AHoj Guildo Deep Thunder !
- Jsem Richard... Jsem z Mostu...Je mi 16 let a sem zavislej na wow, ale ted už k podstatnému...
- Jméno mé postavy je Rispect, class shaman a profese jsou JW(nové low skill) a mining...
Link na armory-> možná budu v PVP eq+talentech takže se omlouvám... NEvím jak často se aktualizuje Armory...
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Rispect&gn=Sanguinary- Talenty+equip-> RESto (co se týče Itemů do offu mam nepoužitzelný EQ...)
- Account s nikým nesdílím a platím si ho z kapesného/brigád...
- Týdně můžu Raidovat Cca
NE-Čt 16:00-23:00
SO+PA Neomezeno stačí jen abych to věděl předem...
- Zkušenosti s raidovanim - před TBC nemám jelikož jsem začínal na freeserverech, TBC část freeS. a poté jsem začínal na offiku a byl jsem v malé guildě (která se později rozpadla) s pugy hlavne před WOTLKá(kdy jsem také dodělal 70ku) byl jsem zvědav na dungy,težší než na free serverech tak KZ+ZA+Grul+Magteridon+SSC+TK+BT+MH. WOtLK-->Znám taktiky na vše naxx10/25 malygos10/25 satarion10/25 ULd10/25--> Tak jsem byl v MosstrooperS kde jsem se nedostal nikam v Uld25 z důvodu, že lidé slackovaly, špatná DPS atd... Dále to zazdilo leave lidí z vedení a tím pádem jsem se rozhodl, že Guildu opustím... Prozatymní útěchu jsem našel v Sanguinary... KDe jsem se dostal až k yoggovi, kterého jsme zrovna nedali a jinak jsem se na něj nedostal kvůli hardmodum... K tomu už nejaké 3týdny nebyla 25ka ULD + nejakých cca 10 lidí leavlo a Raid leader rozhodl, že do konce prázdnin nebude raid...Myslím si, že o skill není třeba se bát... Však uvidíte...
- Do vaší guildy mě netáhne pouze vaše dobré jméno, ale hledám kolektiv lidí co jsou v pohodě a také chci najít guildu kde by "sme" progresovali t9dung 10/25 (a další nové dungy)... Třeba se vám zalíbím a ste ti pravý co jsem hledal. Novou guildu hledám již kvůli víše uvedeným důvodům -STOP raidování Sanguinary a leavnutí několika členů...NA raidech jsem vždy byl jako raider nikoli jako Raid leader nebo něco podobného...
- K tomu wipe...Vadí mi wipe typu, že tank neudrží agro na bossovi a podobné(JAsné že ne vždy je to jeho chyba)... Ale už jsem si zažil 3 hodinová wipování, ale že by mě to nejak rozhodilo se říct nedá...Spiše mě rozhodí když to někdo vědomě a úmyslně kazí...
- Z vaší guildy asi nikoho neznám... Změnit talenty pro prospěch guildy není problém.
****prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?****
Nevím jestli vystihnu co je touto otázkou myšleno, ale Resto mi přijde zábavnější a talenty jsem si rozdával podle sebe s tím, že jseou pro mě ideální.
- Otázkou je proč by jste mě měli přijmout a proč ne?
- Snad kvůli mému zájmu o PVE...(Myšleno jako klad xD)
- Věk, což je pro mě zatím největším problémem nejen pro přijetí(16 let někteří podle toho soudí skill, ale de spíše o vyzralost člověka) asi bude o mém přijetí rozhodovat...Nic méně skusit se má vše...DAloby se i říct, že o věku by se tu dalo lhát, ale k čemu to ...
- NEjde jen o to, že se chci s guildou někam dostat, ale i o to že mě PVe baví... PVP mám z Freeserverů dost.( Ve volném čase arény-> to je moje xD)
- Jinak studuji na Štřední škole... (Wow hraji 4 roky).
- Vlastním PC
- Procesor AMD Phenom 9650 Quad-Core Processor 2.30 GHz
- Pamět´(Ram) 4 GB
- Typ systému 32 Bit operační sys.
- fps 50 na raidu 25 man... NApř Dalaran bezproblémové 30FPS ...
- Internet většinou bez problémový Download:7 894,74 kbit/s (986,84 kB/s)-->Se zaplým wowem v Dalaraně
- SNAD JSEM NA NIC NEZAPOMĚL PŘÍPADNE /W Rispect IN GAME
- DĚKUJI ZA VÁŠ ČAS :-)
NAvíc:
- VT/TS/mikrofon všechno mám...(A pokud ne není problém doplnit, a už vůbec neni problém mluvit na VT )
- tele 732 974 057
K tomu E-mail a ICQ, na kterých nejsem nijak často ani pravidelně...
- Kontakt E-mail:
RichardPeterka@seznam.cz ICQ: 401-555-925