Zdravím guildu Deep Thunder........Volám sa Lukáš .Je mi 22 a som z Bolerázu(14km od Trnavy,SVK).Som totátny závislák na Star wars a na každom scifi či fantazi žánre.Rád čítam komixi a sledujem mangu,ale mojou srdcovkou je Wowko.
-----------------------------------------------------
Wowko hrajem niečo cez 3 roky.Ako low lvl som začínal na shadowmoone v guilde Mossquitos.Po preorganizovaní serveru na matičku rus som migroval na server Dragonmaw,kde som pôsobil v guilde Blanik Knights.Na Drak'thule som od 9. marca 2008 .Na DTčku som začal hrať za huntra v guilde PTP .S PTP mam odchodené včetky BCčkové instancie až po dvojičky pred nerfom.Woltk som začal hrať za wara ..
------------------------------------------------------
Ork Warrior 80lvl nick Impérius
Profesie :
BS 450
JWC 425
Cook 450
Fish 450
-------------------------------------------------------
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Imp%C3%A9rius-------------------------------------------------------
V PTP som dal všetký dungy vo woltk až po Yoga 25.
Dovôd odchodu z ludia chodili len na farmu a na progress kašlali,preto sa vedenie rozhodlo ,že sa spojíme s Beyond Control a spravila sa nová guilda NEXT,kde boli best hrači z oboch guild,ale i tu ludia kašlali na progres a znova sa opakuje to čo v PTP,preto som odišiel do sanguinary,kde sa mi podarilo dať nejaký ten hc mod,ale v posledných týždňoch je v deň raidu 12 ludí online....
--------------------------------------------------------
Primárny equip mám dps fury,arms low skill low dps len čo som go testoval na 1-2 raidoch v prípade nutnosti naskilujem.Čo sa týka protu 30,5k hp unbuff equip zamerany na block,ale odtankované mám všetko okrem ulduaru tu som odtankoval len prvých 4 bosov dalej som sa s pugom nedostal.
-------------------------------------------------------
Kedže som ťažko pracujúci človek a pracujem na 2 smeny som tu každy druhý týžden a každy víkend.
--------------------------------------------------------
Prečo práve k vám ..no chcem niečo vo wowku dokázať a ako som počul nemáte problém zložiť raid i cez prazdniny.Chcem dať nejáký ten hc mody samozrejme vylepšiť si equip a tiež sa mi nechce sedieť v dalarane a sledovať ako sa
ostaný bavia raidovaním, progresom a zabíjaním bosov.