1 ) Pigpen, hunter BM, 80lvl
2 ) Sme primárne PVE Guilda, tým pádom netolerujeme nikoho s čisto PVP zameraním. Ako sa k tomu postavíš?
PvP mě baví, samozřejmě chci být v PvE guilde, takže dám vždy přednost guilde před arénama
3 ) Prečo zvažuješ príchod práve k nám? Kde si sa o nás dozvedel a ak máš v guilde známeho, prosíme menovať.
Nevím přesně proč bych chtél jít právě k vám, ale asi kuli tomu, že si myslím, že by ste mohli být docela nadějná guilda...dozvěděl jsem se o vás od kamaráda a v guilde asi neznám nikoho nebo nevím, že tam je
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
No to už si ani nepamatuju...byl jsem v KeKo s kámošema(daváli jsme tak TK, SSC) jinak na tomhle serveru už nevím, Paralizace byla čistě PvP guilda...
5 ) Dorozumievanie na raidoch a čo ty na to? Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo? (funkčný mikrofón je povinnosťou!).
Na VT jsem zvyklí už dlouho, takže to mi určitě problém nedělá
6 ) Raidovacie skúsenosti:
- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?
Hodně jsem raidoval ještě před TBC na jiném serveru(Vashj) a v TBC mám skušenost pouze s menšími raidy(KZ, TK, SSC, MH...) jinak jsem hrál převážně PvP i když to asi neslyšíte rádi...
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
- kúpený account / vlastnoručne levelované?
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?
- si ochotný si upraviť talenty v prospech guildy?
Mám vlastní acc už tak 3-4roky...toto je můj main, takže s hunterem už mám trochu skušenosti a leveloval jsem ho sám
BM jsem proto, protože si myslím že je nejlepší do PvE a mám čistě build jen pro PvE samozřejmě si ho mužu změnit pokud bude potřeba
8 ) jaký máš přístup k WoW:
- kvalita internetového pripojenia?
- zdieľaný / vlastní PC?
- koľko máš rokov? Stáva sa, že ťa rodičia ženú po večerníčku do postele?
S internetem problémy nemám, malokdy mám nějaký lag a mám dokonce 2 PC a notebook ale na tom většinou nehraju
Je mi 15, ale jelikož bratr i taťkou jsou na wow uplně "závislí" tak mě vždycky jistě pochopí a ještě se mi nestalo, že by mě od wow hnali do postele...
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (cca 4x - 5x do týždňa). Ako si na tom?
To mi určitě vyhovuje... mam čas prakticky od konce školy(max 16:00) do 24:00-1:00
10) Tvoja motivácia raidovať: Si typ, ktorému nevadí 4 hodiny wipovania pri progresu a budeš aktívne (a pravidelne) raidovat?
No že bych z wipů byl nadšený, to asi nikdo, ale určitě mě to nějak nevadí a jsem na to zvyklí...aktivní budu asi každý den si myslim a už se těším na raidy s vámi(jestli mě přijmete:D)