1) Mitrandir, Holy priest 80
http://eu.wowarmory.com/search.xml?searchQuery=Mitrandir&searchType=all2) Main spec mam PVE a off PVP, PVP sa venujem len keď mám na to čas.
3) Nemám u Vás žiadneho známeho, prosto som si prezrel progres stance Drak Thulu a tam ste boli v popredí, chcel by som ísť do guildy čo má perspektívu na hardmodoch a v zbieraní achievementov. Okrem toho recruitujete Priestov a Shamanov, čo je pre mňa dosť výhodné, keďže by som bol rád v guilde s kamošom Retardusom, ktorého osobne poznám a odprogresoval som s ním všetky WOTLK raidy.
4) Po tom ako vyšiel WOTLK som išiel do guildý Slayers, ktorá sa rozpadla pre nechuť polovice jej členov progresovať. Z toho dôvodu som si dal prihlášku do Draconicu, kde ma prijali žiaľbohu tesne pred rozpadom takže som sa s nimi nezúčastnil na žiadnych úspešných raidoch. Nakoniec som skončil v guilde No More Death, tú práve teraz opúšťam, pretože nemá dostatok schopných ľudí na progres Ulduar 25 a aj tých pár čo sa tam našlo odchádza.
5) S dorozumievaním nemám problém, na VT viem kedy zasrandovať a kedy radšej držať klapačku a nechať hovoriť niekoho, kto vie o čom hovorí.
6) Pred WOTLKom som sa venoval PVP, ktorý je imho v rámci healingu a sústredenosti ťažší než PVE. Po tom ako som dosiahol lvl 80 som začal progesovať Nax 10,25 EoE 10,25 a OS 10,25 v Guilde Slayers. V guilde No More Death som progresoval UD 10, dostali sme sa až po Mimirona, cez ktorého sa nám nepodarilo dostať ďalej. Na zvyšných bossoch sme sa pokúšali získavať achievementy. Leviathana sme posledný save dali +2, ja som na ňom bol mimochodom vždy v Demolisherovi. Na UD25 sme sa už ako som spomínal neboli schopný poskladať.
V raidoch som nemal žiadnu organizačnú funkciu, ale s pochopením taktík som nikdy nemal problém. Stačí mi povedať čo mám robiť a čo nemám robiť.
7) Account mám kúpený od kamoša, ktorý už skončil s WoWkom pred rokom a pol a dal mi neodmietnuteľnú cenu.
Postavu mám vlastnoručne levelovanú, pánboh zaplať , že to už mám za sebou.
Spec som si vybral Holy, pretože ma vždy bavilo healovať a páči sa mi to viac než Discipline. Prečo ich mám práve tak ako ich mám? Mojou úlohou bolo dohealovať raid a takéto talenty sa mi na to zdali byť vhodné.
Talenty som si ochotný upraviť, sám viem, že nemusia byť práve prospešné k tomu akú úlohu v raide dostanem a iné možnosti rád prediskutujem.
Na intráku, kde som väčšinu času mám pripojenie 100MB takže problém so sekaním nemám a ak aj nejaké tie sekania nájdu (skôr HW) zvyknem to vykryť.
PC mám vlastný, teraz aj dva.
Mám 21 rokov, bývam na intráku v BA a do postele ma nikto neženie (žiaľbohu).
9) S raid timom nemám problém, pokiaľ do toho niečo výnimočné nepríde tak tu budem vždy, keď budem potrebný.
10) Wipovať mi nerobí problém, goldov mám dosť a chuti progresovať taktiež. Mojou motiváciou sú skôr achievementy než itemy, ale zas Val’anyr mace by som neodmietol.
11) Aký bude môj prínos? Okrem profesií , healu, účasti na raidoch, som ochotný sa pustiť do všetkého z čoho kvapne nejaký ten achievement alebo kúsok repky. V guilde som sa snažil organizovať Undying runy (aj keď sám mám tento achiev spravený), takže som ochotný pomôcť ostatným aj keď sám z toho nič nemám. A určite sa môžem pochváliť nejednou dobrou hláškou čo pustím do Ventrila, keď sa dlho wipuje a nálada je pod psa.
To je snáď pre tentokrát všetko, viac toho môžem napísať, ale tak zase komu by sa to chcelo čítať