Zdravim
Takze zacnem asi tym ze sa volam Miro , som z Brezna (Stredne Slovensko) a mam 18 rokov..
Co sa tyka nasej *neuveritelne zabavnej a uzasnej* hry World of Warcraft , tak u nej som uz stravil nejaky ten cas , ako vela hracov som zacinal na free serveroch no a casom som okusil offik na ktorom som pretrval dodnes..
Meno postavi je uz ako bolo spomenute vyssie Narillasanz - UD Warrior. Warriora samotneho hram od pociatku toho ako som zacal hrat , nuz tohto mam len par mesiacov. Acc je v mojom vlastnictve a snad to tak aj ostane , tak isto war je expeny mojimi rukami a nervami
Link na Armory asi nedam pretoze Blizzard
Tak hodim este raz meno postavy - Narillasanz
Guildy , No.. Zacinal som troska v neznamej guilde zvanej ''ARF'' , neskor sa z nedostatku hracou spojila s guildov MosstrooperS s ktorej som odisiel , hlavny dovod bol urcite ten ze raid raz za dva tyzdne ma moc nelaka..
Preco prave Vy? Tak hlavnym dovodom je to ze si hladam solidnu guildu s PvE zameranim , spoznat (snad) fajn ludi , no a asi vsetko co k tomu patri..
Jedinym problemom su myslim skusenosti a gear , tie niesu uplne typ top
UD mam v podstate prejdeny cely az na vezaxa a dal (na desine) . Na 25 to je uz o nieco horsie , tam mam s keeperov len Auriayu.. Co sa tyka taktik tak poznam a myslim ze niesom az tak duty aby som si ich nevedel poriadne nastudovat
Ale mam napr prejdeny cely Naxx Os 3D no a EoE , coz ma uz asi kazdy druhy , cize nepodstatne..
Co by som mohol poskytnut? Je to hlavne 100%tna dochadzka kedze cez prazdniny mam casu a casu
Tak isto myslim ze ten cas co som stravil u warra nieje na zahodenie , cize poznanie classi je maximalne.. Net a FPS su v dokonalom poriadku , cize v tom by som nejako extra problem nevidel.. Raid dni a cas je v podstate jedno , online som v podstate kazdy den cize v tomto tiez nevidim problem..
Skoro som zabudol , co sa tyka nejakeho toho screenu s recountom , bohuzial zatial nieje ziadny , ak by bola potreba tak buduci save mozem nieco nafotit a hodim to sem
Snad to bude vsetko , ak som nieco zabudol , kludne sa opytat , nikto nieje predca dokonaly
Tak uz je to len na Vas..
S pozdravom Narill