| Mochete - Prot. Warrior (Prijaty) | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Mochete Anonymný
| Predmet: Mochete - Prot. Warrior (Prijaty) Ut jún 16, 2009 6:02 pm | |
| Zdravím guildu Deep Thunder Nick – Mochete LvL – 80 Class – Warrior Build – Prot – 15/5/51 ( Když je třeba, předělám) /Played – 101 dní Armory - http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=MocheteZkušenosti: WoW hraju už od úplného začátku. Před BC jsem hrál Mága, za kterého jsem prošel ZG a část MC, ale ještě před vydáním prvního datadisku jsem začal expit Warriora za kterého hraju do teď. Po příchodu BC jsem v guildě Konflikt odešel KZ/GL/ML a část SSC/TK, zbytek Burning Crusade jsem hrál neaktivní PvP bez větších úspěchů, tak jsem se s druhým datadiskem rozhodl hrát znovu PvE. Pre–patch content jsem odprogressoval jako MT v guildě Sanguinary, kde jsem byl v zásadě spokojený. Krátce po migraci většiny Aliance na server Burning Blade jsem se rozhodl, že půjdu hrát Alíka za bratrem, bohužel v guildě jsem byl docela rychle nahrazen a mě, nezbylo než odejít. O mně: Připojení k internetu Adsl – stabilní, na raidu 15+ FPS. Hraju každý den +- od 16:00 do 23:00+. Bohužel jsem nikdy nezastával vedoucí funkci. Jsem docela komunikativní člověk, takže Ventrilo i funkční mikrofon mám. Váš raid-time mi naprosto vyhovuje, stabilní docházka by mi neměla činit žádný problém. Raidování mám rád a k raidování patří i wipování, neřekl bych že mi to po třech hodinách vůbec nevadí, ale bez toho to nejde. Anglicky umím dostatečně na to, abych si přečetl kterýkoliv theory craft a o čekajících encounterech se bavím s kamarády, takže mne porozumění fightu nikdy nedělalo problém. Z Deep Thunder znám Bakulu, kterého jsem k WoW tak trošku dokopal já. K Vám bych chtěl protože hledám guildu se stálým kolektivem lidí, nikdy jsem o Vás neslyšel nic špatného a taky se mi doneslo že hledáte tanka, kterých je k mé smůle poslední dobou přebytek. Já bych Vám rád nabídl aktivního raidera, který bude s minimálním počtem chyb plnit své úlohy. |
|
| |
Bakula Friend
Počet príspevkov : 185 Location : Prague Registration date : 13.03.2009
| Predmet: Re: Mochete - Prot. Warrior (Prijaty) Ut jún 16, 2009 6:04 pm | |
| Tohoto člověka můžu doporučit, znám ho z RL a je to skvělý tank a hlavně je spolehlivý :-) PRO | |
|
| |
infear
Počet príspevkov : 12 Registration date : 03.05.2009
| |
| |
Kagei Guild Master
Počet príspevkov : 2639 Age : 43 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: Mochete - Prot. Warrior (Prijaty) St jún 17, 2009 9:51 am | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Mochete - Prot. Warrior (Prijaty) St jún 17, 2009 12:17 pm | |
| zdar talenty mas na agro podobny jak ja akorat ve fury mali rozdil myslim ze potrebujem SPOLEHLIVEHO TANKA s velkou ucasti na raidech eq mas na cely udluar dostacujci chce to vic mluvit na vt ohledne tankovani ale kdyz si na desitce neco nevedeltak ses zeptal a udelal co si mel takze sem PRO |
|
| |
Neal Friend
Počet príspevkov : 115 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: Mochete - Prot. Warrior (Prijaty) St jún 17, 2009 3:50 pm | |
| Znas Bakulu a zaruci se za tebe. K tvojim talentum a gearu nemam moc co rict, moc do toho nevidim, ale vetsina je z naxxu a mohlo by to byt lepsi. Warriora tanka potrebujeme, at nemusi Teurgo porad chodit do protu. Doufam ze svoji classe rozumis a vis co za obrazky mackas. PRO | |
|
| |
Juday Warlord
Počet príspevkov : 649 Registration date : 02.12.2008
| Predmet: Re: Mochete - Prot. Warrior (Prijaty) St jún 17, 2009 4:16 pm | |
| Narozdiel od Infeara mne sa prihláška celkom páči. Pjekné čtivo ) Equip by som povedal že máš dostačujúci. Včera na 10tke to bolo v pohode. Akurát si trocha na moj vkus málo komunikoval ale to bolo asi tým, že si bol v novej spoločnosti ludí takže v poho BTW: Ak si taký NO LIFE ako ja a Bakula nieje čo riešiť : | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Mochete - Prot. Warrior (Prijaty) St jún 17, 2009 5:35 pm | |
| juday= NO LIFER = |
|
| |
Kagei Guild Master
Počet príspevkov : 2639 Age : 43 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: Mochete - Prot. Warrior (Prijaty) St jún 17, 2009 5:37 pm | |
| | |
|