Zdravim guildu Deep Thunder
1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory (momentálne nefunkčné pre nezaregistrovaných užívateľov, davajte sem len meno postavy)
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=PeukrRád bych se k vám do guildy přidal s mojim Warriorem lvl 80.
Jméno postavy: Peukr
Class: Wariror ( arms / protect ) - na oba specy mam převážně stejný equip
Armory:
2 ) Sme primárne PVE Guilda, tým pádom netolerujeme nikoho s čisto PVP zameraním. Ako sa k tomu postavíš?
Ja pve hraju vpodstatě od te doby co sem wow začal hrát, a rozhodne nechci začít hrát pvp (rpotoze mi to nikdy neslo a doted to neumim
).
3 ) Prečo zvažuješ príchod práve k nám? Kde si sa o nás dozvedel a ak máš v guilde známeho, prosíme menovať.
Chtěl bych k Vám proto, že určitě patříte mezi špičku na tomhle serveru a znám u vas par pohodovych a velmi skilled lidi ( Piglampa,Darkiner ).
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Byl jsme v guilde ITTP, a důvodů proč jsem odešel je několik: jeden z hlavních je ten, že raidovací jádro guildy (i GM) asi pred měsícem odešlo do guildy Skurut Hai kvuli nedostatku členů kteří by aktivně raidovali u nás ...
5 ) Dorozumievanie na raidoch a čo ty na to? Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo? (funkčný mikrofón je povinnosťou!).
VT + funkční mikrofon mám, komunikovat na raidech mi problémy nedělá.
6 ) Raidovacie skúsenosti:
Wow hraju ai 2 a půl roku, z toho cca 2 roky za tohohle warra = mam projite vsehny dungy a raidy ve wow (krome swp, a Ulduaru
).
wotkl: Naxx 10 /25 clear, OS 10 / 25 clear s +2, Voa 10 / 25 clear , Ulduar10- 10 / 14 , Ulduar 25- 5 /14
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
Svojeho Warra sem si vyexpil poctivě sám.¨
Talenty - od patche 3.1.0 jedu Arms protože jak jiste víte, fury je ted celkem nepouzitelný
8 ) jaký máš přístup k WoW
Momentálně mám zvirovaný PC takže se neda aktivně raidovat, ale tak do dvou dnu bych byl schopen opět se do raidování opřít naplno.
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 18:30 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?
Raidtime mi vyhovuje.
10) Tvoja motivácia raidovať: Si typ, ktorému nevadí 4 hodiny wipovania pri progresu a budeš aktívne (a pravidelne) raidovat?
Ne, 4 hodiny Wipovat mi rozhodně nevadí, vím jak je to krasny pocit po tom 4 hodinovém wipovani toho bosse konečně zabít
11. Napíš prečo by sme mali prijať do guildy, aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.
Díval jsme se na Recruitment a vide jsme ze potřebujete arms warra, tak jsme neváhal a npsal jsme přihlášku.Přínos pro guildu bych byl snad dobrým dpskem a kvalitním tankovanim.