1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory
Nick-Elrion
class-primarne retri ,sekundarne holy
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Elrion2 ) Sme primárne PVE Guilda, tým pádom netolerujeme nikoho s čisto PVP zameraním. Ako sa k tomu postavíš?
PVE ma bavi viac a PVP mozno len tak s nudi a to mam spravene z BS veci na pvp cize nic moc:-P
3 ) Prečo zvažuješ príchod práve k nám? Kde si sa o nás dozvedel a ak máš v guilde známeho, prosíme menovať.
Vasu guildu poznam uz dlhsie a poznam aj jednu osobu od vas aj z realu Darkinera cize aj od neho viem vela informacii
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Mal som paladina vo Fun Divison ale len preto ze tam mam kamosov a bolo to iba 4FUN a celkovo v tej G neni moc moznosti
malo sa tam o to staraju a chcel by som uz ked tak dosiahnut viac.Mal som shamika aj Fire Storme ale kedze som maturoval
som mal nejaku tu prestavku a ked som sa vratil vela ludi odislo inam a tak som si potom spravil z maina paladina
5 ) Dorozumievanie na raidoch a čo ty na to? Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?
V dorozumievani nevidim problem mam mikrofon a pouzivam ventrilo,teamspeak,skype cize hocikde pokecame:-)
6 ) Raidovacie skúsenosti:
Tak pobehal som OS-10,25 OS25+3,EOE 10-25 ,Naxx10-25 cely ,Ulduar 10 ale nepresiel som posledny 2bosovia chybaju a na 25som dal zatial iba 3bosov
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
Mam vlastny acc vsetky postavi som si vyexpil sam , idem retri lebo to ma bavi najviac ,to mi tak pekne sadlo
8 ) jaký máš přístup k WoW:
Internet mi malo kedy spadne ale este sa mi nestalo ze pocas raidu,PC mam vlastny,nemusim sa s nikym delit
Mam 20rokov cize spat nemusim ist 22-00 :-D ani tak nejak podobne
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 18:30 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?
Ten cas mi vobec neprekaza ale ked je robota tak sa niekedy nedostanem v cas k PC alebo vobec ale ked nini robota som tam stale
10) Tvoja motivácia raidovať: Si typ, ktorému nevadí 4 hodiny wipovania pri progresu a budeš aktívne (a pravidelne) raidovat?
Ked sa nieco progresuje tak mi wipi nevadia ale ked sa nic neprogresuje a wipuje sa tak to ma dokaze vitocit asi ako kazdeho
11. Napíš prečo by sme mali prijať do guildy, aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.
Verim ze u vas nieco dokazem a chcel by som byt prinosom