| Mariniinho-prot warrior | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Mariniin Anonymný
| Predmet: Mariniinho-prot warrior So august 01, 2009 6:23 pm | |
| Zdravim guildu Deep Thunder jmenuji se Marian,je mi 16 let bydlim nedaleko mesta Třinec .Moje konicky jsou fotbal,airsoft. hraju za protection warriora 80lvl orc http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=MarininhoZkusenosti s raidovanim : pred BC bohuzel nic BC : KZ,ML,GL,ZA,ssc a tk jsem nebyl,MH,v BT jenom 4 bosove pak jsem mel kratkou pauzu z WoW Wtlk : os 10/25 malygos 10/25 voa 10/25 naxx 10/25 ulduar na normal 12/14 a heroic 11/14 predchozi guilda a duvod odchodu : Firestorm nelibi se mi progres a nekdy se neslozi raid proc Deep Thunder ? : vyhovuje mi vas raid time chci raidovat a progresovat hard mody a poznat nove lidi |
|
| |
wozzy Friend
Počet príspevkov : 179 Age : 33 Registration date : 08.05.2009
| Predmet: Re: Mariniinho-prot warrior So august 01, 2009 7:53 pm | |
| Cus, prihlaska je fakt super! Aspon me to nenudilo (i kdyz sem to necetl ). Na prvni pohled PROTI gl hf pri psani dalsi prihlasky | |
|
| |
Pakinko Veteran
Počet príspevkov : 240 Registration date : 26.05.2009
| Predmet: Re: Mariniinho-prot warrior So august 01, 2009 7:57 pm | |
| - Mariniin napísal:
- hraju za protection warriora 80lvl orc
hmm nick tam nevidim a ten co mas v mene topicu na armory neexistuje.... | |
|
| |
Arrowaya Raider
Počet príspevkov : 23 Registration date : 20.07.2009
| Predmet: ? So august 01, 2009 7:57 pm | |
| Jsem v guildě jen chvíli ale : přihláška by měla reflektovat tvůj charakter a zájem o přístup do guildy pokud se opravdu chceš někam dostat, tak by jsi do toho měl trochu něco dát podle mě tato přihláška - nemáš opravdu zájem stát se jedním z nás, kdybys měl vypadala by jinak
Ale to je na Hlavách guildy jak se k tobě vyjádří....
za mě absolutně bezvýznamné NE | |
|
| |
marinho Anonymný
| Predmet: Re: Mariniinho-prot warrior So august 01, 2009 8:02 pm | |
| |
|
| |
marini Anonymný
| Predmet: Re: Mariniinho-prot warrior So august 01, 2009 8:03 pm | |
| chci tu poslat link a nezobrazi se nwm proc nick marininho |
|
| |
Juday Warlord
Počet príspevkov : 649 Registration date : 02.12.2008
| Predmet: Re: Mariniinho-prot warrior So august 01, 2009 9:15 pm | |
| Prihlíška úplny fail bolo to horšie ako od Hvq a to už je čo povedať, prihlášku nemáš nijak farebne ani fávozo dokonca ani bodovo oddelenú, nemá ani hlavu ale pätu, meno nezverejnené ( až dodatočne ). Ak to ešte nevieš tak ludia ta hodnotia na prvý pohlad z toho aký dojem na nich spravíš, ako zaujmeš svojou prihláškou v tomto prípade. Gear, enchanty, gemy iank povedané armory si ani pozerať nebudem lebo zjavne ani ty si nevyvinul väčšiu snahu. Som proti samozrejme. | |
|
| |
Mochete Guild Member
Počet príspevkov : 7 Registration date : 22.06.2009
| Predmet: Re: Mariniinho-prot warrior Po august 03, 2009 12:54 am | |
| Ahoj, predem bych chtel rict ze jsem PROTI jen kvuli prihlasce.
- Jinak si myslim ze Glyph of Last Stand, Shield Wall + Iprowed Disciplines nevyuzijes a nevyplati se to davat, mozna na nejake bosse. - Bohuzel te vidim s prutem tak nemuzu ohodnotit staty, ale soket v cheste si mi zda takovy minimalne zvlastni.
Nevim o tobe prakticky vubec nic dikdy uplne prazdny prihlasce, tak nevim co vic bych napsal. | |
|
| |
Bakula Friend
Počet príspevkov : 185 Location : Prague Registration date : 13.03.2009
| |
| |
Kagei Guild Master
Počet príspevkov : 2639 Age : 43 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: Mariniinho-prot warrior Ut august 04, 2009 9:14 am | |
| | |
|
| |