaci s Kageiem ze healu mate dost ale v 25 ulduaru vam nebudu nijak prekazet a nahradni heal se hodi vzdycky ne?? Od gildy hledam na oplatku dobry kolektiv a raidiky na urovni Dikes za vas cas a na dotazy zad odpovim at uz treba ve wow zatial Treassa |
|
| |
Bakula Friend
Počet príspevkov : 185 Location : Prague Registration date : 13.03.2009
| Predmet: Re: Přihláška-holy pala (Prijaty) Po máj 25, 2009 10:36 am | |
| Jsem PROTI - čestina - jeden velkej LOL- přihláška docela hodně odfláknutá - paladinů mame 3 prdele + equip + raid time za mě zkus štěstí jinde GL & HF | |
|
| |
Agyn271987 Guild Member
Počet príspevkov : 84 Registration date : 05.01.2009
| Predmet: Re: Přihláška-holy pala (Prijaty) Po máj 25, 2009 10:53 am | |
| Ahoj. Dle mého názoru mame dostaktivních lidí ale pokud budeš z cca85% na strídačce takže cajk. Budu aspon v klidu (nervování že není nahradní heal). Nenapíšu tedy zda jsem pro nebo proti. Podrídím se finálnímu rozhodnutí. PS.: K prihlasce "pekné" | |
|
| |
Gohan Friend
Počet príspevkov : 193 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: Přihláška-holy pala (Prijaty) Po máj 25, 2009 1:25 pm | |
| když už neumíš česky, tak sis to měl aspoň hodit do wordu na automatické opravy. EDIT: Jestli jsi něco požil a pak psal tohle, nebo v případě dyslexie se toto omlouvá, ale jestliže jsi to psal střízlivý, tak bych doporučoval učebnici českého jazyka pro základní školy. EDIT: Nebo jestli nejsi CZ/SK národnost, to se taky omlouvá. | |
|
| |
Nalanas Veteran
Počet príspevkov : 87 Registration date : 05.03.2009
| Predmet: Re: Přihláška-holy pala (Prijaty) Po máj 25, 2009 1:52 pm | |
| Cus 1:Prihlaska ma kopec chyb.Ale je strucna, vystihuje vsetko potrebne.Este by som pridal pre lenivcou/líny link na armory. 2:paladinou sice mame tri prdele ,ale staly paladin a heal v online statusu je malokedy. 3:s Treassov mam po stranke healera dobre skusenosti takze som PRE invite ps : viem ze si prihlasku pisal narychlo tak zatvorim obidve oci | |
|
| |
Nalanas Veteran
Počet príspevkov : 87 Registration date : 05.03.2009
| Predmet: Re: Přihláška-holy pala (Prijaty) Po máj 25, 2009 2:04 pm | |
| - Gohan napísal:
- když už neumíš česky, tak sis to měl aspoň hodit do wordu na automatické opravy.
EDIT: Jestli jsi něco požil a pak psal tohle, nebo v případě dyslexie se toto omlouvá, ale jestliže jsi to psal střízlivý, tak bych doporučoval učebnici českého jazyka pro základní školy. EDIT: Nebo jestli nejsi CZ/SK národnost, to se taky omlouvá. jen pro info Gohane: Dyslexie Dyslexie je vývojová porucha čtení, buď vrozená nebo získaná poškozením mozku. Jde o nejčastější formu spec. vývojové poruchy učení (SPU), která se projevuje nesnázemi při učení se číst při současném zachování inteligence a přiměřených sociokulturních příležitostech. Dyslektik je výrazně ohrožen znesnadněním přístupu k tradičním vzdělávacím podnětům. Vyrovnává se zvláštní péčí v dyslektických třídách. Dysgrafie Dysgrafie (nebo agrafie) je specifická porucha grafického projevu. Postihuje celkovou úpravu písma. Charakteristické je křečovité a neúhledné písmo. Podstatné je, že tato porucha žádným způsobem neovlivňuje intelekt.ctr+c ctrl+v z wikipedie http://cs.wikipedia.org/wiki/Dysgrafie
Naposledy upravil Nalanas dňa Po máj 25, 2009 3:00 pm, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Přihláška-holy pala (Prijaty) Po máj 25, 2009 2:05 pm | |
| jedno velke + neni to TROLL!!! |
|
| |
matej Warlord
Počet príspevkov : 73 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: Přihláška-holy pala (Prijaty) Po máj 25, 2009 5:39 pm | |
| dete do haje s dislexii a disgrafii takze to skratim aby ste mne nekritizovali za chyby Risen leavnul jsem pro aspon ze zacateku na zaskok | |
|
| |
Neal Friend
Počet príspevkov : 115 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: re Po máj 25, 2009 6:37 pm | |
| Docetl jsem prihlasku a byl jsem jednoznacne rozhodnut, proti, ale potom jsem se o tobe bavil s Nalanasem, zmenil jsem nazor. Rikal ze hrat za paladina umis, ze s tebou zadne problemy nebyly... Healeru mame ted sice dost, ale zacina leto a ted ani ja nebudu aktivni jako drive, pres zimu. Urcite se na raid dostavat budes. Jsem PRO, na zkousku, budes nejspis zatim na stridacce, ale jeden paladin nam leavnul, tak ho mozna po chvili nahradis. Uvidime jak se budes snazit. | |
|
| |
treasa Anonymný
| Predmet: Re: Přihláška-holy pala (Prijaty) Po máj 25, 2009 11:28 pm | |
| Děkuji za důvěru a tešim se na spolupráci. Raději to vemu přes VT |
|
| |
Kagei Guild Master
Počet príspevkov : 2639 Age : 43 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: Přihláška-holy pala (Prijaty) Ut máj 26, 2009 6:17 am | |
| Neviem odkial si prisiel na to ze si prijaty | |
|
| |
Agyn271987 Guild Member
Počet príspevkov : 84 Registration date : 05.01.2009
| Predmet: Re: Přihláška-holy pala (Prijaty) Ut máj 26, 2009 9:11 am | |
| | |
|
| |
Pepkoun Guild Member
Počet príspevkov : 85 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: moo Ut máj 26, 2009 11:19 am | |
| No co se tady vypisovat ... Pro , kdybych napsal neco jinyho tak du priste misto na grilovacku asi do prdele | |
|
| |
Kagei Guild Master
| Predmet: Re: Přihláška-holy pala (Prijaty) Ut máj 26, 2009 11:44 am | |
| Sry ale pepkov prispevok som nepochopil | |
|
| |
trea Anonymný
| Predmet: Re: Přihláška-holy pala (Prijaty) Ut máj 26, 2009 11:55 am | |
| To není o přijetí ale na Nalanase,když to nevijde tak mu rád pomužu s healem i když nebudu člen gildy A jaký je tvuj nazor Kagei ??? |
|
| |
Kagei Guild Master
| Predmet: Re: Přihláška-holy pala (Prijaty) Ut máj 26, 2009 1:52 pm | |
| Môj názor je taký že ak ti nevadí že zo začiatku budeš prevažne na striedačke tak som ZA.
ps. Ale bez enchantu +63 spell power na zbrani sa ani nehlas na raid..., ten enchant na wristoch sa mi tiez nepozdava ale nevem benefity Paladina z intellectu... | |
|
| |
Treasa Anonymný
| Predmet: Re: Přihláška-holy pala (Prijaty) Ut máj 26, 2009 2:19 pm | |
| OK! Enchant neni problem,jen jsem čekal na lepsi zbran nemam na ni vubec štesti. Pala i intelectu ma SP (20 % z celkoveho intelectu) Moc dekuji vsem za nazory i za přijetí, na střídačceposedim určo my to neva a Rád vám pomohu když bude třeba PS: sry za Chyby |
|
| |
Kagei Guild Master
| Predmet: Re: Přihláška-holy pala (Prijaty) Ut máj 26, 2009 4:16 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Přihláška-holy pala (Prijaty) | |
| |
|