1 ) meno, class, level + odkaz na armory
Boosterterik Warrior 70
2 ) Sme primárne PVE Guilda, tým pádom netolerujeme nikoho s čisto PVP zameraním. Ako sa k tomu postavíš?
3 ) Prečo zvažuješ príchod práve k nám? Kde si sa o nás dozvedel a ak máš v guilde známeho, prosíme menovať.
Mam tam par znamych ktory mi vraveli o kvalitach vasej guildy , dozvedel som sa o vas od nich , Napriklad Spili (s nim som hral pred cca 3 rokmi na jednom servri ) Carefull (este nedavno sme spolu hrali na jednom free servri pozname sa uz dlhsi cas kedze sme tam patrili k top hracom)
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
v inej guilde som na offi nebol tohto warriora mi dal kamarat s ktorym sme dlho hravali pretoze sa mi nechcelo zase zacinat odznovu (Warriora hram cca 3 roky iny class som zatial neskusal..)
5 ) Dorozumievanie na raidoch a čo ty na to? Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo? (funkčný mikrofón je povinnosťou!).
komunikacia cez VT nieje problem je to samozrejmost na kazdy raid..
6 ) Raidovacie skúsenosti:
- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?
Tankovaval som : Klasicke WOW: BWL , MC , Naxx +vsetky instancie pocas expenia WOW BC : EyE , SSC , Gruul , KZ , ZA , Hyjal , + HC instancie
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?
Raid som vecinou skladal ja , takisto taktiky som vravel....
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
- kúpený account / vlastnoručne levelované? - Dar
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto? - momentalne ich mam na pVP/Expenie kedze som este nekupil WOTLK
- si ochotný si upraviť talenty v prospech guildy? - samozrejme
8 ) jaký máš přístup k WoW:
- kvalita internetového pripojenia? 20 MB/s
- zdieľaný / vlastní PC? - Vlastny PC
- koľko máš rokov? Stáva sa, že ťa rodičia ženú po večerníčku do postele? 18r.
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 18:30 - 23:00 (cca 4x - 5x do týždňa). Ako si na tom?
vecinou Hej
10) Tvoja motivácia raidovať: Si typ, ktorému nevadí 4 hodiny wipovania pri progresu a budeš aktívne (a pravidelne) raidovat?
nie wipovanie mi nevadi