1 ) meno postavy, class, level
(Salty
) Triglavus, 80 level tauren warrior
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Triglavus2 ) PVE vs PVP čo ty na to?
To je na dlho, obe majú niečo do seba. Je ťažké v PvE vymyslieť taktiku a zrealizovať, je tam veľa random faktorov. V PvP ak máte šťastie tak je to rozum vs rozum, inak je to rozum vs trolling. V PvP sa dá málo faktorov predpovedať a sú veci s ktorými sa nedá rátať. Obe sú ale zábava podľa mňa i keď k PvE inklinujem viac.
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?
Barrens chat
. Kto by na DT nepoznal Deep Thunder? Jedna z end game guild na DT s normálnym progressom. Prečo k vám? Lebo som chcel okúsiť trochu slávy a bohatstva ktoré prinesie tento názov pod môj nick.
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Odišiel som nedobrovolne, guilda sa rozthla na 2 časti, 1. silno progresujúca a 2. fun with game. Keďže som sa nevedel rozhodnúť kam, leavol som. Bola to síce super parta s ktorou sme sa na VT stále zbávali, no tie časy sú v nenávratne.
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?
Som síce hanblivý typ človeka no to opadne celkom rýchlo a nieje problém sa baviť takmer s kýmkoľvek
6 ) Raidovacie skúsenosti:
- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?
UD 10 - mimo Yogga a Algalona all, Mimiron iba normal, ostatok HM kill a Freya progress
TOC10 - all clear
TOC 25 - all clear
ICC 10 - 2/4 kill, prvý boss progress s altom (drood heal), last boss progress s warrom
Onyx 10/25 -kill, aj onyx 40
Naxx, OS+3, EoE - clear
UD25 - Leviatan 4orbit down, XT down
25 raidy som nechodil, donedávna som mal problém s netom a hra bola nehratelná, potom som sa na UD25 nedostal, lebo sa chodilo TOC a neskôr aj ICC
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?
RL, vysvetlovanie taktík, buzerácia (trošíčku), často aj organizovaný chaos hlavne na PvPčkaroch v TOC
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
- kúpený account / vlastnoručne levelované?
Handmade 2x80 - TBC progressovanie v Kara, SSC, Gruul, Magh, TK, MH a BT - všetko som si podctivo odwipoval začínajúc s najlepším blue hero eq v hre a wipefest na Atunemenovi
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?
Radil som sa s pár ľuďmi čo som poznal o prot talentoch, na pugoch som tiež niečo popozeral a Kungen bol tiež často sledovaný na armory,,, čo sa týka fury, tak skúšam rôzne buildy a nejak to upravujem podľa seba ako to vyhovuje alebo nie, tie arms sú síce naprd ale to sa prerobí
8 ) jaký máš přístup k WoW:
- kvalita internetového pripojenia, nerobi ti malo fps problem pri hrani (sekanie)?
2mbs Tcom net, wifi router.... 30-50fps plné Dala, onyxia whelp 25 man je asi tak 20 fps a viac
- zdieľaný / vlastní PC?
Vlastný notebook v izbe, ak ide o výkon booku, tak nieje problém... (Alienware -google)
- koľko máš rokov?
19 o chvíľu
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?
Denno denne od 17:00 do 01:00, ak treba tak aj do 3 vydržím, štvrtok tréning od 21:15 do 22:30, piatok, sobota sa naháňajú ženy predsa ale ak by bolo treba nieje problém byť loggnutý a /flirt s nejakou bloodelfkou
10 ) WWS alebo podobna statistika! Pošlite na
kageidt@gmail.com.
Skúšal som World of Logs ale nejak mi to zasralo pc, windows psychicky nezvládol moje štatistiky a padol + acc hack 2x
11. Napíš prečo by sme mali prijať do guildy,
aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si
myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.
No som určite veľká podpora pre guild zraz. PvP - pivo víno pálenka nieje prolbém, aj vo väčších množstvách. Som schopný podávať maximálny výkon a myslím že toto je jedinečná príležitosť ako mať protection warriora v guilde. Ak tak spravíte dostanete k tomu úplne zdarma restoration druida, ktorý môže pomôcť s kvietkami a inými domácimi prácami. Neviem aké iné reklamno oblbovacie taktiky by som na vás použil, prihlášku som vyplnil, skúsim sa vždy odhlasovať s warrom v prot EQ aby ste vedeli posúdiť, rozhodnutie je na vás. Ak ste pre, tak budem veľmi rád, ak proti tak vám prajem veľa šťastia v progresse a veľa zábavi v RL
Triglavus